Yok canım ya valla yazınca kalabalık görünüyor yoksa hepsi hep yaptığımız şeyler. Mecbur yemek yeniyor bulaşık, tezgah, Ocak vs hallediliyor. Lavaboyu da hemen Domestosluyorum ve yerlerini, aynayı falan siliyorum çok bir şey değil. Toz alıp süpürmekte her gün yapmaya çalışıyorum çünkü 2 gün yapmadım diyelim 3. Gün her yer toz içinde kalmış oluyor hele mutfak her öğün bizim kadar yerler de yemek yiyor Aren sağolsun o yüzden en fazla arada 1 gün ara veriyorum genelde yapmaya çalışıyorum. Akşam yatmadan ve sabahleyin ortalığı toplamak da evi ferah gösteriyor ve temiz uyuyup temiz uyanmak psikolojik olarak rahatlatıyor ve iyi hissettiriyor beni. Öteki türlü dağınık olunca benim bir şey yapasım gelmiyor ve tembel modda takılıyorum tüm gün. Oyuncaklar dışında her şeyi yerinde tutuyorum ki enerjik hissedeyim. Bunlar hep kaba günlük temizlik. İnce ve büyük temizliği eşim evde olmadan bir başıma yapamam zaten. Yemek de genelde pratik ve buzluğa attığım şeyleri yapıyorum. Ya da en kötü makarna çorba, uğraştıcı yapmıyorum çoğunlukla, bir de birazcık fazla yapıyorum ki ertesi gün öğlene tekrar yemek yapmak zorunda kalmayayım. Hemen ısıtıyorum onu yiyoruz oğlumla. Bunlar zaten bizim Aren'le normal rutinimizdi sadece Alin'i kattık o yüzden alışık olduğum için zorlanmıyorumdur muhtemelen. Aren ilk doğduğunda düzen kurmam benim de epey zamanımı almıştı ama Alin'de tecrübeli veya alışık olduğumdan sanırım 1 ay falan sürdü bu rutini kurmam. Fakat dediğim gibi aksaklıklar oluyor ve saati saatine yapamıyorum ama takmıyorum o kadarını. Sen de kurmuşsun rutinini zaten kendince
ben sadece alin'in uyumasını beklemiyorum onu ana kucağı ya da pusete koyup da yapıyorum çoğu zaman. Sadece uyurken yapmak istesem hiç birini yapamazdım muhtemelen