canım doktorun söylemediği hiçbir şey alma, içme her ilacın olumlu olduğu gibi olumsuz da yanları var. İçine sinmediyse doktor ve imkanın varsa istersen başka doktora git veya bi danış.ALLAH razı olsunndoktor perğembe gel demişti bu progesteron hormonunun düşüklüğü perşembeye kadar sorun yaratırmı acaba
Seni etiketleyecektim bende, bulmuşsunbu arada kizlar hamile oldugunuzu ailenize ve esinizin ailesine ne zaman soyleyeceksiniz? ne zaman soylemek uygun sizce?
ben daha once 5. haftada dusuk yasamistim, ama kimseye de soylememistim hamileligimi, ve dusugu de tabi.
sizce simdi ne zaman soylenmeli?
Ben ailelerimize söyledim onların duası gerekiyordu çünkü bana. Saklamak istemedimbu arada kizlar hamile oldugunuzu ailenize ve esinizin ailesine ne zaman soyleyeceksiniz? ne zaman soylemek uygun sizce?
ben daha once 5. haftada dusuk yasamistim, ama kimseye de soylememistim hamileligimi, ve dusugu de tabi.
sizce simdi ne zaman soylenmeli?
İçini ferah tut rabbim saglıklı gebelik gecirmeyi nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim canım allah razı olsun. Umarım herşey güzel gider :)
İnşallah canım iyi düşün iyi olsunayyy valla dua edinbiliyorsunuz benimki bir mucize gibiydi. İnşallah inşallah sabah erkenden vereceğim bende
Şimdi gidicem canım doktora aklım kalacağına zamanım gitsin en azından ilaç kullanmam gerekirse alırımcanım doktorun söylemediği hiçbir şey alma, içme her ilacın olumlu olduğu gibi olumsuz da yanları var. İçine sinmediyse doktor ve imkanın varsa istersen başka doktora git veya bi danış.
Amin canım :)İçini ferah tut rabbim saglıklı gebelik gecirmeyi nasip etsin inşallah
Tabi ki öyle ama progesteron düşüklüğünün düşüğe sebep oldugunu biliyosunuz demi tabi ki gitsin sorsun yazdırsın öyle dedim zaten ama beklemesin sonra dan ah vah yapmanın bi anlamı kalmıyo progestan zaten düşük ihtimali olanlara kanamalı acil gidenlere veriyolar kötü bısey değilcanım doktorun söylemediği hiçbir şey alma, içme her ilacın olumlu olduğu gibi olumsuz da yanları var. İçine sinmediyse doktor ve imkanın varsa istersen başka doktora git veya bi danış.
Seni etiketleyecektim bende, bulmuşsun
kesinlikle öyle gidip sor aksi bir durum varsa erkenden önlem almış olursun doktor kontrolündeŞimdi gidicem canım doktora aklım kalacağına zamanım gitsin en azından ilaç kullanmam gerekirse alırım
ben sizin söyleminizi etiketleyerek size bir şey demedim sanıyorum? sadece önlem amaçlı doktora gidip sorsun tekrar ve alsın dedim zaten ben deTabi ki öyle ama progesteron düşüklüğünün düşüğe sebep oldugunu biliyosunuz demi tabi ki gitsin sorsun yazdırsın öyle dedim zaten ama beklemesin sonra dan ah vah yapmanın bi anlamı kalmıyo progestan zaten düşük ihtimali olanlara kanamalı acil gidenlere veriyolar kötü bısey değil
Canim benimde progesteron 10 du doktor gerekli görmedi ve bir düşüğüm var korkma o yüzden ama doktoruna danış mutlaka degerin düşmesi normal mi diyeÖylemi diyorsunuz mutlaka bir doktora başvurayım ben o zaman
Ben dedim cunkü o yüzden üstüme almış olabilir miyim neyse gereksiz uzamasınben sizin söyleminizi etiketleyerek size bir şey demedim sanıyorum? sadece önlem amaçlı doktora gidip sorsun tekrar ve alsın dedim zaten ben de
kuzum 10 un altında diye sanırım içi rahat etmedi doktora tekrar sorması en mantıklısı en azından olası bir durum varsa erkenden önlem alırCanim benimde progesteron 10 du doktor gerekli görmedi ve bir düşüğüm var korkma o yüzden ama doktoruna danış mutlaka degerin düşmesi normal mi diye
hepimizin derdi bebeğin sağlığıBen dedim cunkü o yüzden üstüme almış olabilir miyim neyse gereksiz uzamasın
O sıkıntı işte en az 11.2 ilk zaman da 10 bi nebze belki ama sıkıntı herkez sag salim alsın kucagına insallahkuzum 10 un altında diye sanırım içi rahat etmedi doktora tekrar sorması en mantıklısı en azından olası bir durum varsa erkenden önlem alır
Maşallah canım güzel artmışYok canım lekelenmem,keseyi görmeye çalıştır göremeyince öyle dedi,ama şükür şimdi sonucum 665 çıktı
Aynen canim bende doktora danış dedim zaten. Ama içi rahat etsin benimde dusuk yani doktor gerekli gormedi Onemli olan onun doktorunun ne soyleyecegi hepimizin durumu farkli ama kendiliginden ilac kullanmasin her ilacin faydasi kadar zararida vardir illaki. O yuzden doktora danışmadan kullanmasınkuzum 10 un altında diye sanırım içi rahat etmedi doktora tekrar sorması en mantıklısı en azından olası bir durum varsa erkenden önlem alır
kesinlikle kuzum ben de aynısını söyledim sonuçta hepimiz burda bebeklerin sağlığı için buradayız.Aynen canim bende doktora danış dedim zaten. Ama içi rahat etsin benimde dusuk yani doktor gerekli gormedi Onemli olan onun doktorunun ne soyleyecegi hepimizin durumu farkli ama kendiliginden ilac kullanmasin her ilacin faydasi kadar zararida vardir illaki. O yuzden doktora danışmadan kullanmasın