Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar herşey yolunda giderken neden tutmaz bugün daha çok koymaya başladı üzgünüm
O ne demek oluyor canımÜstüne siyatik sinir hasarı oldum enjeksiyon yüzünden :/
Canım bizim zaten pgt li yapılmışti tedavi zaten maddi açıdan tekrar pek kolay olmazCanim öyle düşünme bak benimde düşük riskim var şuan ve doktorum şunu söylüyor sağlıklı gebelik olacaksa her türlü devam eder, devam etmeyen gebelik sagliksizdir. Yani sorun sende değil, embriyonun genetik yapısında olabilir. Daha önce senin başına gelen başıma geldi kimyasal gebelik yaşadım başta değer çok güzel artti sonra birden düştü. Şöyle düşün, gebeliğin zaten devam etmeyecekti böyle başında sonlanmis olması tedavi sürecinin ara vermeden devam edebileceğini gösteriyor. Düşük ve kürtajlar en az 3 Ay tedaviyi öteliyor. İnşallah bir sonraki sürecin çok güzel geçsin...
Prolutan çok yağlı doğru yere yapıldığı halde birikme yaptı ve sinire basıyor ve çok şiddetli ağrı var kalçamda kalıcı da olabilir bu durumÜstüne siyatik sinir hasarı oldum enjeksiyon yüzünden :/
İnşallahGüzel Haberler duymayalı bayağı oldu inşallah güzel haberlerle dönersin canım
Transferin Hayırlı Olsun Canım Sende en zor kısma geldin Test gününü bekleme :)Kızlar transfer oldum bugün
Benim de bir gün çok şiddetli ağrıdı sırf onun için parol içtim. Sizin de geçer inşallah.Prolutan çok yağlı doğru yere yapıldığı halde birikme yaptı ve sinire basıyor ve çok şiddetli ağrı var kalçamda kalıcı da olabilir bu durum
Benimde proluton yapılan yerler aşırı derece de kaşıniyor kan alınan yerler mosmor iğne yapılan yerler öylesine Allah'ım yardımcımız olsunProlutan çok yağlı doğru yere yapıldığı halde birikme yaptı ve sinire basıyor ve çok şiddetli ağrı var kalçamda kalıcı da olabilir bu durum
Her yorumu okuyorum valla benden önceki transferlerin çok zor beklemek :))Transferin Hayırlı Olsun Canım Sende en zor kısma geldin Test gününü bekleme :)
Benim bacağıma kadar ağrıyor 2 gündür arttı bugün artık hastanede iken nörolojiye muayene oldum, 5 gün gözlemleyeceğiz geçmezse emg dedi. Sinir onarımı için vitamin kompleksi, ağrı kesici jel ve buz kompres önerdi bakalımBenim de bir gün çok şiddetli ağrıdı sırf onun için parol içtim. Sizin de geçer inşallah.
Hayırlı olsun canım Rabbim inşallah pozitif i gormeyiufe nasip etsin inşallahKızlar transfer oldum bugün
Sence canım yarın test alayimmi içim içimi yiyor resmen yaaTransferin Hayırlı Olsun Canım Sende en zor kısma geldin Test gününü bekleme :)
Geçmiş olsun..Benim bacağıma kadar ağrıyor 2 gündür arttı bugün artık hastanede iken nörolojiye muayene oldum, 5 gün gözlemleyeceğiz geçmezse emg dedi. Sinir onarımı için vitamin kompleksi, ağrı kesici jel ve buz kompres önerdi bakalım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yokturProlutan çok yağlı doğru yere yapıldığı halde birikme yaptı ve sinire basıyor ve çok şiddetli ağrı var kalçamda kalıcı da olabilir bu durum
Umarım geçici olurÇok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bişey yoktur
İnşallah canım inşallahUmarım geçici olur