Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Güzel Anne Rahim 10.6 Transfere uygunum çok şükür çözülmesini bekliyoruz Saat 14:00-14:30 gibi kavusacağız inşallahBebişlerin bakımlı annesiii, transferin çok güzel geçsin
Kaçıncı gün embriyosuydu canımDoktoru testini benim kadar gec isteyen var mi trasfer gününü de sayarsam 15.gunde isteniyor test nasil sabrederim bilmiyorum 9unda transfer olmustum test 23 unde
MaşaallahDoktoru testini benim kadar gec isteyen var mi trasfer gününü de sayarsam 15.gunde isteniyor test nasil sabrederim bilmiyorum 9unda transfer olmustum test 23 unde
Sizin neden öyle acrba nerde yaptırdınız haber bekliyen arkadaşlarım hayırlı haberler alırsınız inşallah bizde güzel hayırlı haberler alalimDoktoru testini benim kadar gec isteyen var mi trasfer gününü de sayarsam 15.gunde isteniyor test nasil sabrederim bilmiyorum 9unda transfer olmustum test 23 unde
Rabbim guzel hayırlı pozitif sonuclar nasip etsin insallah.Günaydın kızlar kan verdim, sonuç bekliyorum. Dualarınız benimle olsun...
Ayy cnm benim hadi guzelce transferini ol minnoslar da tutunsun annesine. Harika gecsin herşey doguma gittigin günleri de görelimGünaydın Bende Bebeklerimle kavusmaya gidiyorum inşallah Hayırlı Haberlerini Bekliyorum Gönder Bize Mutlu Enerjini İnşallah
Hay masallah cidden baya gec istemiş. Dayanacak misiniz o kadarDoktoru testini benim kadar gec isteyen var mi trasfer gününü de sayarsam 15.gunde isteniyor test nasil sabrederim bilmiyorum 9unda transfer olmustum test 23 unde
Hayırlı olsun çok iyi maşaallahKızlar 481 çıktı belki ikizlerdir. Katlanarak artsın inşallah, hepimizin
Ayyy çok sevindim canımm Katlanarak artsınKızlar 481 çıktı belki ikizlerdir. Katlanarak artsın inşallah, hepimizin
Yaaa çok şükür ne güzel çıkmış sonucunuz. Sağlıkla devam etsin inş gebeliğiniz hayırlı olsun Rabbim gönlünüze göre versin :)Kızlar 481 çıktı belki ikizlerdir. Katlanarak artsın inşallah, hepimizin
Merhaba 6.gun test için erkenama dayanmakta zorMoralim çok bozuk. Olumsuz olacak diye çok korkuyorum. 3. Gün embriyosu 2 tane kondu. 6. Gün yani dün gece test yaptım negatif çıktı çok korkuyorum okyanus diye bir arkadaş vardı o da 6. Gün negatif çıkıp sonra pozitif olduğunu söylemişti ama yine de üzülmekten korkmaktan kendimi alamıyorum.
İnş bugün test verenler pozitif sonucu görürler ve tabi herkes
Hayirlu olsun canım çok sevindim belirtin varmiydiKızlar 481 çıktı belki ikizlerdir. Katlanarak artsın inşallah, hepimizin
Dualarınıza talibim inş sizdeki gibi olur. Çok şükür artmış sizinde katlanarak gerçekten çok zor . Zaten test gününü haftaya pazartesiye verdiler ama dayanamıyorum ikinci denemem. İlk deneme de direk kanda öğrenmiştim bu sefer dayanamıyorumMerhaba 6.gun test için erkenama dayanmakta zor
Ben test gününü saymazsak 6.gun erken gebelikte çok çok hayali çizgi görmüştüm ama 3.gun daha geç tutunuyormus
Dün kan testi yaptırdım 140 çıktı 11.gun ama idrar testini arayıp hâlâ çok hayali çizgi var.
O nedenle biraz daha sabır
Evet bizlerle belirtilerinizi ve sürecinizi paylaşır mısınız. Belki yazmışsınızdır ama göremedim. 5. Gün embriyosu muyduKızlar 481 çıktı belki ikizlerdir. Katlanarak artsın inşallah, hepimizin
Ahh Canım Benim inşallah Hepimiz doğum heyecanlarımızı da paylasalım burada inşallhRabbim guzel hayırlı pozitif sonuclar nasip etsin insallah.
Ayy cnm benim hadi guzelce transferini ol minnoslar da tutunsun annesine. Harika gecsin herşey doguma gittigin günleri de görelim
Tebrik Ederim Canım Çok güzel haber değerin çok güzel katlanarak artsın inşallahKızlar 481 çıktı belki ikizlerdir. Katlanarak artsın inşallah, hepimizin