2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
ALLAH razı olsunn doktor perğembe gel demişti bu progesteron hormonunun düşüklüğü perşembeye kadar sorun yaratırmı acaba
canım doktorun söylemediği hiçbir şey alma, içme her ilacın olumlu olduğu gibi olumsuz da yanları var. İçine sinmediyse doktor ve imkanın varsa istersen başka doktora git veya bi danış.

Seni etiketleyecektim bende, bulmuşsun

Ben ailelerimize söyledim onların duası gerekiyordu çünkü bana. Saklamak istemedim

canım doktorun söylemediği hiçbir şey alma, içme her ilacın olumlu olduğu gibi olumsuz da yanları var. İçine sinmediyse doktor ve imkanın varsa istersen başka doktora git veya bi danış.
Şimdi gidicem canım doktora aklım kalacağına zamanım gitsin en azından ilaç kullanmam gerekirse alırım

Tabi ki öyle ama progesteron düşüklüğünün düşüğe sebep oldugunu biliyosunuz demi tabi ki gitsin sorsun yazdırsın öyle dedim zaten ama beklemesin sonra dan ah vah yapmanın bi anlamı kalmıyo progestan zaten düşük ihtimali olanlara kanamalı acil gidenlere veriyolar kötü bısey değil

ben sizin söyleminizi etiketleyerek size bir şey demedim sanıyorum? sadece önlem amaçlı doktora gidip sorsun tekrar ve alsın dedim zaten ben de

Canim benimde progesteron 10 du doktor gerekli görmedi ve bir düşüğüm var korkma o yüzden ama doktoruna danış mutlaka degerin düşmesi normal mi diye
kuzum 10 un altında diye sanırım içi rahat etmedi doktora tekrar sorması en mantıklısı en azından olası bir durum varsa erkenden önlem alır

kuzum 10 un altında diye sanırım içi rahat etmedi doktora tekrar sorması en mantıklısı en azından olası bir durum varsa erkenden önlem alır
O sıkıntı işte en az 11.2 ilk zaman da 10 bi nebze belki ama sıkıntı herkez sag salim alsın kucagına insallah

Aynen canim bende doktora danış dedim zaten. Ama içi rahat etsin benimde dusuk yani doktor gerekli gormedi Onemli olan onun doktorunun ne soyleyecegi hepimizin durumu farkli ama kendiliginden ilac kullanmasin her ilacin faydasi kadar zararida vardir illaki. O yuzden doktora danışmadan kullanmasın

kesinlikle kuzum ben de aynısını söyledim sonuçta hepimiz burda bebeklerin sağlığı için buradayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…