2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar selam 3.gun embriyosu 3 tane 10.gun idrar testi negatif 2 günüm kaldı kan testi vermeye acaba pozitifi görür müyüm

Merhaba hangi aşamadasınız ? Ege’de kime gidiyorsunuz?
Merhaba belli bir doktor yok tüpe geçince devlet prosedüründen faydalanıyorum ben dün kontrole gittim yine çarşamba tekrar gideceğim yumurta gelişimine bakıyorlar ilaçlara devam ediyorum sizde mi oraya gidiyorsunuz?

Oraya gideceğiz evet ama Ege hoca hasta almıyormuş artık galiba

Özel düşünmüştük Ege hoca alır diye artık devlet olacak
anladım devlette yapacaksanız önce randevu almanız lazım randevuda biraz sıkıntı olabiliyor ege hoca hem protokolde hemde tavmergen de çalışıyorlar erol hocayla beraber o yüzden yoğunlar sanırım ben direk devlettekine başvurmuştum

Teşekkür ederim

Bugün test alacaktım ama vazgeçtim çünkü adet ağrım başladı yine kendimi adet olacakmisim gibi hissediyorum
Anladım canım moralini bozma stres yapma bunu yaşayanda çok var bende adet oluyor gibiyim yani kasıklarım o şekilde gelen bişey yok ama :/ Ben Alıcam bugun ama yarınmı yaparm persmbe mi bilmyrm

Benim de bir ağrım var bir ağrım yok galiba ilaçlar yapıyorcumartesi test günüm cuma günü evde test yapmayı düşünüyorum(5.gunu çift embriyo) kan testine ona göre kendimi hazırlayacam çünkü pazartesi işe başlayacağım

Benjmde aynı ve bugün 7. Günüm yinede korktum yapmaya
Bende korkuyorum kaset testleri yapıyorum onda kendim ikinci çizgiyi çıkarıyorum en azından umut oluyor dün yaptığım kaset testte vardı ardından erken gebelik testi yaptım çıkmadı gerçi erken gebelik testi ilk idrar değildi ve cok seyreltikti yani cok su içmişti su gibiydi

Erken gebelik testinde günü geçmiş bile olsa varsa çift çizgi gösteriyor mu acaba ben daha evvel hiç test yapmadım çok hakim değilim Yani ben trasfer sonrası 8.yada 9. Gün düşünüyorum evde bide 10 cu 11 ci gün felan tekrarlarım heralde ama erken gebelik testi mi almalıyım yoksa normal gebelik testi mi acaba ? 3. Embriyosu olduğu için erken gebelik sanki dahamı iyi olur acaba

Bugün test alacaktım ama vazgeçtim çünkü adet ağrım başladı yine kendimi adet olacakmisim gibi hissediyorum
Cnm cok stres yapıyorsun gibi geliyor ilk denemen mi acaba? Adet agrilari cok normal benim de olmustu hatta moralim bozuk sekilde buraya yazmistim. Sonucu görmeden kendini harab etme lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…