- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 39
İnşallah Kuzum Benim Ağzın Bal Yesin İnşallahA Angelbabybey A Aslikarar gözünüz aydın kızçeler
İnşallah bu uğurda emek veren bizlerin bebişleri tutunur, sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar
Sonrasında da temmuz-ağustos anneleri başlığında toplanırız inşallah
8 Kasım mı 9 Kasım mı transferiniz? Ben 9 Kasım da transfer oldum, 3.gün embriyosu bugün erken gebelik yaptım negatif tertemiz :/Arkadaşlarım transferin 7.gününden herkese selam, 3.gün embriyosu için erken olduğunu bildiğim halde sabah erken gebelik testi yaptım aşırı ince bir çizgi çıktıbir de kaset test yaptım ama kalbim kadar temizdi o tabi cuma tekrarlicam testleri cumartesi zaten kan verme günüm. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Çok teşekkür ederim canim benim inşallah inşallah çok güzel olurA Angelbabybey A Aslikarar gözünüz aydın kızçeler
İnşallah bu uğurda emek veren bizlerin bebişleri tutunur, sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar
Sonrasında da temmuz-ağustos anneleri başlığında toplanırız inşallah
Cnm dur bakalim 3. Gün embriyosu icin 6. Gün cok erken ve idrara gec gecme ihtimali var kendini simdiden yıpratma bu konuya cok odaklanmamaya calis. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Allah in takdiri cnmMoralim çok bozuk. Olumsuz olacak diye çok korkuyorum. 3. Gün embriyosu 2 tane kondu. 6. Gün yani dün gece test yaptım negatif çıktı çok korkuyorumokyanus diye bir arkadaş vardı o da 6. Gün negatif çıkıp sonra pozitif olduğunu söylemişti ama yine de üzülmekten korkmaktan kendimi alamıyorum.
İnş bugün test verenler pozitif sonucu görürlerve tabi herkes
Masallah saglıjla artın kacıncı gününüzde kan verdinizKızlar 481 çıktıbelki ikizlerdir. Katlanarak artsın inşallah, hepimizin
Merhabalar canım nasıl geçti transferin benim oldu çok şükür birazdan eve geçeceğim Rabbim inşallah pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah
Hadi kızlar cok guzel sonuclarinız olsun insallah aminmMerhaba Canım Benimde oldu 15-20 dk önce bende dinleniyorum şuan odada çok şükür iyi geçti sen nasılsın ? Ne zaman test günü dediler
Bir yakınınız kolunuzdan yapabilir, daha az acır diye düşünüyorum.Arkadaşlar Dr um Saolsun Bugun Birde Oksapar İğnesi Ekledi Göbektenİğnelere Karşı Aşırı Hassas Bir yapım Var Lakin Progestana devam onu artık agrısız acısız çözdüm öyle yaptırıyorum hep aynı kişiye ama Oksapar İçin Desteklerinizi Rica Ediyorum
Merhaba ben göbekten yapıyorum transferin ilk gününden bu yana yapıyorum kendim yapıyorum. İğne acıtmıyor ama ilaç yakıyor dayanılmayacak gibi değil ama merak etmeArkadaşlar Dr um Saolsun Bugun Birde Oksapar İğnesi Ekledi Göbektenİğnelere Karşı Aşırı Hassas Bir yapım Var Lakin Progestana devam onu artık agrısız acısız çözdüm öyle yaptırıyorum hep aynı kişiye ama Oksapar İçin Desteklerinizi Rica Ediyorum
Merhaba 8 kasım, aslında ben yarın yapmayı düşünüyordum ama bugün dayanamadım8 Kasım mı 9 Kasım mı transferiniz? Ben 9 Kasım da transfer oldum, 3.gün embriyosu bugün erken gebelik yaptım negatif tertemiz :/
Hayırlı olsun umarım yarın benim de bir şeyler gözükürMerhaba 8 kasım, aslında ben yarın yapmayı düşünüyordum ama bugün dayanamadımbir iki gün sonra yenileyeceğim bakalım
Teşekkür ederim inşallah doğrudurHayırlı olsun umarım yarın benim de bir şeyler gözükür
Transferin hayırlı olsun canım öncelikle inşallah güzel haberleri alırız hepimizArkadaşlar Dr um Saolsun Bugun Birde Oksapar İğnesi Ekledi Göbektenİğnelere Karşı Aşırı Hassas Bir yapım Var Lakin Progestana devam onu artık agrısız acısız çözdüm öyle yaptırıyorum hep aynı kişiye ama Oksapar İçin Desteklerinizi Rica Ediyorum
Merhaba canım hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar! Umarım herkes güzel haberi alır
Ben yarın ilk tüp bebeğe başlıyorum Medipol Mega Gonca hocaylar, heyecan başladı
Hoşbuldum! Çok teşekkür ederim insaAllah hepimiz bu grupta o güzel haberi veririzMerhaba canım hoşgeldin aramızainşallah güzel ilerler tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlarımızı da alırız inşallah
8 kasim 3.cu gun embriyosu icin cok erken canim bencede kendini uzme bos bosuna Yapipda yaaMerhaba 8 kasım, aslında ben yarın yapmayı düşünüyordum ama bugün dayanamadımbir iki gün sonra yenileyeceğim bakalım
Kizlar bende ole gobekten ignem cok o yuzden morarmalar oldu sizdede oyle bi durum varmii??Merhaba ben göbekten yapıyorum transferin ilk gününden bu yana yapıyorum kendim yapıyorum. İğne acıtmıyor ama ilaç yakıyor dayanılmayacak gibi değil ama merak etme