2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Cnm dur bakalim neden hemen kotü oluyorsun bir kere 7. Gün kan vermek icin cok cok erken hadi onu gectim neredeyse 2 kat artmis zaten dusuk betalarla ilerleyip dogum yapan o kadar cok kisi var ki. Hele bi 12. Gün olsun simdi rahatla biraz. Cunkü sen kendini yiprtasanda uzsen de bi şeyleri biz degistiremeyiz Rabbim nasip etmisse olur her türlü.
Erken biliyorum lekelenmem olunca doktor istedi iki gün sonra tekrar et dedi yoksa ben evde bile test yapmaya korkarım ama böyle oldu işte Rabbim yardımcımız olsun

Ya cnm uzuldüm haklısın maddi manevi cok yipraniyor insan ama tekrar tedaviye baslarken yeni merkez yeni doktor sende de pozitif olarak geri donecektir. Ve cift embriyo transferi dusunursün belki. Rabbim en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Ben zaten çift embriyo istiyordum hem ikiz olsun isterim hem biri tutunmazsa biri tutunur diye düşünerek şansım artsın diye düşündüğüm için ama doktorum şiddetle karşıydı çoğul gebeliğe. Keza 1 yumurta 3.güne gitti zaten diğerleri ilerlemedi bile. Hayırlısı olsun artık

Hangi merkezde yaptırdın kaçıncı gün transferiydi bu nasıl bir yorum saçmalamış doktor
3.gün transferiydi 7 hücreli denilmişti, araştırdığım kadarıyla kötü değil. Kötü olsa bile madem kötü ve tutmayacağını düşünüyorsun neden transfee yapıyorsun? Para almak içinse insanların umuduyla oynanmış oluyor çok kızgınım. Ne emekler veriyoruz neler yapıyoruz. İstediğimiz gibi olmadı yumurta, diğer ay tekrar deneyelim deseydi keşke böyle saçma sapan transfer yapıp biliyoduk zatwn diceğine

3.gün transferiydi 7 hücreli denilmişti, araştırdığım kadarıyla kötü değil. Kötü olsa bile madem kötü ve tutmayacağını düşünüyorsun neden transfee yapıyorsun? Para almak içinse insanların umuduyla oynanmış oluyor çok kızgınım. Ne emekler veriyoruz neler yapıyoruz. İstediğimiz gibi olmadı yumurta, diğer ay tekrar deneyelim deseydi keşke böyle saçma sapan transfer yapıp biliyoduk zatwn diceğine
Aynn öyle canım onlara artık ne kadar kolaysa bizim yaşadıklarımız doktorun kimdi

Kızlar merhaba bugün transfer oldu fakat idrar yaparken inanılmaz bir acı hissediyorum ve hafif lekelenme oldu böyle olan var mı

Benim donmuş 1 adet embriyom var. Şimdi bu olumsuz olduya birdahaki transferi ne zaman yapar acaba ilk adette yapsa keşke beklemek istemiyorum 😔

Gerçekten böyle bişeyler yolunda gitmediğinde biz biliyorduk zaten iyi değildi gibi üste çıkmaları yok mu ?İnsan gerçekten sinir oluyor yaa canımm haklısın sonuna kadar belki bundada vardır bir hayır belki başka merkezde bir sürü embriyon olusacak cift yapacaklar ve öyle tutacak inşallahta öyle olacak 🙏Benimde 3.gün 7 hücreli 2 tane oldu ikisinide transfer ettiler ve yuzde 50 dediler kötü değil orta dediler ve grade2 ymiş bizim embriyolarımız transfer günü elimize verdikleri kağıtta gördük buna ragmen yüzde 50 demişti dr um .Ha Tabi negatif olursa durumlar yine değişir biz biliyorduğa döner başka yoktu denedik derler ama sormak akıllarına gelmez Transfer yapmadan durum bu istiyormusunuz deneyelim mi yoksa tekrar yumurta toplamaya gidelimmi diye .Bana sordular havuz yapalımmı diye ben istemedim transfer istedim olanı ama bu şekilde olan milyonlarca kişi var

Valla Ben 2 gündür Ağlaya Ağlaya Yaptırıyorum :KK43: Oturamıyorum kalkamıyorum Yürüyemiyorum göbeğimde çok fena 😤 Biran önce kurtulmak istiyorum bu iğnelerden valla hast arayıp bunun hapla yolu yokmu diye sormak istiyorum
Göbekten ne iğne verdiler benim sadece kalçadan progestan var. Bide yağlı ilaç olduğu için çooookkk yavaş verdiriyorum sonrasında da kolonyalı pamukla baya bastırıp sallıyorlar ama yine de morardı ve üstüne oturamıyorum 🤦🏼‍♀️

Kızlar bir şey daha soracağım bugün idrara sıkışık olmadım o yüzden mesane doldurması yaptılar daha sonra 2 saat kalkma dediler odaya çıktım 1.5 saat sonra inanılmaz sıkıştım artık ağladım hasta bakıcı kalkma dedi inatla nefes alamıyordum o dereceydim bez verdiler ördek verdiler yapamadım kendimi orda biraz yatarken zorladım kasıklarım ağrıdı tuvaletimi yapmak için bir şey olmamıştır değil mi 😞

Merhaba arkadaşlar. Benim eşim azospermi hastası. Genetik problem var. 4 tane embriyomuz var ama kalitesi düşük. 3. Gün embriyosu. Abisi de azospermi eşimin onlar 3 kez denedi tutmadı. Çok korkuyorum ilk kez transfer olacak. Bana da dua edin. Doğal transfer olan arkadaşlar var mı ?

Benim donmuş 1 adet embriyom var. Şimdi bu olumsuz olduya birdahaki transferi ne zaman yapar acaba ilk adette yapsa keşke beklemek istemiyorum 😔
Ben 17sinde transfer olmuştum sonucum negatif olunca dondurulmuş embriyoyu istedim yani ilk adetimde ama benim transferim taze olduğu için 1 ay dinlenmemi bir sonra ki adetimde gelmemi istedi 🌸

Ben 17sinde transfer olmuştum sonucum negatif olunca dondurulmuş embriyoyu istedim yani ilk adetimde ama benim transferim taze olduğu için 1 ay dinlenmemi bir sonra ki adetimde gelmemi istedi 🌸
Büyük ihtimal banada bir ay dinlen diyecek. Belki ben bir kez daha yumurta toplama yaptırırım. Bari transfer etmişken 2adet etsinler. Memorial çok pahalı. Valla maddi olarak çok yıprandık ama napalım herkesin bi sıkıntısı var bizde bunu yaşayacakmışız bu hayatta.
Rabbim sabır versin çok kötü bir psikoloji. Bide benim 5. Denememdi bu. Daha ne kadar devam ederim bilmiyorum çok yıprandım

Merhaba arkadaşlar. Benim eşim azospermi hastası. Genetik problem var. 4 tane embriyomuz var ama kalitesi düşük. 3. Gün embriyosu. Abisi de azospermi eşimin onlar 3 kez denedi tutmadı. Çok korkuyorum ilk kez transfer olacak. Bana da dua edin. Doğal transfer olan arkadaşlar var mı ?
Ben doğal trasfer için bu ay deniyoruz sizin neden doğal istendi

Göbekten ne iğne verdiler benim sadece kalçadan progestan var. Bide yağlı ilaç olduğu için çooookkk yavaş verdiriyorum sonrasında da kolonyalı pamukla baya bastırıp sallıyorlar ama yine de morardı ve üstüne oturamıyorum 🤦🏼‍♀️
Progestan kalçadan hergün ve göbekten Oksapar kan sulandırıcı Hergün göbekten ve 5 günde bir de pruloton kalçadan :KK43: Progestanı evet çok aşırı derecede yavaş vurdurun ve giderken ampulu alın elinizde iice ısıtın myle yaptırın sonrasında sıcak su torbası bayagı bi tutmanız lazım agrısını yuzde 40-50 böyle azaltabildim ama ona ragmen cok fena 😞

Progestan kalçadan hergün ve göbekten Oksapar kan sulandırıcı Hergün göbekten ve 5 günde bir de pruloton kalçadan :KK43: Progestanı evet çok aşırı derecede yavaş vurdurun ve giderken ampulu alın elinizde iice ısıtın myle yaptırın sonrasında sıcak su torbası bayagı bi tutmanız lazım agrısını yuzde 40-50 böyle azaltabildim ama ona ragmen cok fena 😞
Cnm kalcadan progestani tek ampul mu vuruluyorsun iki tane mi

Kızlar bir şey daha soracağım bugün idrara sıkışık olmadım o yüzden mesane doldurması yaptılar daha sonra 2 saat kalkma dediler odaya çıktım 1.5 saat sonra inanılmaz sıkıştım artık ağladım hasta bakıcı kalkma dedi inatla nefes alamıyordum o dereceydim bez verdiler ördek verdiler yapamadım kendimi orda biraz yatarken zorladım kasıklarım ağrıdı tuvaletimi yapmak için bir şey olmamıştır değil mi 😞
2 saat cok fazla soylemisler bize yarim saat dinlenin dediler. Bisey olmaz cnm merak etme rahim ici farkli bir yer. Kasıklarda fazla doluluktan agrimistir muhtemelen

X