2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar selam, bugün moralim çok bozuk. 1,5 yaşında british bicolor kedim var, 2 gündür nefes darlığı yaşıyordu. Dün akşam veterinere gittik, akciğeri ödem toplamış, yüzde 50 kapasite ile çalışıyormuş. Akciğerindeki ödeme bağlı olarak da kalbinde büyüme ve böbreklerinde de sorun gelişmiş. Oksijen verip iğne yaptı veteriner ama bugün de iştahı yok. Kalp destekleyici hap da verdiler ancak asla iciremiyorum bir umut maması ile içer dedim ama yemek yemeyi reddediyor. Sürekli uyukluyor, yanıma gelirken yorulup dinleniyor. Topicten bağımsız olarak içimi dökmek istedim, onu da evladım gibi görüyorum dünden beri kafamda türlü türlü senaryolar kurup duruyorum ağlamaktan perişan oldum kızım da sanırım stresimi anlıyor o da huysuz dünden beri

Yazıklarını okudum aşırı üzüldüm. Kendine bir iyilik yap ve kurtul bu insandan. Sen me yaparsan yap değişmeyecek. Çünkü egoist ve narsist bir kişiliğe sahip. Seni mutlu etmiyor oluşu bile yeter. Anneni evden kovmak nedir. Başkasıyla mesajlaşmak bi de. Ne hakla sana kızar. Sen bunun eline ipleri fazla vermişsin ömrünü çürütüyor bu senin. En çok nazlanmam gereken zamanda seninle annenle saçma sapan işlerle uğraşmış. Uzaklaş bu insandan en azından kafanı toplayıp sağlıklı karar alabilmen için bir süre ailenin ya da sevdiğin bir arkadaşının yanına git

Bu kaynana terörü her yerde Allah alsın elinden bacım yoksa zor bunlarla

Birkaç gündür aynı durumdayız. Çok gerginim. Çok sakin bir bebekti. Ana kucaginda uzun süre kalırdı. Öyle beni izlerdi. Ne oldu anlamadım. Gaz ilacını bırakmıştım. Ondan mı acaba diyorum. Ama bakıyorum öyle gazlı durmuyor. Çıkarıyor. Çok da kaka yapıyor. Ben daha çözüm bulamadım canım. Geçici bir durum olduğunu umut ediyorum. Gaz ilacına bugün tekrardan başladım.

Aç değilse ya gazı ya da uykusu vardır. Bebekler gündüz maksimum 1.5 saat uyanık durabilirlermiş. Uyku sinyalleri alıp uyutmazsak daha huysuz olur ve uykuya zor geçerlermiş.
Canım uyutuyorum beş dakika sonra gözlerini açıyor. Bazı arkadaşlar kucağında uyutuyor ya hadi dedim bari kucagimda uyutayim biraz sakinlessin. Yok orada da uyumadı.

Serla ve P pembeumutyildizi bizimkiler de çok ahım şahım değiller de idare ediyoruz işte. Türk toplumunda babaligin hakkını veren bir elin beş parmağını geçmez. Hele kaynana terörü bitmedikce... Tabi işin içine psikolojik ve fiziksel şiddet girince iş değişir. Kendinizi ezdirmeyin. Ezdirmeyelim. Bir de bir zahmet insanlar hakli ya da haksız burada içini döküyor. Kimse kimsenin gerçeğini bilemez. Ne olursa olsun hepimiz zor zamanlardan geçtik. Herkes aynı güce sahip değil. Yakınlarımızın bizi bu süreçte anlayışla karşılaması lazım. Lütfen eleştiren, yargılayan yorumlar yapmayalım.

Kedicigine çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyileşir inşallah

Benimki hiç bi yerde durmuyo anlamıyorum problem ne çok yorucu oluyo devamlı bi kucak yürüyüş pış pış halindeyim

Benimki hiç bi yerde durmuyo anlamıyorum problem ne çok yorucu oluyo devamlı bi kucak yürüyüş pış pış halindeyim
Gaz damlası kullanıyor musun? Gazdan olabilir. Atak haftası falan olabilir. Bebeği iyice takip et. Bedenini gözlemle. Uyku saatini kaçırmamaya çalış. Ne bileyim kelin ilacı olsa kendi başına surermis Biz iyi gidiyorduk ya son birkaç gün böyle

Ya sabır Çek bol bol benimkilerde geliyor

Biogaia kullanıyoruz. Evet atak haftasıymış ama bitmedi gitti. 2 aylık bebek neden uyumaz anlamıyorum

Ben uyuyamam o öyleyken

Ben direk yanımda uyutuyorum kendimi tanıdığım için

Hayatta iken şeytanı tanıdım. Görmezse ben yokum zaten farkında. Ne nafaka ne tazminatına ihtiyacım var bavulunu alır gider.
Eşime de kendime de güvenemiyorum uykumuz ağır. Geceleri cesaret geliyor göğsüme alıyorum.

Canım uyutuyorum beş dakika sonra gözlerini açıyor. Bazı arkadaşlar kucağında uyutuyor ya hadi dedim bari kucagimda uyutayim biraz sakinlessin. Yok orada da uyumadı.
Aslında ne zaman uyutacağını anlamak kolay da nasıl uyutacağın zor. Ben uyku saatini kolluyorum hep ama bebiş çok zor dalıyor uykuya.

Bcg aşısı kalmamıştı, bugün olduk. Gün içinde huzurluydu, 8'e doğru ağlama krizlerine girdi. Katıla katıla ağladı. Elim ayağım birbirine dolaştı. Ne yapsak kar etmedi. Bir yandan bebiş bir yandan ben ve annem ağladık. Calpol verdim mecburen. Doktorum verme aşının etkisi azalıyor demişti. 20 dakika sonra sakinleşip uyudu. Şimdi de vicdan yaptım acaba ağrısı yoktu da uykusu mu vardı, Calpol vermesemiydim diye.

Kızlar bizde bugün tam 11 haftalık olduk. 11-12 arası bu kahrolası ataklar geri mi geliyor ya biz hala gaz sancılarıyla bogusuyoruz vallahi bı de atak kaldiramicam. Zaten bi manyak koca da bende var , çocuk ağlayınca adama bise oluyor. Bu niye agliyo. Herşeyin tam yapiyo muyuz, damlalarini verdik mi, emdi mi bilmem ne. Ağlayınca alıp susturacagina çocuğun ağlamasına ben mi neden oluyorum biseyleri eksik yaparak bunun peşinde, valla uykusunda boğacam en son. Eve gelen misafirlerden, akşam uemegi derdinden usandım. Bide evden çalışma da olsa ise de başladım bugün. Cildiriyorum. Help meee

Benimki de hep yan çeviriyor sadece kafayı. Boynu acır diye düz kafa yastığı koymuştum bikaç gün daha önce bahsetmiştim bi ablam var kadın doğumcu görüntülü konuşurken gördü. Daha erken değil mi doktor neden önerdi dedi bende önermediğini söyledim o söyledi doktor kontrolünde kullanılıyormuş bunlar. Çünkü bazen kafatası bozuklukları bazı beyin gelişim aksaklarının işaretçisi olabiliyormuş. 30 unda doktora gidince sorcam kullan derse kullancam bende.
Ben şu durumu anlamıyorum evet evladını çoğu anne önemser. Bazıları kıskanır tamam da düşman görmek başka boyut. Zaten benim tavrım da düşman görüldüğüm için muhattap olmamak oldu. Başıma iş açmaktan ve hayatımı mahvetmekten başka bişey yapmadı hiç.
Eşim salondaağız ucuyla gel falan dedim korkudan gelmedi bende oğlumu bırakmam dedim

İnstagram dan takipleşmişsiniz bende istiyorum ama insta yok bende telegram grubu falan kursak yasak mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…