2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Benim ki de soyuluyordu bi ara hatta buraya da attım. Nemlendirici kullandım geçti bence normal bi durum alerjik değil yani
Daha önce olmadı hiç alerji olduğunu düşünmüyorum bende nemlendiricide süreyim

Bende de 2 togg hm tulumu var. İki üç penyeden oluşuyor gibi. Ben içine girsem üşürüm gibi hissediyorum, üzerine battaniyeyi örtüyorum. Sonra terler hasta olur diye korkup tulumdan çıkarıyorum. Hala yatarken ne örtsem uygun olur kararını veremedim. Her yerde bebekler için özellikle uyurken soğuk kalmanın daha iyi olduğu yazıyor ama ben yorganla yatarken incecik şeyle çocuğu uyutmak garip geliyor 🤦‍♀️
Ya kesinlikle ben de aynı hisler icindeyim owlinin uyku tulumu çok inceymis gibi geliyor bana 2.5 tog olan da çok kalın gibi geliyor 🤦🏻‍♀️ tek kat kiyafet üzerine penye battaniye ortuyorum üzerine de kendi ördüğüm puffy battaniyeyi ortuyorum içim anca rahat ediyor oda sıcaklığını düşük tutuyorum ama minimum 20 maksimum 22 şeklinde

Ay ben de muadilini gördüm indirimde alıp almamakta kararsız kaldım sizlere sorayım dedim. Alayım ben de madem işe yarıyorsa. En azından evin içinde gittiğim yere götürürüm
Muadilinin babyjornden hiç farki yok mantık aynı al dene bebek sevmezse iade edersin canım ama cidden bebeğim ve kendim için yaptığım en iyi şey

Canım okullarda bile müdürler okula yeni tayin olan , evli genç kadınsa gelen ,pek sıcak bakmıyorlar ,keşke gelmese tarzı tavırlar, hamile olup doğum iznine çıkcak diye istemiyorlar 😡😡
Erkek hegomanyası işte. İş arkadaşım bir kaç sefer bana şey dedi işte hamile olmak varmış ohh ne ala falan. Hala gıcık oluyorum aklıma gelince. Sen de hamile kal elinden mi alıyorum dedim. Ben erkeğim diyor o da senin sorunun dedim. Kaldı ki çalışan bayanla evlenmek için kırk takla atarlar. Çalışan anne olmak çok zormuş. İlk defa çalıştığım için üzülüyorum

Kızlar ruhsal durumlariniz nasıl? Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sürekli ağlama modunda, alıngan ve gerginim. İlk iki ay daha iyi geçmişti. Geç lohusalık depresyonu falan mı acaba? Yoksa da literatüre ben koyayım 😅 Psikiyatriye gitmek istemiyorum. İlaç verecek. Emzirirken kullanılıyor diyecek. Ama ben vicdan yapacağım. Emzirmeyi bırakmak istemiyorum. İlk çocuğumda yaşadım çünkü. Of bilmiyorum.
Bende pek iyi değilim canım babam hastanede yatıyor durumu iyi değil babamı kaybedeceğim diye çok korkuyorum sürekli aklıma geldikçe ağlıyorum bebeğim ağlarken bende onunla ağlıyorum psikolojik olarak bende kötüye gidiyorum sanırım

Kızlar ruhsal durumlariniz nasıl? Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sürekli ağlama modunda, alıngan ve gerginim. İlk iki ay daha iyi geçmişti. Geç lohusalık depresyonu falan mı acaba? Yoksa da literatüre ben koyayım 😅 Psikiyatriye gitmek istemiyorum. İlaç verecek. Emzirirken kullanılıyor diyecek. Ama ben vicdan yapacağım. Emzirmeyi bırakmak istemiyorum. İlk çocuğumda yaşadım çünkü. Of bilmiyorum.
Hic yalnız hissetmeyin aynı durumdayım ikinci cocugum benim de geçecek biliyorum büyüyecek biliyorum ama sanki eskisi gibi olmayacakmis hiçbir şey öyle hissediyorum
Hele yalnız kalınca daha da çok öyle hissediyorum sanki ilk defa cocuk bakıyormuş gibi
Bir arkadaşım ben ilk cocukta değil ikincide daha acemilik çektim demisti öyle oluyorum ara ara acemi gibi
Psikoloğa gitmeyi düşünmedim dediğiniz gibi ilaç verecek diye bir de şey diyecekler aman ne var bunları herkes yaşıyor
O yüzden dusunmemeye calisiyorum

Dün doğum iznim bitti kızlar geçen hafta ücretsiz izin için dilekçe yazıp merkez muhasebeye gonderdim dün muhasebe müdürü aradı çıkışını yapalım issizligede başvur tazminatlarını hesaplayıp hesabına yaptiralim dedi nasıl mutlu oldum

Erkek hegomanyası işte. İş arkadaşım bir kaç sefer bana şey dedi işte hamile olmak varmış ohh ne ala falan. Hala gıcık oluyorum aklıma gelince. Sen de hamile kal elinden mi alıyorum dedim. Ben erkeğim diyor o da senin sorunun dedim. Kaldı ki çalışan bayanla evlenmek için kırk takla atarlar. Çalışan anne olmak çok zormuş. İlk defa çalıştığım için üzülüyorum
Ben izne ayrıldım geri de döneceğim şubatta ogretmenim tam ayrıldıktan bir hafta sonra da yazılılar basladi yazılıları bize yıkıp gittin dediler şakayla karışık oysaki soruları da gönderdim içindeyken
Sanki ben bilerek yazılı zamanımla izni denk getirmişim gibi

Bende pek iyi değilim canım babam hastanede yatıyor durumu iyi değil babamı kaybedeceğim diye çok korkuyorum sürekli aklıma geldikçe ağlıyorum bebeğim ağlarken bende onunla ağlıyorum psikolojik olarak bende kötüye gidiyorum sanırım
Canım ya rabbim babaciğına şifa versin. Neyi var? Çok üzüldüm. Baba hassas noktam.

Hic yalnız hissetmeyin aynı durumdayım ikinci cocugum benim de geçecek biliyorum büyüyecek biliyorum ama sanki eskisi gibi olmayacakmis hiçbir şey öyle hissediyorum
Hele yalnız kalınca daha da çok öyle hissediyorum sanki ilk defa cocuk bakıyormuş gibi
Bir arkadaşım ben ilk cocukta değil ikincide daha acemilik çektim demisti öyle oluyorum ara ara acemi gibi
Psikoloğa gitmeyi düşünmedim dediğiniz gibi ilaç verecek diye bir de şey diyecekler aman ne var bunları herkes yaşıyor
O yüzden dusunmemeye calisiyorum
Benim de ikinci canım. İki tane sorumluluk daha çok zorluyor bence. Ben acemilik hissetmiyorum ama ikisinin sorumluluğunu taşımakta zaman zaman zorlanıyorum. Normalde de çok hassas bir insanım zaten. Yıllardır tedavi görüyorum. Hamilelik ve ilk iki ay iyi gidiyordu seviniyorum. Ama son günler çok zorluyor. Tükenmiş hissediyorum. Evlatlarım için dik durmaya çalışıyorum ama bu daha da zorluyor. Allah hepimize kolaylık versin🙏

Dün doğum iznim bitti kızlar geçen hafta ücretsiz izin için dilekçe yazıp merkez muhasebeye gonderdim dün muhasebe müdürü aradı çıkışını yapalım issizligede başvur tazminatlarını hesaplayıp hesabına yaptiralim dedi nasıl mutlu oldum
Ayy ne güzel keşke memur olmasam da benim de çıkışımı yapsalar 😅😅 Sen sevindiysen sıkıntı yok canım. Boşver çocuğuna bak.

Bezin numarasına dikkat ediyor musun. Ben 2 numara kullanıyordum sızdırma çok oluyordu. Gelinimiz dedi ki bezin küçük ondan yapıyor ve evet gerçekten 3 numaraya geçince soZdırmaz oldu bende akrepte naturel kullanıyorum
Evet canım zaten 2 numara olmuyor bırakmıştık onu.. 3 de sızdırdı. Zaten bıraktım artık sleepy ı,goonda böyle bir problemimiz kalmadı şükür..

Canım ya rabbim babaciğına şifa versin. Neyi var? Çok üzüldüm. Baba hassas noktam.
Kolon kanseriyle başladı karaciğere yayılmış ordan safra kesesinde taş oluşmuş ameliyat oldu ama iyi olmadı yemiyor içmiyor sapsarı oldu çok üzülüyorum dua edin ne olur 🤲🥺

Kolon kanseriyle başladı karaciğere yayılmış ordan safra kesesinde taş oluşmuş ameliyat oldu ama iyi olmadı yemiyor içmiyor sapsarı oldu çok üzülüyorum dua edin ne olur 🤲🥺
Allah'ım acil şifalar versin inşallah ya şafi ismi hürmetine 🤲🏻

Ayy ne güzel keşke memur olmasam da benim de çıkışımı yapsalar 😅😅 Sen sevindiysen sıkıntı yok canım. Boşver çocuğuna bak.
Memur değilim canım özel okulda halkla ilişkilerdeydim ben onlara beni çıkarın işsizliğe basvuruyum demiştim doğum yapmadan kabul etmediler okul şuan satılmış herkesin çıkışı yapılacakmis okullar kapanınca benimde üstüne geldi şimdi yapalım dediler daha iyi oldu benim içinde zaten 1.5 yaşına kadar kendim bakicaktim eşim çok katı bu konuda asla öncesinde olmaZ diyordu böyle de denk geldi işte

X