• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

mama işini hala oturtamadim bebeklerin biri fazla gazli ve şuan ishal. idrar yolu enfeksiyonundan da şüpheleniyoruz o bebekte. prematilden smaya gecmeye calisiyorum ama ilk gece felaketti

mama işini hala oturtamadim bebeklerin biri fazla gazli ve şuan ishal. idrar yolu enfeksiyonundan da şüpheleniyoruz o bebekte. prematilden smaya gecmeye calisiyorum ama ilk gece felaketti
gaz işi senin bebeklerde erken başladı kıyamam ya 😕 canım neden şüphelendiniz enfeksiyon olsa ateş falanda olur diye biliyorum.

Suan iki bebeğimle kuvezde nolur dua edin biri doğduğu gün alındı dugeri bugun cok kötüyüm çok mutsuzum çok garip şeyler hissediyorum doktorumla konuşup taburcu olmak istemediğimi söyledim onlari koyup gidemem 😔😔 birinde enfeksiyon çıktıbobrekleri sorunluyum diğerinin daha sonuçları çıkmadı
Canim benim sakin ol, benimkiler 15 gundur kuvozde. Bak diger arkadaslarimiz da yasadi bunlari, kuvozde ise yakin izlemek istiyorlardir. Nefes aliyor ve besleniyorlar hamd olsun, enfeksiyon icin antibiyotik verirler, CRP ve uremeyi kontrol ederler. Hastanede fark edilmesi daha iyi, evde anlayamazdik. Sen uzulme, sutune ihtiyaclari var, onlarin ilaci sensin.
Benim de birinde enfeksiyon vardi CRP yuksekti, dustu cok sukur. Senin bebekler erkek miydi bilmiyorum ama bobrek haznesinde birkac milimlik genislik olabiliyor o da normal.

Inquisitive Inquisitive Nasılsın, nasıl oldu kuzucuklar😍
Kendi kendilerine nefes alabiliyorlar cok sukur, gunde 8 kez 35cc sut aliyorlar. Beslenme sondasi devam. 1900 dogmuslardi, odemleri gitti 1700civari simdi kilolari. Kilo almalari ve biraz daha buyumelerini bekliyoruz biberona ve memeye gecis icin.. Bugun 34 haftaliklar, 2 haftamiz daha var...
Gun gun daha iyi olacak insallah.

Kendi kendilerine nefes alabiliyorlar cok sukur, gunde 8 kez 35cc sut aliyorlar. Beslenme sondasi devam. 1900 dogmuslardi, odemleri gitti 1700civari simdi kilolari. Kilo almalari ve biraz daha buyumelerini bekliyoruz biberona ve memeye gecis icin.. Bugun 34 haftaliklar, 2 haftamiz daha var...
Oy maşallah. Nefes alabildikleri zaman beslenme olayı daha çabuk çözülüyor zaten. Inşallah kavuşacaksınız en yakın zamanda 🙏🏻

Canim senin kacinci haftada dogum olmustu? Kac hafta kuvozde kalmışlardı. Bende erken dogum riski cok yuksek bu yuzden soruyorum.
30 haftalık doğdular. 6 hafta 5 gün kuvözde kaldılar. 1 günde hastanede odada kaldık ve evimize geldik şükür

gaz işi senin bebeklerde erken başladı kıyamam ya 😕 canım neden şüphelendiniz enfeksiyon olsa ateş falanda olur diye biliyorum.
ateşi yok cok şükür az besleniyor ikizine göre kilo alımı da düşük kaldi. birkac kez bezini actigimda idrarini yapmadan önce agladigini gördüm. bunlardan baska suan kakasi cok sivi bi de onla uğraşıyorum öbür bebekte hiçbir problem yok gıdısı bile çıktı onun

ateşi yok cok şükür az besleniyor ikizine göre kilo alımı da düşük kaldi. birkac kez bezini actigimda idrarini yapmadan önce agladigini gördüm. bunlardan baska suan kakasi cok sivi bi de onla uğraşıyorum öbür bebekte hiçbir problem yok gıdısı bile çıktı onun
Bir doktoruna danış istersen başka bir belirtisi olmadan enfeksiyon olabilir mi ? Acaba ishali mama değişikliğinden mi ? Benim bebeklerde iki günde bir yapıyor kakalarını ama bir rahatsızlıkları olmadığı için çok dert etmedim. Bende haftaya aptamil 1 numaraya geçeceğim kabız olacaklar mı diye çok tedirginim. Bu beslenme işi çok zormuş yahu 🤦🏻‍♀️

Ikiz annelerim merhaba. Herkese bebeklerini saglikla kucagina almasini dilerim. 🥰
21 haftalik ikizlere hamileyim. Bebek arabasına karar veremiyorum. Çift yönlü kullanim olan , tentesi tam kapanan hafif bi bebek arabası ariyorum 🤷‍♀️
Birde besik ne önerirsiniz? Park beşik mi olsun mobilya mi olsa? Deneyimli annelerden önerileri bekliyorum. 😍🥰

Maşallah canm ins her geçen gun toparlayacaklar seni cok takdir ediyrm yaklaşımların hep bilinçli ve sakin birde etken gelmelerine ragmen maşallah canm sen hep moralini yüksek tut sütun etkilenmesin güçlü annecik

Back