- 22 Ekim 2021
- 160
- 30
- 31
Seninki baya belirgin erken gebelik testi miydiGördüm canım testini benimde 6. Gün yaptığım test öyleydi fotosunu ekliyorum.
Seninki baya belirgin erken gebelik testi miydi
Ya dimiiiii insan kafayı yiyo benimde bebişim vardır inşallahEvet canım erken gebelik testi. Ama bende testin fotosunu yeni çektim yani günlerdir bekliyor test o yüzden kurudu ve koyulaştı. İlk yaptığımız gün evin içinde gözükmüyor balkonda gün ışığında zorla gözüküyordu
Aynı gün bizimkiler ama daha erken degil mi bta hcg belki salgilanmaya bile başlamadı. Ki bu idrar testleri belli bi seviye altindaki betayi saptamiyo9 Kasım, 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün erken gebelik testi yaptım tertemizArtık iyice moralim bozuldu
B-hcg 10 üstünü saptıyor, belki de daha idrara geçecek kadar yükselmedi. Yarın belki kan tetkiki veririm sabırsızım sanırım biraz. Çünkü 2 embriyo vardı 2.günde dondurulmuştu ikisini çözmüşler ben de neden anlamadım 3.günde biri transfer edildi diğerini 5-6 ya getirip tekrar donduracağız dediler ama 5.gün gelişimi durdu diye embriyolog aradıAynı gün bizimkiler ama daha erken degil mi bta hcg belki salgilanmaya bile başlamadı. Ki bu idrar testleri belli bi seviye altindaki betayi saptamiyo
Sureciniz zor olmus ama iyi düşünelim. Kan tahlilini saha iyi olur tabi. Idrar testleri strese sokuyorB-hcg 10 üstünü saptıyor, belki de daha idrara geçecek kadar yükselmedi. Yarın belki kan tetkiki veririm sabırsızım sanırım biraz. Çünkü 2 embriyo vardı 2.günde dondurulmuştu ikisini çözmüşler ben de neden anlamadım 3.günde biri transfer edildi diğerini 5-6 ya getirip tekrar donduracağız dediler ama 5.gün gelişimi durdu diye embriyolog aradıElde yedek olmayınca tekrar opu olmaya korkar oldum. Eşim ve benim hiçbir sıkıntımız yok bende pkos var ama ovulasyonum oluyor, 1 yıl denedik daha. Aşılama yapılacaktı aslında çok düşük doz gonalf pen kullandım, sağ over hiperstimule olunca kurtarma tüp bebeği yapıldı az ilaç az embriyo tabi
Ben de aynı şekilde 5.gün başladım. Eşim ısrarla sakın gününden önce yapma ama senin huyunu biliyorum diyor. Çalıştığım hastanede kandan baktırırım istesem ama tutuyorum kendimi3. Gün embriyosu transferimin 5. Günü sabırsızlanıp test yaptım, keşke yapmasaydım insanın canı sıkılıyor. Benim de iki gündür ağrım yok, bugün biraz belim ağrımaya
Cok erken merak etmeyin lütfen canınızı sıkmayın. Ilk tedavimde benim evladim oldu on da ben 9.gunde yapmisim cok silikti ama3. Gün embriyosu transferimin 5. Günü sabırsızlanıp test yaptım, keşke yapmasaydım insanın canı sıkılıyor. Benim de iki gündür ağrım yok, bugün biraz belim ağrımaya başladı.
Doktorsunuz sanırım. Ben de hemşireyim. Şu an raporluyum ve test günü iş başı yapacağım gün.Ben de aynı şekilde 5.gün başladım. Eşim ısrarla sakın gününden önce yapma ama senin huyunu biliyorum diyor. Çalıştığım hastanede kandan baktırırım istesem ama tutuyorum kendimi
Evet dahiliye uzmanıyım, ben transfer ertesi gün hemen işe başladım ama özeldeyim çok yoğun değil neyse ki şu sıralarDoktorsunuz sanırım. Ben de hemşireyim. Şu an raporluyum ve test günü iş başı yapacağım gün.
Teşekkür ederimCok erken merak etmeyin lütfen canınızı sıkmayın. Ilk tedavimde benim evladim oldu on da ben 9.gunde yapmisim cok silikti ama
İnşallah test günümüzde güzel hcg değerleri görürüz.Evet dahiliye uzmanıyım, ben transfer ertesi gün hemen işe başladım ama özeldeyim çok yoğun değil neyse ki şu sıralar
İnşallahİnşallah test günümüzde güzel hcg değerleri görürüz.benim taze transferdi.
Çok erken değil mi ama ya ben 5. Gün embriyosu 10 kasımda transfer edildi hala görene kadar canım çıkıyo üzülme nolur9 Kasım, 3.gün embriyosu transfer edildi. Bugün erken gebelik testi yaptım tertemizArtık iyice moralim bozuldu
Teşekkür ederim içimi ferahlattınızÇok erken değil mi ama ya ben 5. Gün embriyosu 10 kasımda transfer edildi hala görene kadar canım çıkıyo üzülme nolur
Valla Aynen bana da Öyle çok bişey demediler Hatta bunlarıda İşte Asistanlar aradığında bilgi verdi .Transferden sonrasına da sadece 2 hafta ilişki yasağı ve 2 gün duş yasagı var 5 kilo üstü kaldırma yasagı var baska hiçbişey yok :)Benim doktorum sanirim çok rahathiçbir uyarı yapmadı. Fitilimide kullanmıştım transfer sabahı. Transferden sonra 15 dk yattım normal hayatına dönebilirsin dedi. Şehir dışında oldum transferimi. Yolculuk edebilir miyim dedim sorun yok evine dönebilirsin dedi. Transferden çıktık yemeğe gittik oradan 3 saat yolculuk yaptık. Temiz içerikli ürünler kullanabilirsin demişti daha önce onlara geçmiştim zaten. Hatta ben ertesi gün işe devam ettim. Bana tek uyarısı 5kg üzerinde ağır kaldırma ve bir yere uzanma oldu