• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kizlar 15 günlük bebeklere kac cc kac saatte bir veriyorsunuz ben önce 20 ile 30 cc arasi anne sütü veriyorum sonra be alırsa mama veriyorum asiri kabızlık oldu smdi zeytinyağı her mamaya koyuyorum ve şu veriyorum içmeleri için sizlerde durum nedir
Canım ben 90 cc hazırlıyorum. Genellikle 60-70 cc içiyorlar bana göre çok az ama kilo alımlarında problem yok diye Zorlanıyorum.

Valla kuzum benim bebislerin yuzleri dokunce demiri kestik baska dr gittik o zaman bir ay sonra baslayalim dedi daha kucukler evet premetureye gerekli vucut kaldiramiyorsa dursun dedi bende bilemedim ama simdilik vermiyorum dokuntu yuzunden benim rop muayanem 2 kere oldu sonra 6 aylikken istesi onda da sasilik genel olarak bakilacak benim hepsi haftaya olacak asi kalca cikikligi ins aynen sorunsuz onuda atlatiriz 🤲🏻 reflu benim bebislerde de vardi bir ara cikardilar simdi azaldi cok sukur verdigim cc dikkat ediyorum cok olmasi bebegi kusmaya reflu yapmaya zorluyormus dr oyle dedi artik ne bileyim herhalde boyle boyle hayirlisiyla buyuyecek bebekler diyelim 🤲🏻🥰 bu arada kuzu ates dusuruxu ne veriyorsun asi olduklarinda ne kadar verdin ne yaptin ? Bide senin bebisler bir ogun de kac cc yiyor ?
1 çay kaşığı Calpol şurup verin dediler ateş ya da huysuzluk ağrı olursa ama biz beklemedik valla 4 tane aşı olunca huysuzlanmamaları imkansız bana yapsalar o kadar ben bile huysuzlanırım o yüzden önlem olsun diye eve gelince verdik canım. Kızımın reflüsü olduğu için 2 saatte bir 60 cc den 50 ye düştük oğluma hala 60 cc veriyoruz sen napıyorsun kuzum?

Hepatit asilarimizi olduk, yarin uyum odasindayiz insallah :)) goz muayenemiz de yapilacak, cumartesi ya da pazar taburcuyuz hayirlisiyla... Minicikler kucagimda tutmaya korkuyorum 🙈, hemen usuyorlar gibi geliyor, emerken uyuyorlar korkudan nefesini dinliyorum. Ogrenecegim💞
Kandil gunu bol dua edeyim hepimize; Allah ikizlerimize bakacak gucu dirayeti versin, kolaylastirsin insallah hepimizinkini. Yogun bakim yolu bekleyene de sabir ve şifa diliyorum. Gebe arkadaslarimiza en uygun zamanda hayirli dogumlar diliyorum. Bu yolda bebeklerini kaybeden basta Sohrab olmak uzere her kim var ise kalplerine ferahlik, kucaklarina da evlatlarini nasip eder insallah. Amin
Canım çok sevindim. Kavuşmanız çok yakın 🙏🏻 İnsan ilk zamanlar küçük oldukları için çok tedirgin oluyor nasıl büyüyecekler diye düşünüyor ama sonra alışıyor birde sen deneyimlisin daha hızlı adapte olursun. Seninde dediğin şu mübarek Kandil günü önce Allah isteyen bekleyen herkese evlat nasip etsin. Sonra hamile olanlar sağlıkla alsın kucağına ve kimse evladının sağlığı ile sınanmasın 🙏🏻🙏🏻

Hepatit asilarimizi olduk, yarin uyum odasindayiz insallah :)) goz muayenemiz de yapilacak, cumartesi ya da pazar taburcuyuz hayirlisiyla... Minicikler kucagimda tutmaya korkuyorum 🙈, hemen usuyorlar gibi geliyor, emerken uyuyorlar korkudan nefesini dinliyorum. Ogrenecegim💞
Kandil gunu bol dua edeyim hepimize; Allah ikizlerimize bakacak gucu dirayeti versin, kolaylastirsin insallah hepimizinkini. Yogun bakim yolu bekleyene de sabir ve şifa diliyorum. Gebe arkadaslarimiza en uygun zamanda hayirli dogumlar diliyorum. Bu yolda bebeklerini kaybeden basta Sohrab olmak uzere her kim var ise kalplerine ferahlik, kucaklarina da evlatlarini nasip eder insallah. Amin
Hayırlı kandiller 🥰 çok sevindim ya allah hepimizi sevindirsin inşallah. Bu gece çok özel bir gün bol bol dua edelim allah bütün bebişleri annelerinin kucağına vermeyi nasip etsin vaktinde. 💐

25.gun: 35cc anne sutunu eoprotin ile zenginlestirilerek aliyorlar, gunde 8 kez... Su verilmiyor
Emme kismini onumuzdeki gunlerde gorecegiz
Insallah bol bol emerler kuzum ben de emzirmedim biri çok emiyor diğeri az yani tam ne yiyorlar onu bile bilmiyorum o yüzden sagip veriyorum hastane tipi makine kiraladim eve simdi onu kullanıyorum 2 saatte 3 saatte bir 20 30 cc kişi başı sut çıkıyor tabi çaylar kürler havalarda uçuyor benm ona rağmen böyle şükür buna gene de mama kabiz etti bizi ama vermezsem de doymuyorlar zaten yogun bakim zamanları hep mama aldilar canlarım alıştı o yüzden de bu arada mama kim ne marka kullanıyor

Canım ben 90 cc hazırlıyorum. Genellikle 60-70 cc içiyorlar bana göre çok az ama kilo alımlarında problem yok diye Zorlanıyorum.
Senle ben zaten aynı gidiyoruz kuzum :) anne sütünü de ben ölçüp veriyorum 20 veya 30 cc arti mama veriyorum o an ne kadar aciktilarsa ona göre aliyorlar :) inşallah ek gıda zamanlarimiz hayirla sağlıkla hemen gelsin

Senle ben zaten aynı gidiyoruz kuzum :) anne sütünü de ben ölçüp veriyorum 20 veya 30 cc arti mama veriyorum o an ne kadar aciktilarsa ona göre aliyorlar :) inşallah ek gıda zamanlarimiz hayirla sağlıkla hemen gelsin
Benim bir tanesi emiyor ama sütüm çok az olduğu için emdiğini dikkate almıyorum hiç sırf emmiş olsun diye veriyorum mememi hep mama ile gidiyorlar diyebilirim. Mamada aptamil prematil kullanıyordum. Üç dört gündür bir numaraya geçtik ama her yedikten sonra kusuyorlar gazda cabası. Birkaç gün daha deneyeceğim böyle giderse değiştirmeyi düşünüyorum. Ahhh o ek gıda zamanını nasıl dört göz ile bekliyorum bir bilsen 🤦🏻‍♀️

Benim bir tanesi emiyor ama sütüm çok az olduğu için emdiğini dikkate almıyorum hiç sırf emmiş olsun diye veriyorum mememi hep mama ile gidiyorlar diyebilirim. Mamada aptamil prematil kullanıyordum. Üç dört gündür bir numaraya geçtik ama her yedikten sonra kusuyorlar gazda cabası. Birkaç gün daha deneyeceğim böyle giderse değiştirmeyi düşünüyorum. Ahhh o ek gıda zamanını nasıl dört göz ile bekliyorum bir bilsen 🤦🏻‍♀️
Bnde humana önerdi dr onu kullanıyorum canm

Kizlar 15 günlük bebeklere kac cc kac saatte bir veriyorsunuz ben önce 20 ile 30 cc arasi anne sütü veriyorum sonra be alırsa mama veriyorum asiri kabızlık oldu smdi zeytinyağı her mamaya koyuyorum ve şu veriyorum içmeleri için sizlerde durum nedir
Ben gün içinde emziriyorum sadece sabah doymazlarsa 10 gibi emzirdikten sonra 50 60 cc veriyorum 30 cc mama 30 cc anne sütü karışımını zbazen içmiyorlar bazen bitiriyorlar. Akşamda 9 gibi 60 cc aptamil prematil veriyorum. Oda bitmek üzere 2 kutu almıştım dogumdan önce. Hangi marka mama alacağıma karar veremedim.

Gözünüz aydın çok sevindim. Sabrın sonu selamet. Çok güzel dualar etmişsiniz amin inşallah.

S
Senin için çok heyecanlandik,inanmaz güçlü ve pozitif birisin. Enerjin cok guzel yansıyor. her şeyin yolunda gitmesine ve kavusmaniza inanilmaz mutlu olduk.
Senden cok bilgi edindim. Muhakak yeni gelişmeleri de duymak isterim. 🥰

Ben gün içinde emziriyorum sadece sabah doymazlarsa 10 gibi emzirdikten sonra 50 60 cc veriyorum 30 cc mama 30 cc anne sütü karışımını zbazen içmiyorlar bazen bitiriyorlar. Akşamda 9 gibi 60 cc aptamil prematil veriyorum. Oda bitmek üzere 2 kutu almıştım dogumdan önce. Hangi marka mama alacağıma karar veremedim.
Canım mamayla anne sütünümğ karıştırıyorsun 2021 anne adaylarında önerilmiyor diye okumuştum

Çok zorlanıyorum evin içinde bile wc giderken Yoruluyorum
Benim pazartesi azdi sancilarim nst de enfeksiyon Çok zorladı beni çok şükür bugün son antibiyotik ignemi vurundum ama karnim Çok büyüdü az yemek az su içsem yürüyemez hale geliyorum yarın yine kontrolüm var
Benimde yarın 32+1 olacağım benim Dr 38 görsek çok güzel olur diyo ben 36 diyorum
Günaydın canm kont nasıl gecti bebisler nasil sanci göründumu bebislerin kilosu boyu ne kadar olmuş ins hersey yolundadir. Bizimde bugün ogleden sonra kont bakalim sabah 5 de cok ac bir sekilde uyandim gidip buzdolabina düştüm 😂

Günaydın canm kont nasıl gecti bebisler nasil sanci göründumu bebislerin kilosu boyu ne kadar olmuş ins hersey yolundadir. Bizimde bugün ogleden sonra kont bakalim sabah 5 de cok ac bir sekilde uyandim gidip buzdolabina düştüm 😂
Merhaba canim sancı 1-2 çıktı bebişler iyi boyunu sormadim biri 2.200 digeri 2.100 rahim ağzı uzunluğu 29.8mm sabit çok şükür
Pazartesi tekrar çağırdı kan seviyem çok düştü kan serumu takilacak
Bende çok acıkıyorum sende güzel haberlerle gelirsin inşallah

1 çay kaşığı Calpol şurup verin dediler ateş ya da huysuzluk ağrı olursa ama biz beklemedik valla 4 tane aşı olunca huysuzlanmamaları imkansız bana yapsalar o kadar ben bile huysuzlanırım o yüzden önlem olsun diye eve gelince verdik canım. Kızımın reflüsü olduğu için 2 saatte bir 60 cc den 50 ye düştük oğluma hala 60 cc veriyoruz sen napıyorsun kuzum?
Valla kuzum rop muaynesinde damlatilan danla bile ates yapti benimkilere vermedim pisman oldum simdi bende haftaya gidecegim bende olmadi eve gelince vereyim dr sorayim dedigin gibi huzursuz olmadan vermek daha mantikli ☺ canim benim ben 3 saatte bir veriyorum 60 cc ayrica bide bazen emmek istiyorlar aralarda uyanip oda var tabi suan icin kilo alimlari iyi dedi dr 10 sonra tekrar tartacak bakalim kizim baya kabiz 3-4 gunde bir cikiyor oda onu baya aglatiyor cok zorlaniyorum o yuzden dr simdi aptamil prosyneo basladik o bagirdak temizleme yapiyormus bakalim nasil olacak 🤷🏻‍♀️

Değiştirirsem aklımda olsun benimde deneyeceğim işte hangisi iyi gelirse bu kusma işi çok canımı sıkıyor çünkü 😕
Canim kusma durumu bebislere ayina gore fazla veriyorsun ondan oluyor olabilir yani bende oyle oldum dr dikkat et dedi bebekler ilk 3 ay emme refleksi oldugundan ne verirsen yerler dedi yani sen 70 verince iciyor olabilir ama midesi kucuk oldugundan kusuyordur ondan dikkat et canim yani digelim araniyor 2 saat veya 3 saatte dolmadan o vermemeye calis yada o aralarda emzir veya emzik ver yani bana dr boyle onerdi kusmamiz oyle oyle azaldi sende istersen bi dene ins seninde azalir gider

Nameless Warrior Nameless Warrior bizim durum şöyle aptamil 1 çok gaz yaptı bebeklere bir tanesi de kabiz oldu. sonra prematile geri döndüm aptamil 1i cikardim hayatimdan. sonra sma optipro denedim. aptamil 1e gore daha iyiydi ancak fiskirarak kusmalar başladı gaz falan da var da o Allahin emri napalim ne verirsem vereyim olacak. sonra kızlarımdan birinin ishali gecmeyince doktorun onerisiyle hipp combiotic aldik. 1 haftadir hipp combiotic kullaniyorum sma ve aptamile gore daha memnunum. gazları az kusmalari da eh iste. kabizlik yok. ishal yok. simdilik hippte kalicam mama arayisinda degilim sanirim.
ictikleri miktar da şöyle kizimin biri 3 saate bir 120 iciyor bazen ikna edebilirsem 90da kalıyoruz. o bebegim aylik 1300 gram almis. daha az vermeye calisiyorum ama o kadar cok agliyor ki karni doymayinca... emzigi de sut gelmedigini anlayinca tukuruyor resmen.
diger kizim oldukça kararli. ishali gecti ama mamasini cok vermeye de çalışsam icmiyor. 2 saatte bir 50 cc civari icip kapatıyor agzini. bazen gece 4 saate yakin mamayi agzina sokamiyorum. bu bebegim de aylik 850 gram aldi

Back