- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 39
Valla Canım Ben Yarın Akşam Alıcam Çarşamba sabah düşünüyor sonra belki perşembe veya cuma yine düşünüyorumSence canım yarın test alayimmi içim içimi yiyor resmen yaa
Aynen vala canım doğru diyorsun ama işte bütün belirtiler de ortadan yok olunca içim gidiyor resmen bakalım yarın ola hayrola ignemi olayım modum yüksek olursa bir test alırım zaten Çarşamba günü sabah yaparım artıkValla Canım Ben Yarın Akşam Alıcam Çarşamba sabah düşünüyor sonra belki perşembe veya cuma yine düşünüyorumAma dediğim gibi benim test günüm 27 si normalde 12.gün oluyor pazar diye heralde pazartesi dediler Yani ben erken olduğunu bildiğim halde yapıcam Negatifte çıksa moral bozmayacağım Erken çünkü daha Test günüme kadarda ilaçlara iğnelere devam edicem bırakmıcam Eğer sende böyle bakabilirsen yap ama seni olumsuz etkilerse psikoljini bozarsa sakın yapma enerjin düşmesin Senin Ayın 25 inde test günün Benden daha erken
Ozaman Çarşamba sabahı beraber yapalımValla Canım Ben Yarın Akşam Alıcam Çarşamba sabah düşünüyor sonra belki perşembe veya cuma yine düşünüyorumAma dediğim gibi benim test günüm 27 si normalde 12.gün oluyor pazar diye heralde pazartesi dediler Yani ben erken olduğunu bildiğim halde yapıcam Negatifte çıksa moral bozmayacağım Erken çünkü daha Test günüme kadarda ilaçlara iğnelere devam edicem bırakmıcam Eğer sende böyle bakabilirsen yap ama seni olumsuz etkilerse psikoljini bozarsa sakın yapma enerjin düşmesin Senin Ayın 25 inde test günün Benden daha erken
Üstüne siyatik sinir hasarı oldum enjeksiyon yüzünden :/
Olur Canım kendini nasıl daha mutlu hissedersen öyle yapAynen vala canım doğru diyorsun ama işte bütün belirtiler de ortadan yok olunca içim gidiyor resmen bakalım yarın ola hayrola ignemi olayım modum yüksek olursa bir test alırım zaten Çarşamba günü sabah yaparım artık
YaaaOzaman Çarşamba sabahı beraber yapalım
Göğüslerim de halen şişlik ağrı var evet canım çok su içmekten bende sürekli lavabodayim inankiOlur Canım kendini nasıl daha mutlu hissedersen öyle yapgögüs hassasiyetinde geçtimi peki? Bide Ya ben İnanılmaz İdrara çıkıyorum özellikle gece en az 5 defa uyanıyorum Çok su içmeye çalışıyorum ondanmıdır yoksa buda bir belirtimidir yada ilaçların vs etkisimi bu konuda bilgisi olan var mı ? Sen yaşıyomusun böyle bişey
Öyle deme öyle deme olumsuz olma görürüz inşallahYaaaAma ben gerçekten çift çizgi görüceğim ümidim yok Transfer günü hariç 8.gün oluyor ya Bide 3.gün embriyosu her halukarda zor benim çift çizgi görmem gibi
Bende de var Şişlik dokunduğumda ağrı Bu bence tamamen ilaçların etkisi ama yaa çünkü dünya kadar hormon alıyoruz Östrojen alıyoruz Yani Ben Adet olacakmışız hissini vs de ilaçlara bağlıyorum açıkcasıGöğüslerim de halen şişlik ağrı var evet canım çok su içmekten bende sürekli lavabodayim inanki
İnşallah canımÖyle deme öyle deme olumsuz olma görürüz inşallah
Sağlıkla tutunurlar sağlıkla doğurup büyütürsün inşaallahKızlar transfer oldum bugün
Haklısın Canım Ama ben dediğim gibi benim için asıl olan Kan testi o güne kadar psikolojimi bozmayacağım kendimi buna alıştırıyorum Allah korusun tabii çift görüp sevinip sonra kan testinde Negatif görmekte var Ama Kan Testinde Pozitif görüp Allah Korusun Sonrasında düşmeside var yani o yüzden Kanla Kaset testin pek bi farkı yok Kalp Atımı Görene kadar hatta saglıkla kucagımıza Alana Kadar Allah Korusun Hep risk varKızlar ben değerim 33 çıktığında erken gebelik testi aldım ilk defa yaptım ömrümde tamamen kuruduktan sonra hayalet çizgi göründü o sebepten kafanızı karistirmayin derim
Evet canım olabilir ben bunları hep adet zamani yaşıyorum inşallah diyorum adetle bir ilgisi yoktur die kendimi motive ediyorum bakalım hayırlısı Allah'tanBende de var Şişlik dokunduğumda ağrı Bu bence tamamen ilaçların etkisi ama yaa çünkü dünya kadar hormon alıyoruz Östrojen alıyoruz Yani Ben Adet olacakmışız hissini vs de ilaçlara bağlıyorum açıkcası
Sen bilirsin o zaman canım ama üzülmeHaklısın Canım Ama ben dediğim gibi benim için asıl olan Kan testi o güne kadar psikolojimi bozmayacağım kendimi buna alıştırıyorum Allah korusun tabii çift görüp sevinip sonra kan testinde Negatif görmekte var Ama Kan Testinde Pozitif görüp Allah Korusun Sonrasında düşmeside var yani o yüzden Kanla Kaset testin pek bi farkı yok Kalp Atımı Görene kadar hatta saglıkla kucagımıza Alana Kadar Allah Korusun Hep risk varAma Çift görürsemde umudum biraz yeşerecek Çünkü Tamamen İnancım gitti yokmuş gibiyim zaten
Bende öyle bir ay tam olarak yoğun belirtileri yaşıyordum diğer ay hiç belirtim olmazdı Hep öyle Benim Adetime de çok az kaldı perşembe günü normal adet günümEvet canım olabilir ben bunları hep adet zamani yaşıyorum inşallah diyorum adetle bir ilgisi yoktur die kendimi motive ediyorum bakalım hayırlısı Allah'tan
ÜzülmeyeceğimSen bilirsin o zaman canım ama üzülme
Benim her ay bu belirtileri yaşadığım için bana oyuzden şüphe düşüyorBende öyle bir ay tam olarak yoğun belirtileri yaşıyordum diğer ay hiç belirtim olmazdı Hep öyle Benim Adetime de çok az kaldı perşembe günü normal adet günüm
Benimde tam test günüm adet tarihim ama bir kaç gün önceden gelir hepBende öyle bir ay tam olarak yoğun belirtileri yaşıyordum diğer ay hiç belirtim olmazdı Hep öyle Benim Adetime de çok az kaldı perşembe günü normal adet günüm