2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar biz ailecek korona olduk. Bugun bebeklerden birinin atesi 38 e cikti. 2 saat önce parol surup 1 cay kaşığı verdim. Su an 37 kusur. Ne yapacağımı şaşırdım. Ilik suyla duş mu aldirayim? Havale geçirmesine korkuyorum. Henuz duzeltilmis 1 bucuk ayliklar.
Gecmis olsun hava sicak 37.5e kadar telasa gerek yok, onun uzerinde ustunu atlet bez olacak sekilde soyun daha yukselirse ince tulbenti islatip ayak bileklerine ve el bileklerine koyun. Eger var ise alinlarina cool patch yapistirin 8 saat etki eder isiyi hep disari atar. Emmeleri/beslenmeleri lazim sik sik.
38,5 olup ilacla dusmezse ilik dus, o da etki etmez 39 gorurseniz hastane

Ay gerçekten mi maşallah size, şu an enerjinize hayran oldum 🥰 bana iki erkeğin yanına bir kız yakışır falan diye takılıyorlar o zaman bile mideme kranplar giriyor 😂

Ay sizin bir de evde oglus var ama ikizlere ek yine iyi gidiyorsunuz maşallah 🧿
Ben doktoruma söylemiştim sonra vazgeçirdi beni simdi uc bes yontem ile korunmayi dusunuyorum ya da en garantisi esime yaklasmamayi😂😂

Bende tedavi goren bir iki arkadasim var o patayla gezin tozun diyorum 😂😂
Ay valla bende şu halimdense hamileliği tercih ederim. Benim bir de cok zor gecmedi belki o yüzdendir. Ama bir daha hamile kalmak mi cocuk mu tövbeler olsun 😂
Biz doktorumla hala guluyoruz, mecburiyetten ikinci bir yerde sezeryan kesigim oldugu icin bir dahakine dikine kesersiniz diye korkuyorum diyorum.
Kadincagiz 2 yil korunun muhakkak bir yontemle diyor, ben de diyorum ki aglayan 2 yontemle kesin korunmadayiz korkmayin... yasim 36,5 son 2 senemi damizlik gibi hormon igneleriyle gecirdim 🙈 olmadi olmadi, simdi mi olacak ruhsal durumundayim, daha regl olmamisim 5 aydir... ustumde bi cahil cesareti 😜🤣

Size de çok geçmiş olsun. Kültürde bakteri çıkıyor ama sizde çıkmadı mı? Mesela bizde idrar kültürü sonucu Entorobacter spp yazıyordu. İdrarda bu bakteri üremiş. Koloni sayısı 100.000 yazıyordu. Bu bilgiler olmadan mı idrar yolu enfeksiyonu dediler? Kültürden sonra antibiyotik duyarlılık testi yapıldı. Sonrasında da yanlış hatırlamıyorsam 5 gün yatarak damardan, kalan günlerde enjeksiyon şeklinde 10 gün antibiyotik tedavisi gördü. Bilmiyorum belki durumlarımız farklıdır, doktorunuz daha iyi bilir tabii ki.
Teşekkürler.. Kültür sonucunda çeşitli bakteri kolonileri ve Kontaminasyon olduğu düşünülmektedir yazıyordu. Koloni sayısı da 10.000CFU/mL şeklindeydi. Bu sonuca bakteri üremedi diyip tedaviyi sonlandırıp taburcu ettiler. O zamana kadar 4 gece yattık hastanede. Sürekli damar yolunu açık tutup bir antibiyotik de uyguladılar. İşte buna gerek var mıydı kısmını bilmiyorum. Eğer kültürde bakteri ürerse 5 gün daha hastanede kalacağımızı söylüyorlardı. Hiç antibiyotik duyarlılık testi filan da yapmadılar. Şu an içim daha huzursuz oldu ama umarım uyguladıkları antibiyotik hafif birşeydir 😔

Biz doktorumla hala guluyoruz, mecburiyetten ikinci bir yerde sezeryan kesigim oldugu icin bir dahakine dikine kesersiniz diye korkuyorum diyorum.
Kadincagiz 2 yil korunun muhakkak bir yontemle diyor, ben de diyorum ki aglayan 2 yontemle kesin korunmadayiz korkmayin... yasim 36,5 son 2 senemi damizlik gibi hormon igneleriyle gecirdim 🙈 olmadi olmadi, simdi mi olacak ruhsal durumundayim, daha regl olmamisim 5 aydir... ustumde bi cahil cesareti 😜🤣
Ayyy 2021 ikiz annelerinde okumuştum öyle hamile kalanlar oldu sizden de almayalım bi haber ben düşer bayılırım 😂 benim eşim kemoterapi gördüğü için doktoru zaten olmaz diyor hatta bebek düşünüyorsak sperm dondurmayı teklif ettiler ama ben yine allahın işi bu belli olmaz diyerek tüm tedbirleri alıyorum 😂

Teşekkürler.. Kültür sonucunda çeşitli bakteri kolonileri ve Kontaminasyon olduğu düşünülmektedir yazıyordu. Koloni sayısı da 10.000CFU/mL şeklindeydi. Bu sonuca bakteri üremedi diyip tedaviyi sonlandırıp taburcu ettiler. O zamana kadar 4 gece yattık hastanede. Sürekli damar yolunu açık tutup bir antibiyotik de uyguladılar. İşte buna gerek var mıydı kısmını bilmiyorum. Eğer kültürde bakteri ürerse 5 gün daha hastanede kalacağımızı söylüyorlardı. Hiç antibiyotik duyarlılık testi filan da yapmadılar. Şu an içim daha huzursuz oldu ama umarım uyguladıkları antibiyotik hafif birşeydir 😔
Hiç huzursuz olma, çok şükür atlatmışsınız her neyse. Bizimkiler daha düzeltilmiş bir haftalıktı, kaç günlerce antibiyotik aldılar. Birinde enfeksiyon vardı ama diğerinde crp yoktu mesela ama ateşi düşmediği ve kanında değerler enfeksiyona işaret ettiği için toplam iki hafta antibiyotik aldı. Antibiyotik habire kullanılacak bir şey değil evet ama enfeksiyonun vereceği zarar çok daha fazla. İsterseniz bi yeniletirsiniz testi veya doktorunuza danışırsınız. Yeter ki iyi olsunlar, 4 gün antibiyotik aldı diye hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle 🧡

Kızlar benim oğlanları spaya götürmüştüm baya keyif aldılar. Zaten banyoyu çok seviyorlar çıkınca agliyorlar. Onlara söyle bir köse yaptım salona 😅 ev deliler evine dondu ama çok mutlular. Dün akşamüstü girdiler çıktılar mama yiyip uyudular gece yarisinakadar baya yoruyor güzel 😂 evde yeri olan imkanı olan alsın kesinlikle tavsiyemdir ❤ bir de ilk 15 gün yarım saatten daha uzun tutulması önerilmiyor kasları alışık olmadığı için bunu da söyleyeyim 😍

Eklentiler

• Screenshot_20220722-082407_Gallery.jpg
    Screenshot_20220722-082407_Gallery.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20220722-091510_Gallery.jpg
    Screenshot_20220722-091510_Gallery.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 61
Reklam olmaz ihtiyaci var ikiz analarinin 🤣, yazin yazin bize de ne egitimi varsa alayim da su uyku isi duzene girsin kizima da zaman ayirabilmeliyim
Ben cicek ailemden akademi eğitimi almıştım canım
Eğitime başladığım sırada uzun uzun whatsapptan mesaj yazacak mesaj bekleyecek telefonda konuşacak vaktim yoktu
Açtım videoları izledim duştayken dinledim emzirirken sallarken dinledim
Çok şükür bir haftada gece uykuları duzene girdi gündüz uykularını halletmem de 2-3 hafta kadar sürdü
Uyku eğitimi vaktinin cogunu evde geçirenler için mükemmel her şey duzene giriyor
Bebeklerin uykusu yemesi banyo saatleri evin isleri vs aklına ne gelirse
Akademi eğitimleri birebir eğitimlere göre daha uygun oluyor fiyat açısından da

Kızlar benim oğlanları spaya götürmüştüm baya keyif aldılar. Zaten banyoyu çok seviyorlar çıkınca agliyorlar. Onlara söyle bir köse yaptım salona 😅 ev deliler evine dondu ama çok mutlular. Dün akşamüstü girdiler çıktılar mama yiyip uyudular gece yarisinakadar baya yoruyor güzel 😂 evde yeri olan imkanı olan alsın kesinlikle tavsiyemdir ❤ bir de ilk 15 gün yarım saatten daha uzun tutulması önerilmiyor kasları alışık olmadığı için bunu da söyleyeyim 😍
Ayy masalllah bende istiyorum ama kızım da içine girmek ister 6.5 yasinda evde bi curcuna olur çok kiskaniyor onlara aldınız banada alin der 😅
Suyunu nasıl ayarliyorsun her girmelerinde degistiriyormusun günde 1kez mi? Giriyorlar

Ya ben istedim doktorum vazgeçirdi kendisinin 2 oğlu vardı 40 yaşından sonra kizi oldu. Bak sonra bi kız istersin falan dedi. Sonradan kastı 100 yıl sonra falan olabilir belki zira daha öncesinde şu yaşadıklarımı unutamam😂😂
Kiz olacaginin garantisi olsa keske :) bi arkadasim kiz olur diye 4 tane erkek dogurdu. 5. Hamileliginde dış gebelik gecirdi de pes etti :) bi tane daha oglan olma ihtimalini kaldirabilecegini sanmiyorum. Şahsen ben işimi garantiye aldim defteri kapattim. Allah anne olmak isteyenlere tez zamanda versin insallah🙏

Mayo bez mi giydiriyosun, benimde favori listemde indirim bekliyorum :)

Kozlar merhaba. Az önce doktordan çıktım.4 haftalık olduğunu söyledi. 1. Keseyi net bir şekilde gördü iyi dedi. Birde 2. Bir kese olabilir dedi ama net değil degil sıvı da olabilir dedi iki hafta sonra tekrar çağırdı. Böyle birsey yaşayan oldu mi acaba

Iki embriyo transfer ettirdiyseniz olabilir
Kozlar merhaba. Az önce doktordan çıktım.4 haftalık olduğunu söyledi. 1. Keseyi net bir şekilde gördü iyi dedi. Birde 2. Bir kese olabilir dedi ama net değil degil sıvı da olabilir dedi iki hafta sonra tekrar çağırdı. Böyle birsey yaşayan oldu mi acaba

Kiz olacaginin garantisi olsa keske :) bi arkadasim kiz olur diye 4 tane erkek dogurdu. 5. Hamileliginde dış gebelik gecirdi de pes etti :) bi tane daha oglan olma ihtimalini kaldirabilecegini sanmiyorum. Şahsen ben işimi garantiye aldim defteri kapattim. Allah anne olmak isteyenlere tez zamanda versin insallah🙏
Aman yarabbim korku filmi gibi🤦🏼‍♀️
2021 ikiz annelerinde 3 erkek bebek sonrası kibrisa gidip cinsiyet seçimi ile tüp bebek yaptırıp ikiz kızları olan biri vardı.
Gıpta etmiştim kendisine ben o zaman hamileydim. Şu an baya baya hayranım ona 😂 ben 2 tanesine bakamıyorum 5 taneye bakanın elini öperim 😂
Valla bende kapattım allah yazmamış olsun. Bizimkilere sağlık versin 🙏🏻
Mayo bez mi giydiriyosun, benimde favori listemde indirim bekliyorum :)
Ay indirim beklediğini bilseydik haber verirdim hepsi burada dan 460 tl aldım. Ölçüsü 140×100×70 olanı. 120×100 olanlar daha uygun ama sığmazlar gibi gelmişti bana. Denk gelirsem yine indirime yazarım hemen

Ayy masalllah bende istiyorum ama kızım da içine girmek ister 6.5 yasinda evde bi curcuna olur çok kiskaniyor onlara aldınız banada alin der 😅
Suyunu nasıl ayarliyorsun her girmelerinde degistiriyormusun günde 1kez mi? Giriyorlar
Aman bırak o da girsin susacaklarsa sok hepsini arkadaşım 😂 bizim evde köpek var dün havliyordu ben onu bile sokacaktım neredeyse sussun die 😂
6,5 yaş içinde ideal bu arada👍🏻
Neredeyse 450 litre su aliyor her gün doldur boşalt imkansız. Ben 3-4 kova su alıyorum içine sıcak su koyuyorum geri 3-4 kova ideal oluyor. 36 derece falan olsun diyotlar zaten. Işimiz bitince de çarşaf ile üstünü örtüyorum toz olmuyor. Haftada bir kere de komple değiştireceğim suyu.
Günde şimdilik 1 kez giriyorlar kasları alışsın diye öyle demişti terapist arkadaşım 1 kere yarim saat. Haftaya artık iki kere sokacağım.

evet benim oldu ilk hamileligimde kese idi o fakat sonradan kayboldu

cok iyi benim büyüğümun comak sokmayacagini bilsem alırdim

Kizlar biz ailecek korona olduk. Bugun bebeklerden birinin atesi 38 e cikti. 2 saat önce parol surup 1 cay kaşığı verdim. Su an 37 kusur. Ne yapacağımı şaşırdım. Ilik suyla duş mu aldirayim? Havale geçirmesine korkuyorum. Henuz duzeltilmis 1 bucuk ayliklar.
Öncelikle cok gecmis olsun.Bende bayramin 3.gunu covid olmustum.Belirtilere rağmen konduramadim. bebeklerimin atesi çıkınca gidip test yaptırıp öğrendim. 2 gün bebeklerim ateşledi. İlk gece hastaneye götürdük hiç bisey yapmadilar.38.5 geçmedi ateşleri calpol verdik, kıyafet giydirmedim sadece bez ve atletle durdular, ateşleri yükselince ılık duş aldirdik ateş düşürücüden daha çok fayda etti diye düşünüyorum. İki gün boyunca çok huysuzlardi beş dk uyuyup uyandılar. Beslenmeleri durdu ne meme ne mama istemiyorlardi normalde 3 saatte bir besliyorum, hastayken her ağladıklarında emzirmeye çalıştım. Aglamalarindan bile acı çektikleri belli oluyordu inler tarzda ağlıyorlardi. Saglik bakanlığını bile aradim covid birimiyle görüştüm 38 ateş değil dediler 39 olursa arayın ambulans falan yönlendirelim dediler. Aslında ateş olmasi iyi biseymis vücudun virüsle savaştığının göstergesiymis. Çok korktum gerçekten kendim ayakta duracak halde bile değildim ama bebeklerim için zorda olsa ayakta kalmaya çalıştım. Çok şükür ikinci günün sonunda normale döndüler. Allahim hiç bir bebege hastalık vermesin çok zor gerçekten.

X