- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 39
Ah canım daha çok erken lütfen3. Gün embriyosu 2 tane, bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım ve hiçbir şey çıkmadı. Çok üzgünüm ben inş ikiside tutunur derken hiçbiri tutunmadı. Moralim çok bozuldu her şeye sil baştan
Hayırrr sakın öyle bişey yapmayın Ne demek ilaçları bırakmak niye kan testi var o zaman ? O zaman hepimiz günümüz gelmeden gidip erken gebelik yapıp çıkmayınca bırakalım ilaçları olurmu hiç öyle şey Lütfen Arkadaşlar Bu kadar erken mi pes ediyosunuz ?İlaçlarıda bıraktım boşuna niye içeyim değil mi? Bazı kişilerde testte negatif görüp pozitif çıkabiliyormuş lakin ben o kişilerden olamadım hiçbir zaman ah ah her şeye sil baştan nasıl başlanır
Allah razı olsun sabah ilaçlarımı gecikmeli olarak şimdi içtim yeniden ümitlendim Rabbim büyük diyorum. Testte yanılmaları çok duydum ama işte öyle bir mucize bugüne kadar bana denk gelmedi bu konularda o yüzden umudumu kaybetmiştim. Belki diyorum olur ya belki kan da çıkar hayırlısıHayırrr sakın öyle bişey yapmayın Ne demek ilaçları bırakmak niye kan testi var o zaman ? O zaman hepimiz günümüz gelmeden gidip erken gebelik yapıp çıkmayınca bırakalım ilaçları olurmu hiç öyle şey Lütfen Arkadaşlar Bu kadar erken mi pes ediyosunuz ?
BravoAllah razı olsun sabah ilaçlarımı gecikmeli olarak şimdi içtim yeniden ümitlendim Rabbim büyük diyorum. Testte yanılmaları çok duydum ama işte öyle bir mucize bugüne kadar bana denk gelmedi bu konularda o yüzden umudumu kaybetmiştim. Belki diyorum olur ya belki kan da çıkar hayırlısı
Kacinci gün embriyosuydu amin inşallahKızlar dün 8.günümdi beta 103 tü. Bugün 9.günüm beta 136. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
5.gün embriyosuyduKacinci gün embriyosuydu amin inşallah
Doktoruna dedin mi yükselmiş sonucda ilk 8. Gunmu yaptırmistin5.gün embriyosuydu
Bilmiyorum sormadım merkezde yaptırdım zaten negatif diyince hiç konuşamadımÇok üzüldümhakkınızda hayırlısı olsun .. kaç çıktı değeriniz ..
Aynen öyle , benim ilk denememde de kimyasal olmuştu bı artıp sonra düşmüştüBilmiyorum sormadım merkezde yaptırdım zaten negatif diyince hiç konuşamadımhayırlısı olsun herşey allahtan
Bir gün arayla yaptırdığım içim hemşireler kızdı canımDoktoruna dedin mi yükselmiş sonucda ilk 8. Gunmu yaptırmistin
Hakkınızda hayırlısı olsunBilmiyorum sormadım merkezde yaptırdım zaten negatif diyince hiç konuşamadımhayırlısı olsun herşey allahtan
Evet artık dondurulmuş embriyoyu denicez hayırlısı olsunAynen öyle , benim ilk denememde de kimyasal olmuştu bı artıp sonra düşmüştüduygularınızı anlayabiliyorum Allah yardımcınız olsun herşeyde vardır bir hayr..
Amin hayırlısı olsun vakti zamanını bekleyeceğiz inşallahHakkınızda hayırlısı olsunDemekki Vakti zamanı şimdi değilmiş
İlk transferimde geçen ay benim de aynen 3. Gün 2 embriyo ve 9. Günde erken test yaptım. Belki olumlu ama o kadar üzülüyoruz ki bu bile süreci olumsuz etkiliyor olabilir. Teste devam etmeyin gününüzü bekleyin derim bende.. Siz sonuç ne olursa olsun güçlü kalın lütfen3. Gün embriyosu 2 tane, bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım ve hiçbir şey çıkmadı. Çok üzgünüm ben inş ikiside tutunur derken hiçbiri tutunmadı. Moralim çok bozuldu her şeye sil baştan
2-2buçuk saat fark var arada, öncekinde sıvı alımım çoktu ama su içmem azdı. Bu sefer daha çok su içtim gün boyunca. Bilmiyorum inşallah vardırCnm ikisinde de silik cizgi var. Ama şoyle soyleyeyim ayni saatlerde mi yaptin. Benim gecen transferimde sabah bisey yemeden icmeden yaptigim test dun yaptigimdan cok daha asiri silik cikmisti ben de olmadigini düsündüm. Fakat ogleden sonra dayanamayip bi daha yapmistim baya koyu cikmisti yani vucudun dunden olan sivi alım miktarı bile etkileyebiliyor. Moralini bozmak icin cok erken
Koyulaşması gerekirdi ama silikleşti gölgeleştiCanım ikisinde de çizgi belli oluyo neden üzüyosun kendini diğeri durduğu için öyle kurumuştur
Teşekkür ederim desteğinize. Sabahtan beri ağlıyorum o kadar moralim bozuldu ki oturup 1 paket sigara içcem yok nasıl olsa diye o dereceyim.Yaa Lütfen Bu süreçte En Ama En çok önemli olan şey moral Kaset testler yanıltıyor olabilir lutfen moral bozmayın moral bozuklugu direk etkiliyor bana hiç bir yasak o bu koymayan dr um üstüne basa basa moral dedi sakın stres yapma moral bozma dedi Çok erken daha Ayrıca 0.98 amh az degil Çok daha az olanlar var Canım Böyle pes etmeyin lutfen
Az kaldı biraz daha sabredin Bu kadar motivasyonunuzu bozmayın Hele gözyaşı gercekten yapmayın hepimizin durumu aynı diye bu rahatlıkta konuşuyorum evet kolay degil aldıgımız ilaçlar da ruh halimizi etkiliyor ama Buna mecburuz moralli olmak zorundayız Herşeyde bir hayır var gercekten2-2buçuk saat fark var arada, öncekinde sıvı alımım çoktu ama su içmem azdı. Bu sefer daha çok su içtim gün boyunca. Bilmiyorum inşallah vardır
Koyulaşması gerekirdi ama silikleşti gölgeleşti
Teşekkür ederim desteğinize. Sabahtan beri ağlıyorum o kadar moralim bozuldu ki oturup 1 paket sigara içcem yok nasıl olsa diye o dereceyim.