- 7 Temmuz 2021
- 1.121
- 1.526
Oğlum oğlak, bu susam akrep, kocam aslan Ben hariç ev hayvanat bahçesi
Kocam terazi ben koç mercimeğim akrep olacak düşünemedim bile oluşan kaosuAaa benimde eşim boğa Bu veya bunlardan akrep ben terazi dışlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum oğlak, bu susam akrep, kocam aslan Ben hariç ev hayvanat bahçesi
Kocam terazi ben koç mercimeğim akrep olacak düşünemedim bile oluşan kaosuAaa benimde eşim boğa Bu veya bunlardan akrep ben terazi dışlandım
Evet doğal gebeliğim. Umarım mucizem benimle kalır rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah. Allah razı olsun çok teşekkür ederim, yarın sabah 9 da kan vereceğim mutlaka size yazacağımGebeliginiz doğal değil mi şuan ? Umarım evladınız sizinle kalır dualarım sizinle olacak hayırlı haberlerle gelin inşallah
Allah yardımcımız olsunKocam terazi ben koç mercimeğim akrep olacak düşünemedim bile oluşan kaosu
Hahahah senin hep oğlun olduğunu unutuyorum yaOğlum oğlak, bu susam akrep, kocam aslan Ben hariç ev hayvanat bahçesi
Sabah kalkar kalkmaz sizin için dua etmeye devam.edicem.mucizeniz size tutunacak inanıyorum benEvet doğal gebeliğim. Umarım mucizem benimle kalır rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah. Allah razı olsun çok teşekkür ederim, yarın sabah 9 da kan vereceğim mutlaka size yazacağım
MaşALLAH sağlıkla gelsin bebişKızlar merhaba bende tüp bebekle pozitif alan, bir anne adayıyım. Şuan kese randevusu için bekliyorum Allah'ın izniyle saat 2 civarında kesemizi görücem. Dualarınıza talibim
Bende dua edeceğim sizin için inşallah bebişiniz sizinledirEvet doğal gebeliğim. Umarım mucizem benimle kalır rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah. Allah razı olsun çok teşekkür ederim, yarın sabah 9 da kan vereceğim mutlaka size yazacağım
Valla şuan koca danayı yatırmaya çalışıyorum. Okula giderken kalkamıyor bi de her gün kaos Bi de ben akşam bildiğin yaşayan ölü oluyorum asla uykudan gözüm açılmıyor çocuk anlam veremiyo noldu anne sana diyoHahahah senin hep oğlun olduğunu unutuyorum ya
Çok teşekkür ederim amin hepimizin inşallahMaşALLAH sağlıkla gelsin bebiş
Haberi yok mu sakin bu arada hangi ilçedesinValla şuan koca danayı yatırmaya çalışıyorum. Okula giderken kalkamıyor bi de her gün kaos Bi de ben akşam bildiğin yaşayan ölü oluyorum asla uykudan gözüm açılmıyor çocuk anlam veremiyo noldu anne sana diyo
Canım bende yerimi alabilir miyim en son ki adetimizin ilk gününü mü söylüyoruz?Aminn ALLAH razı olsun hepinizi bekliyorumm
Yok canım kalp atışını duyalım herkesten önce ona söylicez Bornovadayım kuzucumHaberi yok mu sakin bu arada hangi ilçedesin
Ah ay hadi İnşallah cektiklerimize deysin.Yok canım kalp atışını duyalım herkesten önce ona söylicez Bornovadayım kuzucum
Aynı şey bana da oldu bir iki saat evvel tam kanayacagim dedim duruldu.sabretcez herhaldeeKızlar ağrısı olan varmı? Benim arada karnıma adet sancısı gibi vurup geçiyo korkmalı mıyım?
Bende de oluyor arada, sanırım normal bir durum.Kızlar ağrısı olan varmı? Benim arada karnıma adet sancısı gibi vurup geçiyo korkmalı mıyım?
Hemen ekliyorumPapatyamelo Son regli tarihim 1 Şubat tahmini doğum tarihimiz 7 8 Kasım
Evet canım tabi ki yerini alabilirsinCanım bende yerimi alabilir miyim en son ki adetimizin ilk gününü mü söylüyoruz?