2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Maşallah kese göründümu kaç haftalık oldunuz

Maşallah Çok güzel Saglıklı bir şekilde artar inşallah

Cumartesi ilk defa gidecegim kese vs için 27 ekimde transfer olmuştum 5+2 gibi olmalı ama bilemiyorum çok geç döllenme oldu standart hesaplara uymuyorum bakalim cumartesi doktorum söyler muhtemelen
İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberler alirsin

Kızlar siz kanlarınızı nerde veriyorsunuz ? Yarın kan vermeyi düşünüyorumda. 8. Günüm bitecek yarın. Hemde ilaçlarım bitiyor ctesi gününe duruma göre ilaç alırım diye testi erken yaptırmak istedim normalde 22 sinse test tarihim. Devlet hastanelerinin acilinde gebelik için kan alırlarmı yoksa özelde mi aldırayım bilemedim

kızlar size bir sorum olacak benim transferim doktor reglmin 20.günü yapıyor böyle transferi olan oldu mu birde sadece protulex dye iğne verdi hergün vuruluyorum aklım çok karıştı bu konuda

Sizinde mi negatifti. Şuan ikinci transferi mi oldunuz ? Bekleyeceğim ama açıkçası ümitsizce

Hayır sadece protulex diye iğne verdi sabah akşam onu vuruluyorum aklım bundan dolayı karıştı normalde herkese veriyorlar estrofem coraspirin falan
Peki yaşınız kaç doğal siklus yapiyo bence doktorun sürekli yumurtalarina bakiyormu çatlamasına felan
Bide rahim kalınligi kaç simdi

Peki yaşınız kaç doğal siklus yapiyo bence doktorun sürekli yumurtalarina bakiyormu çatlamasına felan
Bide rahim kalınligi kaç simdi
yaşım 28 , iste pzt muayneye çağırdı yumurtam çatlamıştı zaten rahim kalınlığı 12mm iyi dedi cumartesi transfer dedi iğne verdi sadece kafam çok karışık bu konudan yana , doktorum bir ara ilgisiz davranınca biraz içimdeki döktüm sonra tavrı değişti bir ilgisizlik sezdim oysaki 5 buçuk senedir bunun için çabalıyorum

kızlar size bir sorum olacak benim transferim doktor reglmin 20.günü yapıyor böyle transferi olan oldu mu birde sadece protulex dye iğne verdi hergün vuruluyorum aklım çok karıştı bu konuda
Benim de 20. Güne denk gelmiş.

Canım hiç kaygılanma masalh rahim kalınligi çok güzel yumurtada çatlamış ona göre trasfer tarihi vermiş
Tabi aklındaki soruları sorabilirsin
Vitamin bişey vermemiş yada gerek görmemis

20. Güne denk gelmiş.

Canım hiç kaygılanma masalh rahim kalınligi çok güzel yumurtada çatlamış ona göre trasfer tarihi vermiş
Tabi aklındaki soruları sorabilirsin
Vitamin bişey vermemiş yada gerek görmemis
yaaa büyük ihtimalle zaten omega folik asit d vitamini falan hepsini kullanıyordum şimdide sabah akşam iğne hayırlısı olsun doktorumdan nedense biraz çekindiğim için çok soru sormuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…