- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 39
Senin içinde hayırlısı olsun canımBende orada tedavi oldum ve yazdıklarınıza çok şaşırdım.
Tekirdağdan gittim geldim ve randevularımı da sağ olsunlar ona göre ayarladılar hep.
Ne zaman hemşirelerle görüşmek istesem muhakkak 15-20 dk. içinde dönüş sağlayıp bilgi verdiler.
Bir an acaba aynı yerden bahsetmiyormuyuz dedim kendi kendime.
Bakın şunu diyim size. Orada çok insanla tanıştım. Dr la ilk görüşmemizde bana havuz yapalım yaşın var dedi.
Daha genç birine havuz demedi mesela. Transfer zamanı bana rahimin durumunun iyi olduğunu söyledi ve devam ettik.
Arkadaşıma daha başlar başlamaz bu rahime çizik atmamız lazım dedi. Arkadaşım istemedi 3 ay peş peşe rahimi kalınlaştırmaya çalıştılar olmadı bu sefer başa döndü bu ay rahime çizik atıldı.
Yani gerekli olmayan şeyi istemiyor ben buna eminim.
Evet diğer dediklerinize katılıyorum. Çok yoğunlar bazen yarım saat bazen 1 saat beklediğim oluyordu.
Doktor da çok yoğun ama sorduğum sorulara cevap alıyordum.
Evet galinaamh yuksek dıye dondurulmus demıstır canım,
yumurtan fazla olur muhtemelen ,
hadı hayırlı olsun ınsallaahh..
bende sadece meıofert kullandım.yarrın toplancak yumoşlarr
Ya sen hamilesin dimi senin testinde mi böyle çıkmıştırBende benim testlerde şasi olmamak için direk böyle bakmaya başladımsnapseed diye bir fotoğrafçılık uygulamasında yaptim
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Allah yüzünü güldürsün.Senin içinde hayırlısı olsun canımBen kötüler gibi bir yorumda bulanmadım aslında Son ana kadar dr umun tavrından tarzından cok memnundum ama opu sonrası Balon alımı muayenesinde kendisine bir soru sordum ve Tersler gibi cevap aldım bununda motivasyonumu inanılmaz bozduğundan bahsetmek istedim .Keza Dün Transferimi Yaptı Tekrardan İnanılmaz memnun kaldım çok güzel ilgilendi konuştu Yanii Hast Olarak Degil Aret bey olarak değerlendirdiğimde durum baska genel olarak hast olarak degerlemdirdigimde durum baska .Evet çok yogunlar Gunde 250-300 hast bakıyor illaki enerjisi düser modu düser sanırım bende öyle bir anına denk gelmiştim o defa Ve O günü unuttum dahada düşünmek istemiyorum Bebişlerimi Aldm Hayrlısıyla onların güzel haberlerini bekliyorum
amin canımmm, inşallaahh.Evet galina
Hadi hayırlısı olsun! Güzel haberlerini bekliyoruz buraya
16 yada 17. Gün olması lazım nedenki?Adetin kaçıncı günü bugün
Amin İnşallahHadi hayırlısı olsun inşallah. Allah yüzünü güldürsün.
Ben 40 yaşındayım başka yerlerde 3 kere denedim. 4. denemem aret hocada oldu.
Çok şükür 4. ayımıza geldik. Darısı başına inşallah
Benim ilk testte böyleydiYa sen hamilesin dimi senin testinde mi böyle çıkmıştır
Yok maalesef henüz belli değil. Ay sonunda kontrolüm var o zaman belli olur herhaldeAmin İnşallahAllah hepimizin yüzünü güldürsün Maşallah 4. Ay cinsiyeti belli oldumu :) Saglıkla Kucagınıza Alırsınız İnşallah
Yaaa çok heyecanlandım şu annnnnBenim ilk testte böyleydi
19 KasımTest gününüz ne zamandı?
Bende olmadı ama çok küçük daha ondan mı bilmem
Bende hiç lekelenme olmadı canım
Ay valla içime su serpildi kızlar. Herkeste oluyor bende niye olmadı diye dert etmiştimBende de olmadı
Canim oksapar Bende kullanıyorum kan sulandırıcı. İlacı yaparken biraz yakıyor ancak sonrasında acımıyor. Yine prolutex gibi yağlı bir iğne o yüzden yavaş enjekte et altında birikmesin. Bir de kan sulandıcı olduğu için bir kaç gün sonra iğne yaptığın yerlerde sonradan morarma olabiliyor korkma normal hepsi. Bu iğnenin içinin yarısı hava etrafi etiketle kapalı olduğundan başta farketmemiştim havasını almayı unutmaArkadaşlar Dr um Saolsun Bugun Birde Oksapar İğnesi Ekledi Göbektenİğnelere Karşı Aşırı Hassas Bir yapım Var Lakin Progestana devam onu artık agrısız acısız çözdüm öyle yaptırıyorum hep aynı kişiye ama Oksapar İçin Desteklerinizi Rica Ediyorum
Normal Canim hatta bazen göbeğimde ilaç birikiyor deri altında sertlik oluyor. Kolonyalı pamuk bekletiyorum iyileşiyor.Kizlar bende ole gobekten ignem cok o yuzden morarmalar oldu sizdede oyle bi durum varmii??
Ayni sancıyı 5. Günümde Bende yaşamıştım 2 gün geçmeyince 7. Gün idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip test yaptılar enfeksiyon yoktu ama beta Hcg 47 olmuştuKızlar 5. Gün embriyosu bugün 5. Günüm sabahtan beri hafif adet sancısı çekiyorum sağ bacağıma kadar iniyo kötü bişeyler mi oluyo yorum yapar mısınız ?
Bende kanama olmadı canım. Cuma günü ultrasonum var kese içinGünaydın , kızlar yerleşme kanaması olmadan pozitif gören var mı ? Diğer başlıklarda pozitif görenler kahverengi bir akıntıdan bahsediyor, bu herkeste oluyor mu gerçekten ?
Hadi Hayırlısı Olsun İnşallah Saglıkla Kucagınıza AlınYok maalesef henüz belli değil. Ay sonunda kontrolüm var o zaman belli olur herhalde
Valla Canım transfere gelirken duş alın ama kokulu deoderont parfum vs gibi seyler kullanmayın işte vajinal fitilinizi yapmayın dediler sadece haplarınızı için progestan ignenizi yanınıza alın gibi bilgiler verildi bunun dısında hiçbir yasak uyarı vs hiçbişey söylenmedi ki covid testi istendi bide o yani
Ama bende bugün hiç sancı yok 5. Gün oldu sadece testimi attım bakabilir misin onaCanim oksapar Bende kullanıyorum kan sulandırıcı. İlacı yaparken biraz yakıyor ancak sonrasında acımıyor. Yine prolutex gibi yağlı bir iğne o yüzden yavaş enjekte et altında birikmesin. Bir de kan sulandıcı olduğu için bir kaç gün sonra iğne yaptığın yerlerde sonradan morarma olabiliyor korkma normal hepsi. Bu iğnenin içinin yarısı hava etrafi etiketle kapalı olduğundan başta farketmemiştim havasını almayı unutma
Normal Canim hatta bazen göbeğimde ilaç birikiyor deri altında sertlik oluyor. Kolonyalı pamuk bekletiyorum iyileşiyor.
Ayni sancıyı 5. Günümde Bende yaşamıştım 2 gün geçmeyince 7. Gün idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip test yaptılar enfeksiyon yoktu ama beta Hcg 47 olmuştu
Bende kanama olmadı canım. Cuma günü ultrasonum var kese için
Ama bende bugün hiç sancı yok 5. Gün oldu sadece testimi attım bakabilir misin ona