2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar Canım .İnanılmaz yoğun bir yer zaten hastanenin sahibi dünya kadar yol gidiyorum oraya gitmek için evet başarı oranları çok yüksek ama tavır tarz son ana kadar çok iyiydi ama son muayenede çok moralimi bozdu dediğim gibi o havuz yapmak istedi ben olan 2 tanesini transfer istedim bütğn mesele bu bence şunada da yoldayım yine yumurta takibi ve kan almamız var bakalım bugun ne diyecek bana ayırabildiği 3 dk nın içinde
Bende orada tedavi oldum ve yazdıklarınıza çok şaşırdım.
Tekirdağdan gittim geldim ve randevularımı da sağ olsunlar ona göre ayarladılar hep.
Ne zaman hemşirelerle görüşmek istesem muhakkak 15-20 dk. içinde dönüş sağlayıp bilgi verdiler.
Bir an acaba aynı yerden bahsetmiyormuyuz dedim kendi kendime.
Bakın şunu diyim size. Orada çok insanla tanıştım. Dr la ilk görüşmemizde bana havuz yapalım yaşın var dedi.
Daha genç birine havuz demedi mesela. Transfer zamanı bana rahimin durumunun iyi olduğunu söyledi ve devam ettik.
Arkadaşıma daha başlar başlamaz bu rahime çizik atmamız lazım dedi. Arkadaşım istemedi 3 ay peş peşe rahimi kalınlaştırmaya çalıştılar olmadı bu sefer başa döndü bu ay rahime çizik atıldı.
Yani gerekli olmayan şeyi istemiyor ben buna eminim.
Evet diğer dediklerinize katılıyorum. Çok yoğunlar bazen yarım saat bazen 1 saat beklediğim oluyordu.
Doktor da çok yoğun ama sorduğum sorulara cevap alıyordum.

Evet bizlerle belirtilerinizi ve sürecinizi paylaşır mısınız. Belki yazmışsınızdır ama göremedim. 5. Gün embriyosu muydu
2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. Belirtim çok olmadı hatta dün çok ağladım, çok karamsardım. Tek söyleyebileceğim bel ağrısıydı diyebilirim. Bu 3. Transferim, hiç böyle bel ağrım olmamıştı. Tabi çok ayakta kalmadım, transferden 1 saat sonra tuvalete gittim, 1 saat de lipiodol serumla yattım. Bunu da çoklu deneme ve düşüklerde öneriyorlardı. 500 tl ücretle kabul ettik. Bilmiyorum etkisi var mı. Bir de doktorum günde 2 tane redostim vitamin verdi. Tutunmayı destekleyici olduğunu söylemişti.

Yaaa çok şükür ne güzel çıkmış sonucunuz. Sağlıkla devam etsin inş gebeliğiniz hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin :)
Kaçıncı gün yaptınız test beklediniz mi kan sonucunu 🙃
Ben çubuk test yapmadım. Direk kan verdim. Sabretmesi zor ama ötekinin yanılma payı beni daha çok hırpalayacaktı.

2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. Belirtim çok olmadı hatta dün çok ağladım, çok karamsardım. Tek söyleyebileceğim bel ağrısıydı diyebilirim. Bu 3. Transferim, hiç böyle bel ağrım olmamıştı. Tabi çok ayakta kalmadım, transferden 1 saat sonra tuvalete gittim, 1 saat de lipiodol serumla yattım. Bunu da çoklu deneme ve düşüklerde öneriyorlardı. 500 tl ücretle kabul ettik. Bilmiyorum etkisi var mı. Bir de doktorum günde 2 tane redostim vitamin verdi. Tutunmayı destekleyici olduğunu söylemişti.
Bende kullanıyorum redostim bende dünden beri ağlıyorum çok karamsarlaştım. Daha bir hafta var testime. İnş bende sizin gibi pozitif sonuçlar alırım. İnş emek veren herkes şuan transfer sonucu bekleyen herkes pozitifi görür sağlıkla 🤲🏻

Hayırlı olsun hayırla kucağınıza alın inşallah ☺️Bel ağrınız ne zaman başladı

Hay masallah cidden baya gec istemiş. Dayanacak misiniz o kadar 😁

Kaçıncı gün embriyosuydu canım

Sizin neden öyle acrba nerde yaptırdınız haber bekliyen arkadaşlarım hayırlı haberler alırsınız inşallah bizde güzel hayırlı haberler alalim
3. Gun embriyosu tavmergende tedavi oldum.
Idrar testi yapmayacağım onu biliyorum onceki transferimde beni perisan etti. Belki kan tahlilini one çekebilirim ama.

Guzel sonuc alan arkadaşları tebrik ederim.

İnşallah Güzel Anne 🙏❤️🥰Rahim 10.6 Transfere uygunum çok şükür çözülmesini bekliyoruz Saat 14:00-14:30 gibi kavusacağız inşallah 🙏
Merhabalar canım nasıl geçti transferin benim oldu çok şükür birazdan eve geçeceğim Rabbim inşallah pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah 🥰🤲

Insallah ikizdirler canim yaaa❤️🥰
Hersey guzel gonlunce olsun insallah
Benimde 3.cu transferim insallah cuma gunu kan vericem bende ayni cok tedirginim kalktim Almanyalardan geldim Turkiyeye Rabbim Emeklerimizin karsiligini almayi nasip eylesiin 🤲🏻

Merhaba Canım Benimde oldu 15-20 dk önce bende dinleniyorum şuan odada çok şükür iyi geçti sen nasılsın ? Ne zaman test günü dediler
Allah'a şükür canım benimde şükür güzel geçti iki saat kadar dinlendim eve geçtim dinleniyorum evde test günüm 25 Kasım inşallah güzel güzel haberler alalım

Allah'a şükür canım benimde şükür güzel geçti iki saat kadar dinlendim eve geçtim dinleniyorum evde test günüm 25 Kasım inşallah güzel güzel haberler alalım
Maşallh güzel Haberlerimizi vermekte kısmet olur inşallah 🙏 Beni Yarım saat dinlendirme sonrası cıkabilirsiniz dediler Zaten Sabahtan beri beklediğim için çok sıkılmıştım Eve geçiyorum bende Artık dinlenmeme devam 🥰 Benim 28 Kasım dediler 3.gün embriyosu olduğu için sanırım 🙏

Maşallh güzel Haberlerimizi vermekte kısmet olur inşallah 🙏 Beni Yarım saat dinlendirme sonrası cıkabilirsiniz dediler Zaten Sabahtan beri beklediğim için çok sıkılmıştım Eve geçiyorum bende Artık dinlenmeme devam 🥰 Benim 28 Kasım dediler 3.gün embriyosu olduğu için sanırım 🙏

İnşallah canım burda bizde gebelik haberimizi verelim gelişmelerini yazarsın burdan hep birlikte bu süreci güzel bir şekilde geçirelim

X