- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
Papatyamelo kuzu naptın kan sonucun çıktı mı aklım sende bol bol dua ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bu işleri bilen yetkili birine benziyorsun bana da tahminde bulunabilir misinRamzi teorisine göre kese bebek duruşu vs cinsiyet tahminine giriyor ya onun için ben de soraym dedim
hay Allah seni de güldürsün ne güldüm sallıyoruz birşeyler varsa ultrasyon foton yolla bakayımSen bu işleri bilen yetkili birine benziyorsun bana da tahminde bulunabilir misin
Hic moralini bozma benim hep bhcg degeri gününe göre ve haftasına göre sınırda gidiyordu her gün günde 1 tane avakado tüketmeye calis hem tutunmasina yardımcı oluyor hemde bhcg değerini yükseltiyor benimkini baya artırmıştıDualarınıza ihtiyacım var gerçekten moralimi bozdu
Hemmeeen en sonki fotimiz buhay Allah seni de güldürsün ne güldüm sallıyoruz birşeyler varsa ultrasyon foton yolla bakayım
Çoğul gebelik olabilir ya da beta değerleri kişiden kişiye değişiyor fazla yükselip tek gebelik olan da var benim 48 saatte aynı yerde aynı saatte 4 katı artış olduKızlar adetime 3.gun kala beta değerim 49 çıktı 4 gün sonra tekrar kan verdim 438 çıktı 4 günde 10 kat artış normal mi sizce yarın tekrar kan vereceğim iki günlük artışa bakacağım.
26 Mart'ta ilk muayenem var bakalım orda belli olur hayırlısıylaÇoğul gebelik olabilir ya da beta değerleri kişiden kişiye değişiyor fazla yükselip tek gebelik olan da var benim 48 saatte aynı yerde aynı saatte 4 katı artış oldu
Hakkımızda hayırlısı olsun canım yaBende de yerleşme kanaması olmadı herkeste olmaz zaten. Yada bi kadının her gebeliğinde olacak diye bişey yok. Aynı şekilde sağda şişlik ve ağrı var hatta doktor ultrasonda o kısıma bakıp gördü keseyi
Sağ tarafta olursa erkekmiş güya ama tabiki sadexe bi teori
Hadi ya herkeste farklı oluyomuş demekkiBenim hamilelik belirtilerimden biri de oymuş sonradan farkettim ve sende de görünce yazayım dedim bende hamile olduğumu bilmeden sağ kasığım şişmişti taş gibiydi korktum hatta kötü birsey var sandım bı kaç gün sonra test yapinca pozitifi gördüm ve bebek hala ulttrasonda sağ tarafımda gözüküyor ve yerleşme kanamasını da 9. Haftada yaşadım ben yani doktor yerleşme kanaması o dedi
Evet ben de ilk defa duydum 9. Haftada yerleşme kanaması da demek ki oluyormuşHadi ya herkeste farklı oluyomuş demekki
Hangi gün verdin ilk ve 4 gün sonra onu yazarsan hesaplama yapabılirimKızlar adetime 3.gun kala beta değerim 49 çıktı 4 gün sonra tekrar kan verdim 438 çıktı 4 günde 10 kat artış normal mi sizce yarın tekrar kan vereceğim iki günlük artışa bakacağım.
Benim reglye 5 gün kala 78 çıktı,üzerinden 5 gün geçti 1025 oldu bence normal yani doktor olumsuz bişey söylemediKızlar adetime 3.gun kala beta değerim 49 çıktı 4 gün sonra tekrar kan verdim 438 çıktı 4 günde 10 kat artış normal mi sizce yarın tekrar kan vereceğim iki günlük artışa bakacağım.
kız gibi duruyor kuzum haber verirsen çok sevinirimHemmeeen en sonki fotimiz bu
5+4 haftalığım normal amaNe kadarlıksınız bende öyle korkuyorum biraz niye öyle oldu diye
burda kaç haftalıkHemmeeen en sonki fotimiz bu
AynenEvet ben de ilk defa duydum 9. Haftada yerleşme kanaması da demek ki oluyormuş
Teşekkür ederim canım haber veririm tamamkız gibi duruyor kuzum haber verirsen çok sevinirim
Benim sat a göre 8+3 tü ama doktorum ulttasonunda 8+1 çıkmıştıburda kaç haftalık
evet kuzum alttan görmüştük keseyiSen alttan baktırmıştın dimi kuzu
dur kuzum sakin ol Allahın izniyle bebek seninle, artış için zaman ver ve sakın stres yapma unutma herşeyim başı stres, kan sonucun ne zaman çıkacak sana dua ediyorum Rabbim güzel haberler aldırsın sana