- 14 Mart 2022
- 2.366
- 6.698
- 42
Bende orada tedavi oldum ve yazdıklarınıza çok şaşırdım.İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar Canım .İnanılmaz yoğun bir yer zaten hastanenin sahibi dünya kadar yol gidiyorum oraya gitmek için evet başarı oranları çok yüksek ama tavır tarz son ana kadar çok iyiydi ama son muayenede çok moralimi bozdu dediğim gibi o havuz yapmak istedi ben olan 2 tanesini transfer istedim bütğn mesele bu bence şunada da yoldayım yine yumurta takibi ve kan almamız var bakalım bugun ne diyecek bana ayırabildiği 3 dk nın içinde
Hayirli olsun canim benim gozun aydiiiinnnKızlar 481 çıktıbelki ikizlerdir. Katlanarak artsın inşallah, hepimizin
Hayırlı olsun maşallah çok sevindimKızlar 481 çıktıbelki ikizlerdir. Katlanarak artsın inşallah, hepimizin
2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. Belirtim çok olmadı hatta dün çok ağladım, çok karamsardım. Tek söyleyebileceğim bel ağrısıydı diyebilirim. Bu 3. Transferim, hiç böyle bel ağrım olmamıştı. Tabi çok ayakta kalmadım, transferden 1 saat sonra tuvalete gittim, 1 saat de lipiodol serumla yattım. Bunu da çoklu deneme ve düşüklerde öneriyorlardı. 500 tl ücretle kabul ettik. Bilmiyorum etkisi var mı. Bir de doktorum günde 2 tane redostim vitamin verdi. Tutunmayı destekleyici olduğunu söylemişti.Evet bizlerle belirtilerinizi ve sürecinizi paylaşır mısınız. Belki yazmışsınızdır ama göremedim. 5. Gün embriyosu muydu
Yaaa maaşallahhh çok sevindim hadi gözünüz Aydın olsunKızlar 481 çıktıbelki ikizlerdir. Katlanarak artsın inşallah, hepimizin
Ben çubuk test yapmadım. Direk kan verdim. Sabretmesi zor ama ötekinin yanılma payı beni daha çok hırpalayacaktı.Yaaa çok şükür ne güzel çıkmış sonucunuz. Sağlıkla devam etsin inş gebeliğiniz hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin :)
Kaçıncı gün yaptınız test beklediniz mi kan sonucunu
Bende kullanıyorum redostim bende dünden beri ağlıyorum çok karamsarlaştım. Daha bir hafta var testime. İnş bende sizin gibi pozitif sonuçlar alırım. İnş emek veren herkes şuan transfer sonucu bekleyen herkes pozitifi görür sağlıkla2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. Belirtim çok olmadı hatta dün çok ağladım, çok karamsardım. Tek söyleyebileceğim bel ağrısıydı diyebilirim. Bu 3. Transferim, hiç böyle bel ağrım olmamıştı. Tabi çok ayakta kalmadım, transferden 1 saat sonra tuvalete gittim, 1 saat de lipiodol serumla yattım. Bunu da çoklu deneme ve düşüklerde öneriyorlardı. 500 tl ücretle kabul ettik. Bilmiyorum etkisi var mı. Bir de doktorum günde 2 tane redostim vitamin verdi. Tutunmayı destekleyici olduğunu söylemişti.
Maşallah ikizlerinize kavuştursun RabbimBen çubuk test yapmadım. Direk kan verdim. Sabretmesi zor ama ötekinin yanılma payı beni daha çok hırpalayacaktı.
Hayırlı olsun hayırla kucağınıza alın inşallah2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. Belirtim çok olmadı hatta dün çok ağladım, çok karamsardım. Tek söyleyebileceğim bel ağrısıydı diyebilirim. Bu 3. Transferim, hiç böyle bel ağrım olmamıştı. Tabi çok ayakta kalmadım, transferden 1 saat sonra tuvalete gittim, 1 saat de lipiodol serumla yattım. Bunu da çoklu deneme ve düşüklerde öneriyorlardı. 500 tl ücretle kabul ettik. Bilmiyorum etkisi var mı. Bir de doktorum günde 2 tane redostim vitamin verdi. Tutunmayı destekleyici olduğunu söylemişti.
Hay masallah cidden baya gec istemiş. Dayanacak misiniz o kadar
Kaçıncı gün embriyosuydu canım
3. Gun embriyosu tavmergende tedavi oldum.Sizin neden öyle acrba nerde yaptırdınız haber bekliyen arkadaşlarım hayırlı haberler alırsınız inşallah bizde güzel hayırlı haberler alalim
4. Günden beri falan varHayırlı olsun hayırla kucağınıza alın inşallahBel ağrınız ne zaman başladı
Merhabalar canım nasıl geçti transferin benim oldu çok şükür birazdan eve geçeceğim Rabbim inşallah pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallahİnşallah Güzel AnneRahim 10.6 Transfere uygunum çok şükür çözülmesini bekliyoruz Saat 14:00-14:30 gibi kavusacağız inşallah
Merhaba Canım Benimde oldu 15-20 dk önce bende dinleniyorum şuan odada çok şükür iyi geçti sen nasılsın ? Ne zaman test günü dedilerMerhabalar canım nasıl geçti transferin benim oldu çok şükür birazdan eve geçeceğim Rabbim inşallah pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin inşallah
Insallah ikizdirler canim yaaa2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu. Belirtim çok olmadı hatta dün çok ağladım, çok karamsardım. Tek söyleyebileceğim bel ağrısıydı diyebilirim. Bu 3. Transferim, hiç böyle bel ağrım olmamıştı. Tabi çok ayakta kalmadım, transferden 1 saat sonra tuvalete gittim, 1 saat de lipiodol serumla yattım. Bunu da çoklu deneme ve düşüklerde öneriyorlardı. 500 tl ücretle kabul ettik. Bilmiyorum etkisi var mı. Bir de doktorum günde 2 tane redostim vitamin verdi. Tutunmayı destekleyici olduğunu söylemişti.
Allah'a şükür canım benimde şükür güzel geçti iki saat kadar dinlendim eve geçtim dinleniyorum evde test günüm 25 Kasım inşallah güzel güzel haberler alalımMerhaba Canım Benimde oldu 15-20 dk önce bende dinleniyorum şuan odada çok şükür iyi geçti sen nasılsın ? Ne zaman test günü dediler
Maşallh güzel Haberlerimizi vermekte kısmet olur inşallahAllah'a şükür canım benimde şükür güzel geçti iki saat kadar dinlendim eve geçtim dinleniyorum evde test günüm 25 Kasım inşallah güzel güzel haberler alalım
Maşallh güzel Haberlerimizi vermekte kısmet olur inşallahBeni Yarım saat dinlendirme sonrası cıkabilirsiniz dediler Zaten Sabahtan beri beklediğim için çok sıkılmıştım Eve geçiyorum bende Artık dinlenmeme devam Benim 28 Kasım dediler 3.gün embriyosu olduğu için sanırım
Tabikii burası iyiki var hepiniz iyiki varsınızİnşallah canım burda bizde gebelik haberimizi verelim gelişmelerini yazarsın burdan hep birlikte bu süreci güzel bir şekilde geçirelim