- Konu Sahibi Inquisitive
- #13.961
Ah bu soylediklerini bende kendime söylüyorum geçecek diyorum hepsi bitecek diyorum ama an geliyor yalnizliktan çaresizlikten o kadar yiliyorum ki bunlarin hic birini dusunmeye gucum kalmiyor. Umarim bir an önce düzelirlerÇok sevindim canım gözünüz aydın tamamen kurtulduğunuz günleri de görün inşallah yaşadığın zorlukları da okudum yalnız değilsin bazen delirecek gibi oluyorum ben de. Buraya girecek fırsatı bulamıyorum iyice hareketlendiler. 60 kg hamile kalmıştım birsürü kilo almıştım 52ye kadar düştüm ve düşmeye devam ediyorum. Hastalıkları doktorları bitmiyor psikolojik olarak en çok bu yoruyor beni. Bu günler geçecek ve neler atlattık diye dönüp bakıcaz aklımızda güzel anılar kalmış olucak. Ben de eşit davranamıyorum diye üzülüyordum sürekli kızımın reflüsü yüzünden hep onla ilgilenmek zorunda kaldım oğlum usluydu şimdi de oğlum sürekli ilgi istiyor belki de başlarda daha az ilgilendiğim için diye kendimi suçlayıp duruyorum kıyamıyorum. Kızımı kucağıma alınca hemen ne yapıyorsa bırakıp bize bakıyor beni de al benimle ilgilen diye. Çok zor gerçekten ama biz de insanız elimizden geleni yapıyoruz
Çok teşekkürler, size de geçmiş olsun. Bexsero bizi mahvetmişti 2.doz icin korkuyorum.Bugun 2. Menenjit asilarimizi olduk, tum gun migren agrim vardi istifra ettim, simdi de gece mesaisindeyim... doktorumuz izinliydi baska birine randevu aldik, kilolar boylar iyi dedi 6800 ve 6350gr 64cm. 15-20 gune tadima baslayabilirsiniz, ufak ufak oturtun artik her gun dedi.
Henuz donmeyi becerebilen cikmadi, ufak ufak birbirlerine pas vermeye basladilar.
Birinin disinin ucu bi noktacik cikti, Osanit aldim hemen el altinda bulunsun diye....
Haftaya ilk aşimi olacagim planim bu, ise donmeden, kizim okula gitmeden olayim da insan hali... Eve bakici geldiginden beri esimle ayni odaya donduk, evde taktigi maskeyi de cikarttirdim, disarida cift takiyor artik.. Allah korusun.
C Cerenace cok sevindim kelimelerle ifade edemiyorum
@pinkbuyu M mussmutluu @Bunickcokmuuzunoldune hepinize gecmis olsun lipozomal C vitamini almayi unutmayin
Cok sagol kuzumCanm çok sevindim maşallah size ya çok sukur