2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

İyimisin canım geçti mi kasılmaların
Daha iyiyim canım yarın kontrolümüz var. Kana olmadıkça sorun yok dedi doktorumuz. Insallah yarın keseyim görebiliriz.
Kızlar dün 8.günümdi beta 103 tü. Bugün 9.günüm beta 136. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Beta hcg Kan testini 2 günde bir aynı saatte ver canım. 48 saatte 1 en az 2 kat artmış olmasi gerekiyor diyorlar

yaaa büyük ihtimalle zaten omega folik asit d vitamini falan hepsini kullanıyordum şimdide sabah akşam iğne hayırlısı olsun doktorumdan nedense biraz çekindiğim için çok soru sormuyorum
Anladım canım için rahat olsun önemli olan rahim kalınligi

Gozun aydin canimmmm tebriklerrr

Bende çok üzüldüm çok ümitliydim hayırlısı buymuş dedik bizde inşallah güzel günleri göreceğiz
Haklisin canim yaa Bende 2kez yasadim o duyguyu malesefki yarinda kan vericem bilmiorum bakalim nasip ama pes etmek yok hep daha guclu kalkmaliyizz

Benimde 5. Gün 2 adet embriyo. Banada 12. Gün test yapmamı söyledi doktorum ama yarın 9. Günümde yapacağım testi.
Peki belirtilerin neydi lekelenme oldumu
Evet 5.gün lekelenmem oldu. İnsan dayanamıyor 12.güne kadar beklemek zor valla. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın

Nasılsın canım nasil gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…