- 26 Mayıs 2011
- 626
- 1.560
- 313
- Konu Sahibi Inquisitive
- #10.121
Sanırım hemen hemen herkes ciger geliştirici oldu burda dimi kaçıncı haftalarda yaptırdınız? Yan etkileri neler oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gune kadar 2 yil kesintisiz sagim yaptim. İkiz bebekte en onemli husus ciftli elektrikli sagma makinesi; tekli sagim zamanla sutunuzu azaltir, diger yandan sagim cooook uzun surer.Kızlar iyi akşamlar bir sorum olacak süt sağma makinası öneriniz nedir acaba neye dikkat etmeliyim doğum yaklaşıyor aradan çıkartayım diyorum da
Ya çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinBu gune kadar 2 yil kesintisiz sagim yaptim. İkiz bebekte en onemli husus ciftli elektrikli sagma makinesi; tekli sagim zamanla sutunuzu azaltir, diger yandan sagim cooook uzun surer.
Ben lansinoh ciftli ile tekli avent ve mochi ikilisini donusumlu kullaniyorum. Iki makinem de 10 yillik, kullanim sonrasi temizlik ve kurulamaya dikkat ederseniz ilk gunku performansla kullanirsiniz.
Medela swing hic sevmedigim bir model, emisi cok guclu ancak memeye oturan aparat sert plastik oldugu icin acitir. Medela freestyle bu anlamda gelistirilmis versiyonu. Bu dogumda hastanede mamajoo kullandim, emis gucu zayif ve makine aparatlarinda cok sut ziyan ediyor, tavsiye etmem.
Butceniz varsa bu isin mercedesi Spectra'dir. Ikinci alternatif lansinoh ciftli ya da medela freestyle olacaktir
Hindistan cevizi yağı iyi geldi bendede oluşmuştu daha kabuklanma vs olmadı hiç yağı kullandığımdan dolayı sanırımCanm gözün aydin şükür saglikla kavusmussun zor bir hamilelik geçirdin kolay degil ama artik hiç birseyi hic kimseyi dusunme boşver kim napiyorsa yapsın sen saglikla kuzularina odaklan birde sütun kesilmesin.
Benimde 2 gundur tüm vucudum kaşınıyor randevu aldm druma gidicem duramiyrm sen kaşıntı icin birsey kullanmismiydin insan kendini durduramiyor cok tatli kaşınıyor sabah dus aldm belki iyi gelir diye sonra vücudumu nemlendirdim belki kuruluktan dite amahala devam ediyr bakalim dr ne diyecek boyle kaşınan var mi arkadaşlar?
Ben 28 de oldum canım önlem amaçlıSanırım hemen hemen herkes ciger geliştirici oldu burda dimi kaçıncı haftalarda yaptırdınız? Yan etkileri neler oldu
cilek mobilyadan montes aldim canim memnunum bence beşik sallanir olmaliKızlar sallanan beşik aldınız mı aldıysanız hangi marka hangi model aldınız ?
Nasıl anlayamadım canım 21.hagtada kaç çıktı rahim ağzı..21. Haftada detayli ultrasonda. Hoca baska doktora bizi serklaj icin yonlendirdi. Ertesi gün gittigimizde 3mm olmustu. Beni o gun serklaja aldilar.
Simdi 25. Haftadayim. 1 aydir yatiyorum dinleniyorum. Cok kendinizi yormayın. Benim durumumda olanlar ile görüştüğümde hep dinlenmisler. Oyle bebeklerini kucaklarina almislar.
Ben 1 aydir yatiyorum neredeyse, ama o kadar bunaldım ki artik bu haftasonu 1 er saatten 2 defa evden çıktım. Yuruyus vs yapmadim bir yerde oturduk bi yemek yedik.
3mm cikti canim. 30 mm de hunilesme cikti. Yani kese 30mm asagiya inmiş rahimde 3mm lik yer tutuyormuş sadece. Acilen serklaj yapildi. Serklaj sonrasi 37mm oldu rahim agzimNasıl anlayamadım canım 21.hagtada kaç çıktı rahim ağzı..
Sağlıcakla çıkın hastaneden 1 haftada toparlarsın..Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere..evet sezeryan zor fakat önemli olan sağlıcakla doğum yapmanız..ikiside mi 3er kilo doğdular..maşallah maşallahBüyük korkuyla girdim sezeryana hanımlar belimden iğne hiç acıtmadı korktuğum gibi değildi ama o kadar heyecan ve korku doluydum ki birden nabzim yükselişe gecmis hemen uyuttular hiç bise görmedim yani çıktığımda bebekler iyiydi 3 kg dogdular biri hiç ağlamadı emirdir.sutum zorla bastira bastıra geldi ama nasil.bir agri bu sezeryan ağrısı size ben anlatamam oldum oldum dirildim çıkınca ağrıdan gözüm döndü böyle bise olamaz yani bir de karnim harita olmus o da var tabi ama emzirmeye rağmen bebeklerden biri hirladi dr hemen kuveze götürdü onu diğer bebekte çok güçsüz kalmış sanırım emmeye çalışmaktan onun da şekeri düştü cocuk ne agliyor ne gözünü aciyor o da kuveze gitti ellerim.bos kaldik resmen biraz kalınca kuvezde ikinci bebek yanıma geri geldi mama vermişler aptamil primalit diye 20 cc bebek toparlanmis gazı varmis orda onu da almışlar yanımda kaka da yapti ama yine emmedi yavrum şekeri gene düştü bu kez dru kendim aradim ve mama vericem dedi hayır falan dese de zorla kabul ettirp 30 cc mama verdik aptamil primatil aldik hemen eczane den onu bile zor içti kan şekeri 49 olmus baya düşük yani şimdi kendine az az geldi ama yine uyuyor hep bana gelirsek asiri gazliyim kendimi unuttum agri kesici vermiyorlar kanama yaparmis asiri kanamam olmus oksapardan sanırım başka bir iğneyle zor durdurmuş dr kanamayı asiri agrim var çok stres doluyum annem sürekli eleştiriyor eşimi ve beni nasıl bakacaksınız falan diye annem de bakamadı gaz çıkamadı çünkü beli ağlıyormuş esim desek sürekli uyuyor hiç bise bilmiyor ameliyatla ben yapmaya çalışıyorum bir şeyleri ama agrim hat safhada ben böyle zor olacağını tahmin etmezdim yada belki de refakatcilerim ve bebeklerimin zor durumu beni böyle etkiledi bilmiyorum ki
Ayy 3 mm bayağı azmış. Allah yardım etsin..bana şimdilik bişeydemedi 39 çıktı işte .bendeartık yatacağım. Tedbir amaçlı cidden yatmak çokzor ya3mm cikti canim. 30 mm de hunilesme cikti. Yani kese 30mm asagiya inmiş rahimde 3mm lik yer tutuyormuş sadece. Acilen serklaj yapildi. Serklaj sonrasi 37mm oldu rahim agzim
Aaa canim 28 de de mi serklaj yapiliyormus. Ben 25 den sonra yapilmiyor saniyordum.Ben 28 de oldum canım önlem amaçlı
Bu serklaj nasıl oluyor..uyutuyorlar mı? Anestezili veriyorlarAaa canim 28 de de mi serklaj yapiliyormus. Ben 25 den sonra yapilmiyor saniyordum.
Merhabalar. Bende Bursa da yaşıyorum. İkiz hamileyim. Pembe mavi veya Jimer önerdi doktorum benimde. Acıbadem fiyatları nedir?Ben de Bursa’dayım normalde Acıbadem’e gidiyorum. Doğum da orada olacak diye planlıyoruz. Bana daha bir hastane havası veriyor açıkçası. Medicana ise biraz daha garip geliyor. Hemşirelerin hostes gibi dolaşması bana garip geliyor. Daha önce checkup sırasında Kadın Doğuma gitmiştim Medicana’da hiç sevmemiştim. Yarın bir arkadaşın tavsiyesiyle tekrar gideceğim bakalım değişen birşey var mı. Ancak ne olursa olsun her ikisi de devlete göre daha iyidir diye düşünüyorum.
Korkma canım benimde yine aynı haftada yapıldı ciğer geliştirici ki benim sancim baya kuvvetliydi. Hastanede yattım. Sanci için ilaç verdi mi? Benim hareketlerinde çok belirgin azalma olmadi ama elim ayağım şişti çok susadim bir iki gün sonra geçti. Korkma hiçCanim bi 5 gun kullanma bakalim kasintinin durumuna bakalim dedi birde nst de sancim görüldü bugun ciger geliştirici yapilacak birde 24 saat sonra ondan sonra bebislerin hareketleri azalir korkma dedi
Babyhope Nevada Büyüyen besik aldim ben, sallaniyor, kucukken 70x130cm, buyukken 80×180cm. Bol cekmeceli guzel esya toparliyor..Kızlar sallanan beşik aldınız mı aldıysanız hangi marka hangi model aldınız ?
Ciğer geliştirici iğne oldum canım serklaj değilAaa canim 28 de de mi serklaj yapiliyormus. Ben 25 den sonra yapilmiyor saniyordum.