Daha iyiyim canım yarın kontrolümüz var. Kana olmadıkça sorun yok dedi doktorumuz. Insallah yarın keseyim görebiliriz.İyimisin canım geçti mi kasılmaların
Beta hcg Kan testini 2 günde bir aynı saatte ver canım. 48 saatte 1 en az 2 kat artmış olmasi gerekiyor diyorlarKızlar dün 8.günümdi beta 103 tü. Bugün 9.günüm beta 136. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Anladım canım için rahat olsun önemli olan rahim kalınligiyaaa büyük ihtimalle zaten omega folik asit d vitamini falan hepsini kullanıyordum şimdide sabah akşam iğne hayırlısı olsun doktorumdan nedense biraz çekindiğim için çok soru sormuyorum
Gozun aydin canimmmm tebriklerrrMerhaba kızlar. Ben 6.gün idrarda gebelik testi yaptım , predictor marka. İlk fotoğraftaki. Dün yani 8.gün ise kanda 103 çıktı beta. Bugün gittiö başka marka bir erken gebelik testi aldım avox marka 9.günüm. İkinci eklediğim fotoğraftaki gibi çıktı. 6.güne göre silik geldi bana. Su falan da içmiştim ama. Bilemiyorum kızlar, korktum. Marka farkı olur mu , tekrar kan testi yaptıracağım
Gercektenmi cok uzuldummMaalesef negatif
Evet çok şükür orta kalite bi adet dondurulmuş embriyomuz var 1 ay dinlen dedi doktorum 1 ay sonra transfer olacak inşallahÇok şükür sil baştan başlamayacaksınız dondurulmuş embriyonuz varmışBuna da şükür
Bende çok üzüldüm çok ümitliydimGercektenmi cok uzuldumm
Canim pes etmek yok dustugun yerden tekrar kalkacaksin sabret
Haklisin canim yaa Bende 2kez yasadim o duyguyu malesefki yarinda kan vericem bilmiorum bakalim nasipBende çok üzüldüm çok ümitliydimhayırlısı buymuş dedik bizde inşallah güzel günleri göreceğiz
Yaa çok güzel5 Kasım’da transfer oldum, bugün 12.gün değerim 1359 çıktı. İnş güzel devam eder bu 3.denememizdi
İnşallah sen güzel haberler alırsın canımHaklisin canim yaa Bende 2kez yasadim o duyguyu malesefki yarinda kan vericem bilmiorum bakalim nasipama pes etmek yok hep daha guclu kalkmaliyizz
Teşekkür ederimmYaa çok güzel2 adet embriyo transferimiydi baya yüksekya değer
Benimde 5. Gün 2 adet embriyo. Banada 12. Gün test yapmamı söyledi doktorum ama yarın 9. Günümde yapacağım testi.Teşekkür ederimmEvet iki embriyo transfer oldum ikiz mi acaba diye çok meraktayım
Gozun aydin canim.masalllah5 Kasım’da transfer oldum, bugün 12.gün değerim 1359 çıktı. İnş güzel devam eder bu 3.denememizdi
Teşekkür ederim canımGozun aydin canim.masalllah
Evet 5.gün lekelenmem oldu. İnsan dayanamıyor 12.güne kadar beklemek zor valla. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınBenimde 5. Gün 2 adet embriyo. Banada 12. Gün test yapmamı söyledi doktorum ama yarın 9. Günümde yapacağım testi.
Peki belirtilerin neydi lekelenme oldumu
Üzülme canım hayırlısı buymuş deyip önüne bak en güzeli seni bekliyor inşallahBende çok üzüldüm çok ümitliydimhayırlısı buymuş dedik bizde inşallah güzel günleri göreceğiz
Maşallah canım ya masallah Rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah5 Kasım’da transfer oldum, bugün 12.gün değerim 1359 çıktı. İnş güzel devam eder bu 3.denememizdi
Nasılsın canım nasil gidiyorAz kaldı biraz daha sabredin Bu kadar motivasyonunuzu bozmayın Hele gözyaşı gercekten yapmayın hepimizin durumu aynı diye bu rahatlıkta konuşuyorum evet kolay degil aldıgımız ilaçlar da ruh halimizi etkiliyor ama Buna mecburuz moralli olmak zorundayız Herşeyde bir hayır var gercekten
İnşallah canım allahtan ümit kesilmez benimde güzel haber alacak günlerm gelir inşallahÜzülme canım hayırlısı buymuş deyip önüne bak en güzeli seni bekliyor inşallah
Amin canım inşallahMaşallah canım ya masallah Rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah