2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

3. Gün embriyosu 2 tane, bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım ve hiçbir şey çıkmadı. Çok üzgünüm ben inş ikiside tutunur derken hiçbiri tutunmadı. Moralim çok bozuldu her şeye sil baştan 😔
Ah canım daha çok erken lütfen 🙏 Benimde 3.gün embriyosu ve özellikle daha geç görünüyor Geç döllenebiliyor Moral bozmayın lütfen Son ana kadar kan sonucuna kadar O testlerin yanılma payı cok cok fazla

İlaçlarıda bıraktım boşuna niye içeyim değil mi? Bazı kişilerde testte negatif görüp pozitif çıkabiliyormuş lakin ben o kişilerden olamadım hiçbir zaman ah ah her şeye sil baştan nasıl başlanır 😔
Hayırrr sakın öyle bişey yapmayın Ne demek ilaçları bırakmak niye kan testi var o zaman ? O zaman hepimiz günümüz gelmeden gidip erken gebelik yapıp çıkmayınca bırakalım ilaçları olurmu hiç öyle şey Lütfen Arkadaşlar Bu kadar erken mi pes ediyosunuz ?

Hayırrr sakın öyle bişey yapmayın Ne demek ilaçları bırakmak niye kan testi var o zaman ? O zaman hepimiz günümüz gelmeden gidip erken gebelik yapıp çıkmayınca bırakalım ilaçları olurmu hiç öyle şey Lütfen Arkadaşlar Bu kadar erken mi pes ediyosunuz ?
Allah razı olsun sabah ilaçlarımı gecikmeli olarak şimdi içtim yeniden ümitlendim Rabbim büyük diyorum. Testte yanılmaları çok duydum ama işte öyle bir mucize bugüne kadar bana denk gelmedi bu konularda o yüzden umudumu kaybetmiştim. Belki diyorum olur ya belki kan da çıkar hayırlısı

Allah razı olsun sabah ilaçlarımı gecikmeli olarak şimdi içtim yeniden ümitlendim Rabbim büyük diyorum. Testte yanılmaları çok duydum ama işte öyle bir mucize bugüne kadar bana denk gelmedi bu konularda o yüzden umudumu kaybetmiştim. Belki diyorum olur ya belki kan da çıkar hayırlısı
Bravo 👏Pes Etmek Yok Sonucu her ne olursa Olsun Biz güçlü durmazsak güçlü moralli olmazsak bebişlerimizde güçlü olmaz

Benim bugun transfer gununu saymazsak 2. Günüm ve adet olacakmışım gibi bir şişliğim ve tam olarak sancı demesem bile hassasiyet var hatta Adet oluyor gibiyim çünkü lutinus fitil kullanıyorum sürekli cıkıyor şuan 30 defa wc ye gitmişimdir kanamam mı var diye Korkuyorum evet Ama Nasip demekten başka çare yok moral bozmamaya calsıyorum ve benimde baska dondurulmuşum yok Zaten 2 tane 3. Gün olustu 2 side transfer edildi ki bu bile bizim için mucizeydi Erkek Faktörlü sıfırdan buralara geldik Aynı zamanda benim Amh da 1.02 Napalım Kader Diyelim Önemli olan kanda veya teste pozitif görmek degil saglık bir şekilde bebişi dünyaya getirebilmek Rabbim öylesiyle sınamasın 🙏

Bilmiyorum sormadım merkezde yaptırdım zaten negatif diyince hiç konuşamadım 😔 hayırlısı olsun herşey allahtan
Aynen öyle , benim ilk denememde de kimyasal olmuştu bı artıp sonra düşmüştü 😥 duygularınızı anlayabiliyorum Allah yardımcınız olsun herşeyde vardır bir hayr..

Doktoruna dedin mi yükselmiş sonucda ilk 8. Gunmu yaptırmistin
Bir gün arayla yaptırdığım içim hemşireler kızdı canım 😅 bu şekilde artış hesaplayamayız dedi , 8.gün yaptırmıştım , bugünü dikkate alma yarın yaptır dediler. Ben biraz fazla kaygı yaptım , kendime zarar tabiki biliyorum da. Hayırlısı.

3. Gün embriyosu 2 tane, bugün 9. Gün erken gebelik testi yaptım ve hiçbir şey çıkmadı. Çok üzgünüm ben inş ikiside tutunur derken hiçbiri tutunmadı. Moralim çok bozuldu her şeye sil baştan 😔
İlk transferimde geçen ay benim de aynen 3. Gün 2 embriyo ve 9. Günde erken test yaptım. Belki olumlu ama o kadar üzülüyoruz ki bu bile süreci olumsuz etkiliyor olabilir. Teste devam etmeyin gününüzü bekleyin derim bende.. Siz sonuç ne olursa olsun güçlü kalın lütfen 🙏🏼

Cnm ikisinde de silik cizgi var. Ama şoyle soyleyeyim ayni saatlerde mi yaptin. Benim gecen transferimde sabah bisey yemeden icmeden yaptigim test dun yaptigimdan cok daha asiri silik cikmisti ben de olmadigini düsündüm. Fakat ogleden sonra dayanamayip bi daha yapmistim baya koyu cikmisti yani vucudun dunden olan sivi alım miktarı bile etkileyebiliyor. Moralini bozmak icin cok erken
2-2buçuk saat fark var arada, öncekinde sıvı alımım çoktu ama su içmem azdı. Bu sefer daha çok su içtim gün boyunca. Bilmiyorum inşallah vardır
Canım ikisinde de çizgi belli oluyo neden üzüyosun kendini diğeri durduğu için öyle kurumuştur
Koyulaşması gerekirdi ama silikleşti gölgeleşti :KK43:
Yaa Lütfen Bu süreçte En Ama En çok önemli olan şey moral Kaset testler yanıltıyor olabilir lutfen moral bozmayın moral bozuklugu direk etkiliyor bana hiç bir yasak o bu koymayan dr um üstüne basa basa moral dedi sakın stres yapma moral bozma dedi Çok erken daha Ayrıca 0.98 amh az degil Çok daha az olanlar var Canım Böyle pes etmeyin lutfen
Teşekkür ederim desteğinize. Sabahtan beri ağlıyorum o kadar moralim bozuldu ki oturup 1 paket sigara içcem yok nasıl olsa diye o dereceyim.

2-2buçuk saat fark var arada, öncekinde sıvı alımım çoktu ama su içmem azdı. Bu sefer daha çok su içtim gün boyunca. Bilmiyorum inşallah vardır

Koyulaşması gerekirdi ama silikleşti gölgeleşti :KK43:

Teşekkür ederim desteğinize. Sabahtan beri ağlıyorum o kadar moralim bozuldu ki oturup 1 paket sigara içcem yok nasıl olsa diye o dereceyim.
Az kaldı biraz daha sabredin Bu kadar motivasyonunuzu bozmayın Hele gözyaşı gercekten yapmayın hepimizin durumu aynı diye bu rahatlıkta konuşuyorum evet kolay degil aldıgımız ilaçlar da ruh halimizi etkiliyor ama Buna mecburuz moralli olmak zorundayız Herşeyde bir hayır var gercekten

Merhaba arkadaşlar O o_k_y_n_s etiketlemiş simdi gördüm lütfen umutsuz olmayın benim 5. Gün 5 7. Gün 0.1 9. Gün 0.2 beta hcg değerim vardi ve ilaçları doktorum biraktirdi 11. Gün tesadüfen evde yaptığım bir idrar testi silik çizgi göründü 12. Gün koşa koşa kan verdim 47 çıktı oyle şaşkındık ki sevindik mi üzüldük mü bilmiyoruz. Şuan hamileligim devam ediyor beta artislarim az ama istikrarlı cumartesi günü kontrolüm var. O yüzden son güne kadar pes etmeyin bekleyin.

X