Maşallah kese göründümu kaç haftalık oldunuzMerhaba arkadaşlar @o_k_y_n_s etiketlemiş simdi gördüm lütfen umutsuz olmayın benim 5. Gün 5 7. Gün 0.1 9. Gün 0.2 beta hcg değerim vardi ve ilaçları doktorum biraktirdi 11. Gün tesadüfen evde yaptığım bir idrar testi silik çizgi göründü 12. Gün koşa koşa kan verdim 47 çıktı oyle şaşkındık ki sevindik mi üzüldük mü bilmiyoruz. Şuan hamileligim devam ediyor beta artislarim az ama istikrarlı cumartesi günü kontrolüm var. O yüzden son güne kadar pes etmeyin bekleyin.
Cumartesi ilk defa gidecegim kese vs için 27 ekimde transfer olmuştum 5+2 gibi olmalı ama bilemiyorum çok geç döllenme oldu standart hesaplara uymuyorum bakalim cumartesi doktorum söyler muhtemelenMaşallah kese göründümu kaç haftalık oldunuz
Maşallah Çok güzel Saglıklı bir şekilde artar inşallahMerhaba arkadaşlar @o_k_y_n_s etiketlemiş simdi gördüm lütfen umutsuz olmayın benim 5. Gün 5 7. Gün 0.1 9. Gün 0.2 beta hcg değerim vardi ve ilaçları doktorum biraktirdi 11. Gün tesadüfen evde yaptığım bir idrar testi silik çizgi göründü 12. Gün koşa koşa kan verdim 47 çıktı oyle şaşkındık ki sevindik mi üzüldük mü bilmiyoruz. Şuan hamileligim devam ediyor beta artislarim az ama istikrarlı cumartesi günü kontrolüm var. O yüzden son güne kadar pes etmeyin bekleyin.
İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberler alirsinCumartesi ilk defa gidecegim kese vs için 27 ekimde transfer olmuştum 5+2 gibi olmalı ama bilemiyorum çok geç döllenme oldu standart hesaplara uymuyorum bakalim cumartesi doktorum söyler muhtemelen
beni de listeye eklermisiniz 19.11.2022 de benimde transferim olacak 5. gün embriyosu :)TABLODA 26 KİŞİ OLDUK KIZLAR
Estrofem felan kullanmiyormusunkızlar size bir sorum olacak benim transferim doktor reglmin 20.günü yapıyor böyle transferi olan oldu mu birde sadece protulex dye iğne verdi hergün vuruluyorum aklım çok karıştı bu konuda
Hayır sadece protulex diye iğne verdi sabah akşam onu vuruluyorum aklım bundan dolayı karıştı normalde herkese veriyorlar estrofem coraspirin falanEstrofem felan kullanmiyormusun
Sizinde mi negatifti. Şuan ikinci transferi mi oldunuz ? Bekleyeceğim ama açıkçası ümitsizceİlk transferimde geçen ay benim de aynen 3. Gün 2 embriyo ve 9. Günde erken test yaptım. Belki olumlu ama o kadar üzülüyoruz ki bu bile süreci olumsuz etkiliyor olabilir. Teste devam etmeyin gününüzü bekleyin derim bende.. Siz sonuç ne olursa olsun güçlü kalın lütfen
Çok şükür sil baştan başlamayacaksınız dondurulmuş embriyonuz varmışEvet artık dondurulmuş embriyoyu denicez hayırlısı olsun
Peki yaşınız kaç doğal siklus yapiyo bence doktorun sürekli yumurtalarina bakiyormu çatlamasına felanHayır sadece protulex diye iğne verdi sabah akşam onu vuruluyorum aklım bundan dolayı karıştı normalde herkese veriyorlar estrofem coraspirin falan
yaşım 28 , iste pzt muayneye çağırdı yumurtam çatlamıştı zaten rahim kalınlığı 12mm iyi dedi cumartesi transfer dedi iğne verdi sadece kafam çok karışık bu konudan yana , doktorum bir ara ilgisiz davranınca biraz içimdeki döktüm sonra tavrı değişti bir ilgisizlik sezdim oysaki 5 buçuk senedir bunun için çabalıyorumPeki yaşınız kaç doğal siklus yapiyo bence doktorun sürekli yumurtalarina bakiyormu çatlamasına felan
Bide rahim kalınligi kaç simdi
Benim de 20. Güne denk gelmiş.kızlar size bir sorum olacak benim transferim doktor reglmin 20.günü yapıyor böyle transferi olan oldu mu birde sadece protulex dye iğne verdi hergün vuruluyorum aklım çok karıştı bu konuda
senin ne zaman transferin oldun mu yadaBenim de 20. Güne denk gelmiş.
11 kasımda oldu transferim 3. Gün embriyosu taze transferdi.senin ne zaman transferin oldun mu yada
Allahım kucağını doldursun inşallah , inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur hayırlı haberlerini alırsın11 kasımda oldu transferim 3. Gün embriyosu taze transferdi.
İnşallah hepimizinAllahım kucağını doldursun inşallah , inşallah sağlıklı bir şekilde tutunur hayırlı haberlerini alırsın
Canım hiç kaygılanma masalh rahim kalınligi çok güzel yumurtada çatlamış ona göre trasfer tarihi vermişyaşım 28 , iste pzt muayneye çağırdı yumurtam çatlamıştı zaten rahim kalınlığı 12mm iyi dedi cumartesi transfer dedi iğne verdi sadece kafam çok karışık bu konudan yana , doktorum bir ara ilgisiz davranınca biraz içimdeki döktüm sonra tavrı değişti bir ilgisizlik sezdim oysaki 5 buçuk senedir bunun için çabalıyorum
20. Güne denk gelmiş.
yaaa büyük ihtimalle zaten omega folik asit d vitamini falan hepsini kullanıyordum şimdide sabah akşam iğne hayırlısı olsun doktorumdan nedense biraz çekindiğim için çok soru sormuyorumCanım hiç kaygılanma masalh rahim kalınligi çok güzel yumurtada çatlamış ona göre trasfer tarihi vermiş
Tabi aklındaki soruları sorabilirsin
Vitamin bişey vermemiş yada gerek görmemis