Üçüncü gün çok erken canım kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuzKızlar merhaba transferin 3. Günü erken gebelik testi yapıp pozitif alan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üçüncü gün çok erken canım kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuzKızlar merhaba transferin 3. Günü erken gebelik testi yapıp pozitif alan var mı
Merhaba belli bir doktor yok tüpe geçince devlet prosedüründen faydalanıyorum ben dün kontrole gittim yine çarşamba tekrar gideceğim yumurta gelişimine bakıyorlar ilaçlara devam ediyorum sizde mi oraya gidiyorsunuz?Merhaba hangi aşamadasınız ? Ege’de kime gidiyorsunuz?
Oraya gideceğiz evet ama Ege hoca hasta almıyormuş artık galibaMerhaba belli bir doktor yok tüpe geçince devlet prosedüründen faydalanıyorum ben dün kontrole gittim yine çarşamba tekrar gideceğim yumurta gelişimine bakıyorlar ilaçlara devam ediyorum sizde mi oraya gidiyorsunuz?
5. Gün tek embriyoÜçüncü gün çok erken canım kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz
Benimde tam test günüm adet tarihim ama bir kaç gün önceden gelir hep
Ama belirtiler kayboldu canım Bu iyiye işaret inşallh benceBenim her ay bu belirtileri yaşadığım için bana oyuzden şüphe düşüyor
devlette tüp mü yaptıracaksanız yoksa özel olarakmıOraya gideceğiz evet ama Ege hoca hasta almıyormuş artık galiba
Özel düşünmüştük Ege hoca alır diye artık devlet olacakdevlette tüp mü yaptıracaksanız yoksa özel olarakmı
anladım devlette yapacaksanız önce randevu almanız lazım randevuda biraz sıkıntı olabiliyor ege hoca hem protokolde hemde tavmergen de çalışıyorlar erol hocayla beraber o yüzden yoğunlar sanırım ben direk devlettekine başvurmuştumÖzel düşünmüştük Ege hoca alır diye artık devlet olacak
Teşekkür ederimanladım devlette yapacaksanız önce randevu almanız lazım randevuda biraz sıkıntı olabiliyor ege hoca hem protokolde hemde tavmergen de çalışıyorlar erol hocayla beraber o yüzden yoğunlar sanırım ben direk devlettekine başvurmuştum
rica ederim ayrıc smear testi yaptırmanızda fayda olur çünkü dosya açılması için rahim filmi smear testi istiyolar başka evraklarde gerekli ama smear egede yapılırsa 30-40 günde anca çıkıyor özelde yaptırmanızda fayda olurTeşekkür ederim
Benjmde aynı ve bugün 7. Günüm yinede korktum yapmaya5. Gün tek embriyo
Bugün test alacaktım ama vazgeçtim çünkü adet ağrım başladı yine kendimi adet olacakmisim gibi hissediyorumAma belirtiler kayboldu canım Bu iyiye işaret inşallh bence
Anladım canım moralini bozma stres yapma bunu yaşayanda çok var bende adet oluyor gibiyim yani kasıklarım o şekilde gelen bişey yok ama :/ Ben Alıcam bugun ama yarınmı yaparm persmbe mi bilmyrmBugün test alacaktım ama vazgeçtim çünkü adet ağrım başladı yine kendimi adet olacakmisim gibi hissediyorum
Bende korkuyorum kaset testleri yapıyorum onda kendim ikinci çizgiyi çıkarıyorum en azından umut oluyor dün yaptığım kaset testte vardı ardından erken gebelik testi yaptım çıkmadı gerçi erken gebelik testi ilk idrar değildi ve cok seyreltikti yani cok su içmişti su gibiydiBenjmde aynı ve bugün 7. Günüm yinede korktum yapmaya
Evet bencede ilaçlar yapıyor bunuBenim de bir ağrım var bir ağrım yok galiba ilaçlar yapıyorcumartesi test günüm cuma günü evde test yapmayı düşünüyorum(5.gunu çift embriyo) kan testine ona göre kendimi hazırlayacam çünkü pazartesi işe başlayacağım
Cnm cok stres yapıyorsun gibi geliyor ilk denemen mi acaba? Adet agrilari cok normal benim de olmustu hatta moralim bozuk sekilde buraya yazmistim. Sonucu görmeden kendini harab etme lutfenBugün test alacaktım ama vazgeçtim çünkü adet ağrım başladı yine kendimi adet olacakmisim gibi hissediyorum