- 22 Temmuz 2021
- 1.578
- 2.519
- 63
- 39
- Konu Sahibi Inquisitive
- #10.161
Bana verdiğin cevaplar için çok sağol canım..inşaallah hiç gerek olmaz..sabit kalırNormal bir operasyon aneztezi oluyorsun. Rahim agzini dikiyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana verdiğin cevaplar için çok sağol canım..inşaallah hiç gerek olmaz..sabit kalırNormal bir operasyon aneztezi oluyorsun. Rahim agzini dikiyorlar.
Bol bol dinlenmek gerekiyor sanirim. Ikiz gebelik normal tekil gebelik gibi degil. Bizlerin bol istirahat etmesi lazım.Bana verdiğin cevaplar için çok sağol canım..inşaallah hiç gerek olmaz..sabit kalır
Çok yorucu ve zorlu bir süreç olmuş, çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrası hem siz hem de bebekleriniz için çok daha güzel olurAnlatiyorum o halde...
Malum benimki azcik macerali bir dogum, daha once soylemistim hem spinal, hem epidural hem genel anesteziyi bi test ederek basladik yola :)) Bitti mi, bitmedi :))
Ilk dogumdan kalma sezeryan kesigim vardi tam pubik tuylerin bittigi yerde, olagan sekilde oradan yeniden açtilar(mişlar) fakat doktorum iki bebegi de hizli cikarmak icin yeri dar ve aciyi ters bulmus. Anlattigina gore 15 yillik cerrahi uzmanliginda ilk kez farkli birsey yapmak zorunda kalmis; ilk kesigi kapatip 2-3 parmak ustunden 20cm civari yeni bir kesik acmislar. Bebelerin ikisi de 3dk icinde cikmis, ama yeni acilan yer oldukca damarli bir bolgeymis, hizla kapattik ama bu arada cok kan kaybettin dediler. Oldu mu elimde aktif iki sezeryan kesigi... Bitti mi bitmedi :))
Ertesi gun karnim morarmaya basladi, patlican gibi bir morluk bir avuc buyuklugunde yayildi vb. Cok ufak bir kilcal damar acikta kalmis doku arasina sizinti olmus. Cok kanamali durumlarda olabilirmis, tedbiren usg yapildi aktif kanama olmadigi tespit edildi. Kan pihtilastirici vermek istediler, sut verdigim icin icemedim. O halde her morluk gibi 1 haftada gecmesini bekleyelim dediler. Nasip o ki yanimda refakatte universite hast. kadin dogum uzmani arkadasim vardi o da durumu onaylayinca inandim.
Morluk azaldi, dun taburcudan 1 hafta sonraki kontrolumde gene usg ile bakildi. Hala biraz kan birikintisi kaldigini gorunce bir dilalti hap ile hepsini yok etti sag olsun )
Ve sanırım bitti...
Günaydınlar.. Bursa Acıbadem. İstanbul’a göre fiyatı daha düşüktür diye düşünüyorum.Burasi hangi acibadem canim
Jimer’in yeri bana biraz ters kalıyor. Acıbadem gidiş gelişler için rahat olacak. Ücret, sigorta üzerinden karşılanacağı için yakın yer olsun dedik. Bizim doğumlarda en önemli faktör bebek yoğun bakım ünitesinin gelişmiş olması. Ondan sonra da sizi rahatlatacak olan bir doktor. Jimer, Acıbadem, Özel Anadolu, Medicana gibi hastaneler bu anlamda iyidir diye düşünüyorum.Tabi oldukça yüksek fiyat.
Şahin hoca ile bende görüşmüştüm.
Teşekkürler bilgi için.
Bana doktorum epidural olacak dedi.
Jimer 12 bin civarı idi. Benim de tercihim jimer olacak sanırım
Istanbulda da acibademlerin fiyatlari hastaneye gore degisiyor.Günaydınlar.. Bursa Acıbadem. İstanbul’a göre fiyatı daha düşüktür diye düşünüyorum.
Nasılsın canım nasıl geçtiBen nspacam bilmiyorum annem 15 gün aklip dönerim diyor sabah 7 bucuk da doğum var dua edin nolur
Evet canım refakatcilerin ve bebeklerin durumu seni zorluyor yoksa senlik birşey yok. Gözün aydın herkese her şeye rağmen bebeklerini sağlıkla buyuteceksin sen güçlü bir annesin. Onlar utansın annen ve eşinBüyük korkuyla girdim sezeryana hanımlar belimden iğne hiç acıtmadı korktuğum gibi değildi ama o kadar heyecan ve korku doluydum ki birden nabzim yükselişe gecmis hemen uyuttular hiç bise görmedim yani çıktığımda bebekler iyiydi 3 kg dogdular biri hiç ağlamadı emirdir.sutum zorla bastira bastıra geldi ama nasil.bir agri bu sezeryan ağrısı size ben anlatamam oldum oldum dirildim çıkınca ağrıdan gözüm döndü böyle bise olamaz yani bir de karnim harita olmus o da var tabi ama emzirmeye rağmen bebeklerden biri hirladi dr hemen kuveze götürdü onu diğer bebekte çok güçsüz kalmış sanırım emmeye çalışmaktan onun da şekeri düştü cocuk ne agliyor ne gözünü aciyor o da kuveze gitti ellerim.bos kaldik resmen biraz kalınca kuvezde ikinci bebek yanıma geri geldi mama vermişler aptamil primalit diye 20 cc bebek toparlanmis gazı varmis orda onu da almışlar yanımda kaka da yapti ama yine emmedi yavrum şekeri gene düştü bu kez dru kendim aradim ve mama vericem dedi hayır falan dese de zorla kabul ettirp 30 cc mama verdik aptamil primatil aldik hemen eczane den onu bile zor içti kan şekeri 49 olmus baya düşük yani şimdi kendine az az geldi ama yine uyuyor hep bana gelirsek asiri gazliyim kendimi unuttum agri kesici vermiyorlar kanama yaparmis asiri kanamam olmus oksapardan sanırım başka bir iğneyle zor durdurmuş dr kanamayı asiri agrim var çok stres doluyum annem sürekli eleştiriyor eşimi ve beni nasıl bakacaksınız falan diye annem de bakamadı gaz çıkamadı çünkü beli ağlıyormuş esim desek sürekli uyuyor hiç bise bilmiyor ameliyatla ben yapmaya çalışıyorum bir şeyleri ama agrim hat safhada ben böyle zor olacağını tahmin etmezdim yada belki de refakatcilerim ve bebeklerimin zor durumu beni böyle etkiledi bilmiyorum ki
Evet öleymıs aradım sordum fılm çeken yere 20. Haftayı gecsın dedı bı dw ıkız oluncaSanırım erken olmaz sonuçta 1 gün ama ben hep bu tarz kontrollere o haftanın 4. veya 5.günü gitmeyi tercih ettim. Sonuçta ikizler belki tekil gebeliğe göre daha geç gelişir mantığıyla. Smin olmak adına yani.
Evet evet bebek yoğun bakım ünitesininin iyi olması gerektiğini söyledi bana da doktorum.Jimer’in yeri bana biraz ters kalıyor. Acıbadem gidiş gelişler için rahat olacak. Ücret, sigorta üzerinden karşılanacağı için yakın yer olsun dedik. Bizim doğumlarda en önemli faktör bebek yoğun bakım ünitesinin gelişmiş olması. Ondan sonra da sizi rahatlatacak olan bir doktor. Jimer, Acıbadem, Özel Anadolu, Medicana gibi hastaneler bu anlamda iyidir diye düşünüyorum.
Canım öncelikle gözün Aydın olsun. Sağlıkla büyüt evlatlarını inşallahSuan iki bebeğimle kuvezde nolur dua edin biri doğduğu gün alındı dugeri bugun cok kötüyüm çok mutsuzum çok garip şeyler hissediyorum doktorumla konuşup taburcu olmak istemediğimi söyledim onlari koyup gidemem birinde enfeksiyon çıktıbobrekleri sorunluyum diğerinin daha sonuçları çıkmadı
Allah yardımcın olsun canım merak etme Allahın izniyle iyi olup çıkacaklar. Rabbim şifasını versin bebeklerinin dualarımız sizinle.moralini yüksek tut bebeklerinin sana ihtiyacı var unutma.Suan iki bebeğimle kuvezde nolur dua edin biri doğduğu gün alındı dugeri bugun cok kötüyüm çok mutsuzum çok garip şeyler hissediyorum doktorumla konuşup taburcu olmak istemediğimi söyledim onlari koyup gidemem birinde enfeksiyon çıktıbobrekleri sorunluyum diğerinin daha sonuçları çıkmadı
Bizim kuvözde yapılmış 2 kere çıkınca da götürmeye devam edin dediler geçen hafta ve bu hafta götürdük doktor haftalarına uygun iyiye gidiyor son hallerini de bir göreyim 3 hafta sonra tekrar gelin dedi. Sizin de oldu mu canım?Kızlar bebeklerine rop muyanesi yaptıran oldu mu?
Bizde bugün olduk iyi dedi genel durumuna canım ama kontrol için 20 gün sonra tekrar çağırdı ama ağladı bayağı çocuklarBizim kuvözde yapılmış 2 kere çıkınca da götürmeye devam edin dediler geçen hafta ve bu hafta götürdük doktor haftalarına uygun iyiye gidiyor son hallerini de bir göreyim 3 hafta sonra tekrar gelin dedi. Sizin de oldu mu canım?
Kızlar söyleme fırsatım olmadı biz taburcu olduk çok şükür macera başladı bakalım Allah yardımcımız olsun
[/QUOTE
çok sevindim senin adına canım gözün aydın. Başlasın zor ve tatlı macera.
hadi gecmis olsun ve Allah kolaylik versinKızlar söyleme fırsatım olmadı biz taburcu olduk çok şükür macera başladı bakalım Allah yardımcımız olsun