- 14 Mart 2022
- 2.366
- 6.698
- 42
Bende orada tedavi oldum ve yazdıklarınıza çok şaşırdım.İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar Canım .İnanılmaz yoğun bir yer zaten hastanenin sahibi dünya kadar yol gidiyorum oraya gitmek için evet başarı oranları çok yüksek ama tavır tarz son ana kadar çok iyiydi ama son muayenede çok moralimi bozdu dediğim gibi o havuz yapmak istedi ben olan 2 tanesini transfer istedim bütğn mesele bu bence şunada da yoldayım yine yumurta takibi ve kan almamız var bakalım bugun ne diyecek bana ayırabildiği 3 dk nın içinde
Tekirdağdan gittim geldim ve randevularımı da sağ olsunlar ona göre ayarladılar hep.
Ne zaman hemşirelerle görüşmek istesem muhakkak 15-20 dk. içinde dönüş sağlayıp bilgi verdiler.
Bir an acaba aynı yerden bahsetmiyormuyuz dedim kendi kendime.
Bakın şunu diyim size. Orada çok insanla tanıştım. Dr la ilk görüşmemizde bana havuz yapalım yaşın var dedi.
Daha genç birine havuz demedi mesela. Transfer zamanı bana rahimin durumunun iyi olduğunu söyledi ve devam ettik.
Arkadaşıma daha başlar başlamaz bu rahime çizik atmamız lazım dedi. Arkadaşım istemedi 3 ay peş peşe rahimi kalınlaştırmaya çalıştılar olmadı bu sefer başa döndü bu ay rahime çizik atıldı.
Yani gerekli olmayan şeyi istemiyor ben buna eminim.
Evet diğer dediklerinize katılıyorum. Çok yoğunlar bazen yarım saat bazen 1 saat beklediğim oluyordu.
Doktor da çok yoğun ama sorduğum sorulara cevap alıyordum.