- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Burası neredeyse bomboş kızlar neredesiniz?Herkes iyi mi? 3 ay 13 günden selamlar
Oy kuzuma kıyamam nasıl tepki verdi aşıya ateş falan yaptı mi canımMasallah buyumus bıdık biz 4 ayı doldurduk 5 aydan gün alıyoruz 4 aylık aşılarını oldu dogdu doğacak derken büyüyolar bile
Ben de yatarak hiç beceremedim. Sürekli gazı oluyor çıkarmadan da uyutamıyorum tekrar emzirip yatırıyor musunuz hemenKizlar ben bebegimi yatarak emzirebiliyorum ayaktw memeyi nasil tutturabiliyorsunuz yaa
1 hafta bana biraz uzun geldi doktora mı gösterssnKızlar bebemde bir haftaya yakın ishal var, günde 4,5 bez dolduruyor, biraz beklettiğimde pişik yapıyor doktora mı gitmeliyim ocean microfer mi yaptı yoksa üşüttü mü anlayamadım
Ara ara düzeliyor sonra yine aynı1 hafta bana biraz uzun geldi doktora mı gösterssn
Benim bebede 2 günde bir yapardı Ocean microfer kullandigimdan beri günde 2 3 e çıktı sulu yapıyor bide hafif yeşile dönük bence bünyesi alışana kadar böyle gider sonra düzelir gibime geliyor.poposu ve pipisi bizimkide pisik oldu.yikiyorum ve bol pişik kremi kullanıyorum kırmızılığı söndü şuan.pisik kremi chicconun.Kızlar bebemde bir haftaya yakın ishal var, günde 4,5 bez dolduruyor, biraz beklettiğimde pişik yapıyor doktora mı gitmeliyim ocean microfer mi yaptı yoksa üşüttü mü anlayamadım
Dimi bencede ilaçtan oldu, inşallah kısa zamanda alışırlar ben sudocrem kullanıyorum çok iyi geliyor bekletmeden hemen değiştiriyorum artık.Benim bebede 2 günde bir yapardı Ocean microfer kullandigimdan beri günde 2 3 e çıktı sulu yapıyor bide hafif yeşile dönük bence bünyesi alışana kadar böyle gider sonra düzelir gibime geliyor.poposu ve pipisi bizimkide pisik oldu.yikiyorum ve bol pişik kremi kullanıyorum kırmızılığı söndü şuan.pisik kremi chicconun.
Ayakta derken biz ayaktayken mi ben ne demek istediğini anlamaıdmKizlar ben bebegimi yatarak emzirebiliyorum ayaktw memeyi nasil tutturabiliyorsunuz yaa
Benim de bebeğim günlük 2-3 kaka yapmaya başladı. Normalde 1 haftada 1 yapardı sonra 4 günde 1 yapmaya düşmüştü şimdilerde günde en az 2 kere yapmaya başladıKızlar bebemde bir haftaya yakın ishal var, günde 4,5 bez dolduruyor, biraz beklettiğimde pişik yapıyor doktora mı gitmeliyim ocean microfer mi yaptı yoksa üşüttü mü anlayamadım
Siz herhangi bir ilaca başlamış mıydınız?Benim de bebeğim günlük 2-3 kaka yapmaya başladı. Normalde 1 haftada 1 yapardı sonra 4 günde 1 yapmaya düşmüştü şimdilerde günde en az 2 kere yapmaya başladı
O aksam huzursuz oldu sonra gectı canımOy kuzuma kıyamam nasıl tepki verdi aşıya ateş falan yaptı mi canım
Oturur pozisyonda demek istedin valla ben ters emzirme yapıyorum goguslerım buyuk oluncaKizlar ben bebegimi yatarak emzirebiliyorum ayaktw memeyi nasil tutturabiliyorsunuz yaa
Hangisini kullanıyorsunKan ilacı kabız yapar derler ama biz de İshal yaptı kızlar
Saplık ocagından aldığımı kullanıyorum suan nasılsın canım nasıl gidiyo alıstın mı bebeğeHangisini kullanıyorsun
Pedia D kullanıyorum d vitaminini bastan beri sağlık ocağınınkini hiç kullanmadım demir ilacı almadım henüz sağlık ocagının kini kullanıyorum demir demirdir diye düşündüm ama oşıl a iyi diyolar hemsire kaka da kan falan gotursen kullanma dedi gormedim deHangisini kullanıyorsun
BAsladi okula oglum ve hasta!!bu hafta resverol baslamistim bende bagisikligi icin ona..birde beytonik ve beyöz diye organik karisimlar..simdi odalari ayirdim bi ona bi kiza bakiyorumkiza bulasmasinda oglani bi sekilde toparlarim su an..cok zormus 2cocuk..bide buyuk okula gidiyorsa daha sorun!!epeydir cocuk evde benimle oldugundan ilk gunden kapti sanirim hastaligi..insallah bunla kalir..kiz hasta olmaz bana yada esime gecmez...cunku dogdugunda bulasti kiza ve o kadar kotu goturdukki 20gunluktu kizim hastaneye gittimizde ben sag cikaramiycam diye kahrolmustum..simdi tek korkum iyi olsunlar ama oglani bi sekilde toparlarim ama kiza bulasmasin