2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Ah canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz devamı geldimi kanamanın adet vaktinmiydi kese görünmüş için rahat etsin kaçıncı gün embriyosuydu

Proluton iğne vurulduktan 2 saat sonra kanamam yavaşladı canim. 5. Gün embriyosuydu. Regl tarihim 1 hafta önceydi.

Merhaba kızlar benımde dondurulmuş embrıyo transferım kasım ayında olacak gıbj bı aksılık olmazsa.3. Denemem ılk ıkısı kımyasal oldu bu 3. Denemem doktorum natural transfer yapalım dedı 2 embrıyo transferı olacak umarım herkesın pozıtıf olur 🤲natural transfer olan varmı acaba
İnşallah herşey yolundadır. Regl oldum Dr natürel dedi. Beni aydınlatırmısnz acaba nasıl ilerliyor. Siz hangi aşamadasınız?

İnşallah herşey yolundadır. Regl oldum Dr natürel dedi. Beni aydınlatırmısnz acaba nasıl ilerliyor. Siz hangi aşamadasınız?
Tedaviniz hayırlı Olsun 🙏Her naturel siklus farklı işliyor kiminin gerçekten naturel bir iki hap belki bir iki iğne kiminde hiç iğne yok kiminde Ben dahil bi dünya iğne ilaç hap oluyor yani süreç herkeste farklı oluyor.

Tedaviniz hayırlı Olsun 🙏Her naturel siklus farklı işliyor kiminin gerçekten naturel bir iki hap belki bir iki iğne kiminde hiç iğne yok kiminde Ben dahil bi dünya iğne ilaç hap oluyor yani süreç herkeste farklı oluyor.
Teşekkür ediyorum. Peki transferde Dondurulmuş embriyo mu yapılıyor yoksa tekrardan yumurta toplanıp spermle birleştirilip taze transfer mi koyuluyor?

Hanımlar merhaba, sanırım hamileyim valla ben çizgi görüyorum ama yanılmıyormuşum inşallah 😅 12 kasımda transfer olmuştum

Eklentiler

• 7EA83A76-7AC1-4DD2-949D-2ED86E3E8AE4.jpeg
    7EA83A76-7AC1-4DD2-949D-2ED86E3E8AE4.jpeg
    56,7 KB · Görüntüleme: 99
İnşallah hemen kesilir de seni korkutmaz
Kanama şuan durdu ama doktorumuz devam edebilir hatta durup bir süre sonra tekrar gelebilir, miktarı daha da artabilir dedi. O yüzden içimiz biraz rahat doktorumuza güveniyoruz 😇
Çok teşekkür ederim inşallah daha önce kimyasal gebelik olmuştu çok üzülmüştüm. O sebeple keseyi görene kadar kalp atışını duyana kadar sanırım içim rahat etmeyecek 😔

Hiç merak etme bu sefer bebişin seninle olacak. Bende senin gibiyim Bende kendime söz verdim kalp atisini duymadan bu kez çok kaptirmayacagim kendimi diye. Bu ay bize uğur getirsin 😇

Kanama şuan durdu ama doktorumuz devam edebilir hatta durup bir süre sonra tekrar gelebilir, miktarı daha da artabilir dedi. O yüzden içimiz biraz rahat doktorumuza güveniyoruz 😇

Hiç merak etme bu sefer bebişin seninle olacak. Bende senin gibiyim Bende kendime söz verdim kalp atisini duymadan bu kez çok kaptirmayacagim kendimi diye. Bu ay bize uğur getirsin 😇
Çok teşekkür ederim inşallah rabbim tüm isteyene hepimize nasip etsin ♥️😍

Teşekkür ediyorum. Peki transferde Dondurulmuş embriyo mu yapılıyor yoksa tekrardan yumurta toplanıp spermle birleştirilip taze transfer mi koyuluyor?
Rica Ederim Sanırım oda herkeste değişiyor Benim dondurulmuş olarak transferim oldu Tek sefer Yumurta toplama yaptırdım 2 Embriyomuz olustu ve dondurulup 2. Adet sonrası tekrar yumrta takibi ve rahim kalınlığı takip edilip transfer edildi . Bazen Yumurta sayınıza göre havuz sistemi uygulanıyor bir kac ay peşpeşe yumurta büyütülüp toplanıp Embriyo olusuturp donduruluyor sonra uygun zamanda Transfer yapılıyor .Yanlış bilmiyorsam Doğal Siklusla Taze Transfer Olan Arkadaşlarda Var

Kızlar merhaba yarın transferim var önereceğiniz şeyler nelerdir yarın mesela full yatayım mı yoksa evin içinde birkaç tur atayım mı

X