2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar merhaba bugün transfer gününü saymaz isek 4. Günüm 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama yanılma ihtimali var mıdır? Çok heyecanliyim lütfen bakar mısınız
Maşallah canım ya net çıkmış zaten hayırlı olsun inşallah

Kızlar merhaba bugün transfer gününü saymaz isek 4. Günüm 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı ama yanılma ihtimali var mıdır? Çok heyecanliyim lütfen bakar mısınız
maşallaaahh canım,
dondurulmus olmuş zaten yanılma oldugunu sanmıyorum .hayırlı olsun :KK200: :KK200:

transfer sonrası neler yaptın anlatır mısın canım?

Ayy hayırlı olsun canımm🧿🥰

transfer sonrası neler yaptın anlatır mısın canım?
Canım hiç birşey yapmadım. Doktorum normal hayatına devam et dedi transferden sonra 10 dk bile hastanede yatırmadılar direkt üstümü giyip wc ye girip çıktım. İlk gün evde biraz dinlendim ama hep yatmadım oturdum sürekli. İkinci gün itibariyle gerçekten normal hayatıma döndüm eğildim kalktım ayakta ütü yaptım her işimi yaptım.
İlk 3 gün her gün 2 dilim ananas yedim. Hiç duş almadım. bunlar benim araştırmalarım sonucu kendi yapmak istediğim şeylerdi doktorum hiç birşey söylemedi. Corasprin ve decavit içmeye devam ettim ve her gün sabah akşam progestan fitil. Hiç sakınıp yatıp durmadım açıkçası. Çalışıyorum zaten her gün işime de gidip geldim.

Canım hiç birşey yapmadım. Doktorum normal hayatına devam et dedi transferden sonra 10 dk bile hastanede yatırmadılar direkt üstümü giyip wc ye girip çıktım. İlk gün evde biraz dinlendim ama hep yatmadım oturdum sürekli. İkinci gün itibariyle gerçekten normal hayatıma döndüm eğildim kalktım ayakta ütü yaptım her işimi yaptım.
İlk 3 gün her gün 2 dilim ananas yedim. Hiç duş almadım. bunlar benim araştırmalarım sonucu kendi yapmak istediğim şeylerdi doktorum hiç birşey söylemedi. Corasprin ve decavit içmeye devam ettim ve her gün sabah akşam progestan fitil. Hiç sakınıp yatıp durmadım açıkçası. Çalışıyorum zaten her gün işime de gidip geldim.
maşallaahh gerçekten zaten nasipte varsa oluyor ,
cok sevındım hayırlı olsun , dondurulmuşun var mıydı ?
benımde yarın opu olcak ınsallah

Benim doktorum sanirim çok rahat 😁 hiçbir uyarı yapmadı. Fitilimide kullanmıştım transfer sabahı. Transferden sonra 15 dk yattım normal hayatına dönebilirsin dedi. Şehir dışında oldum transferimi. Yolculuk edebilir miyim dedim sorun yok evine dönebilirsin dedi. Transferden çıktık yemeğe gittik oradan 3 saat yolculuk yaptık. Temiz içerikli ürünler kullanabilirsin demişti daha önce onlara geçmiştim zaten. Hatta ben ertesi gün işe devam ettim. Bana tek uyarısı 5kg üzerinde ağır kaldırma ve bir yere uzanma oldu 😁
Mrb mesajları okurken dikkatimi çekti temiz içerikli ürün dediginiz nedir aceba

maşallaahh gerçekten zaten nasipte varsa oluyor ,
cok sevındım hayırlı olsun , dondurulmuşun var mıydı ?
benımde yarın opu olcak ınsallah

2 tane dondurulmuşum daha var. inşallah bunda sonuna kadar varabilirim de onları daha sonra kardeşleri olsun diye kullanabilirim. Canım çok rahat bir şekilde gir Opuya gönlünü ferah tut, hep iyi düşün sanki herşey olmuş bitmiş ve çok güzel olmuş gibi. Benim ilk opumda yumurtalarım toplandı embriyo oluştu ama 3. günde gitmişlerdi. 2. seferde çok şükür 5. güne ulaştılar. Herşey inşallah hayırlısıyla en güzeli olur senin ve herkes hepimiz için.

2 tane dondurulmuşum daha var. inşallah bunda sonuna kadar varabilirim de onları daha sonra kardeşleri olsun diye kullanabilirim. Canım çok rahat bir şekilde gir Opuya gönlünü ferah tut, hep iyi düşün sanki herşey olmuş bitmiş ve çok güzel olmuş gibi. Benim ilk opumda yumurtalarım toplandı embriyo oluştu ama 3. günde gitmişlerdi. 2. seferde çok şükür 5. güne ulaştılar. Herşey inşallah hayırlısıyla en güzeli olur senin ve herkes hepimiz için.
ınsallaahh canımmm, onlarda kardeşleri olacak :KK37: :KK200:
şuan bir telaşım yok sakinim çok şükür sadece heyecanlıyım :)
ınsallah benımde 5.güne ulaşan minnoş bebeklerim olur, Allahım buyuktur ..
yarın ola hayır ola

Merhaba canım ilk günün nasıl geçiyor bakalım
Valla Canım İyi gibiyim ara ara sanki ufaktan batmalar oluyor Şişlik var zaten transfer itibariyle dünden beri vardı son 1 saattirde Sanki böyle adet öncesi hafif hareketlenme olur ya onun gibi bişey oluyor sanki bir iki defa oldu o kadar evdeyim ama öyle hep yatmıyorum kalkıyorum geziyorum eviçinde ufak tefek işlerimi yapıyorum felan :) Senin nasıl gidiyor ilk günün :) Ben daha ilk günde belirti aramaya basladım bile 😂🙈

Benim test günüm yarın adet sancısı bel ağrısı ve mide şişliği hissediyorum sendede olmuşmuydu acaba çok korkuyorum
Evet kesin adet olacagim diyordum. bi de tecrubesizlik vardi karalari baglamistim belim ağrıyor diye😄 simdi o bel ağrısı korkular 4 yaşında olmak uzere😇 bu trasferimde de bel ağrısı olunca açıkçası mutlu oluyorum. Yazin yaptırdığım negatif cikan sonucta da agrim hic olmamıştı.

Evet kesin adet olacagim diyordum. bi de tecrubesizlik vardi karalari baglamistim belim ağrıyor diye😄 simdi o bel ağrısı korkular 4 yaşında olmak uzere😇 bu trasferimde de bel ağrısı olunca açıkçası mutlu oluyorum. Yazin yaptırdığım negatif cikan sonucta da agrim hic olmamıştı.
Bu yazdıkların bana umut oldu inşallah yarın pozitif haberi burdan sizlerle paylaşmak nasip olur 🌸

Kızlar progestan fitil günde kaç tane? Bana ağızdan alınan ilacı verdiler fitil gibi kullan dediler günde 6 tane

Valla Canım İyi gibiyim ara ara sanki ufaktan batmalar oluyor Şişlik var zaten transfer itibariyle dünden beri vardı son 1 saattirde Sanki böyle adet öncesi hafif hareketlenme olur ya onun gibi bişey oluyor sanki bir iki defa oldu o kadar evdeyim ama öyle hep yatmıyorum kalkıyorum geziyorum eviçinde ufak tefek işlerimi yapıyorum felan :) Senin nasıl gidiyor ilk günün :) Ben daha ilk günde belirti aramaya basladım bile 😂🙈
Bende aynı şekilde kalkıp dolaşıyorum ufak tefek işler sonra dinleniyorum benimde zaten şişkinlik kasıklarım da hafif ağrı belimde de ağrı var inşallah bunlar güzel sonuçlara işaretidir düşünmemeye çalışıyorum başka şeyleri düşünüyorum TV izkiyorum felan

X