2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Günaydın kızlar benim oğlumda hırıltı vardı arada oksurukle doktora götürdüm ciğerleri falan tertemiz ev çok sıcaktır ondan oluyor dedi ama öksürüyor ilacta yazmadı ne yapmalıyım bilemiyorum varmı başına gelen daha önce

Ben götürdüm doktora baktı yok gibi ama ultrasonla bakalım dedi 13 mart'a ultrason randevusu var ozamana kadar sen yine masaj yap dedi ultrason sonucuna göre konuşalım dedi

Bende kesinlikle kendim eczaneden içeriği daha temiz olanlardan aldım.

3.ayda götürmüştüm biz .öksürük vardı hapşırma birde burun tikanikligi vardı .bizimki soğuk algınlığıydi ama .ciğerler temizdi .bir hafta antibiyotik kullandı.birde burnunu temizlemek için serum vermişti onu uygulamistik

Biz de aynı durumdayiz ilaç vermedi ama iki gün çok ağladı ben birer defa calpol verdim ve burnunu temizliyorum şu anda da yapılacak başka bir şey sanırım yok

Ben götürdüm doktora baktı yok gibi ama ultrasonla bakalım dedi 13 mart'a ultrason randevusu var ozamana kadar sen yine masaj yap dedi ultrason sonucuna göre konuşalım dedi
Merhaba ,kızım iki aylık bende süpheleniyorum. Nasıl masaj yaptınız biraz açabilir misiniz?

Serum fizyolojik ile temizliyorum canım ama başka birşey yok

Biz de aynı durumdayiz ilaç vermedi ama iki gün çok ağladı ben birer defa calpol verdim ve burnunu temizliyorum şu anda da yapılacak başka bir şey sanırım yok
Bencede bide ıhlamur veriyorum 3 çay kaşığı bugün verdim ilk kez

Bebekle mi goturuyorsunuz?cok zor ufak cocukla cikmak ya..ben yapamiyorum esim olmadan..5dk lik mesafeye servise verdik bu kis gunu..maddi acidan zorluyor ama bebekle cikmaktan iyi geliyir bana..

Burası neredeyse bomboş kızlar neredesiniz?Herkes iyi mi? 3 ay 13 günden selamlar
Eski hareketlilik yok evet mesela benim danisacagim çok şey oluyor valla başka sayfalara gidip bakınıyorum burada bi çok şey havada kalıyor artık bebislere dalınca burası unutuldu bence
Biz de 124 günlük olduk kocaman olduk pazartesi kontrolumuz salı aşımız var

Gündüzleri annemde çok güzel uyuyan çocuk bende sürekli naz yapıyor kucakta sallanmadan uykuya grçemiyor bir türlü alışkanlık olacak iyice diye korkuyorum daha uyku eğitimine başlamamız lazım yavaştan

Bebekle mi goturuyorsunuz?cok zor ufak cocukla cikmak ya..ben yapamiyorum esim olmadan..5dk lik mesafeye servise verdik bu kis gunu..maddi acidan zorluyor ama bebekle cikmaktan iyi geliyir bana..
Evet canım arabayla götürüyorum getiriyorum gün nasıl geciyo anlamıyorum verecek kimsem yok ki mecbur

Masallah buyumus bıdık biz 4 ayı doldurduk 5 aydan gün alıyoruz 4 aylık aşılarını oldu dogdu doğacak derken büyüyolar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…