• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Benim bebişler henüz çok küçükler 1650 ve 1700 gramlar iki kilo olunca verecekler sanırım. devlet diye mi öyle bilmiyorum. Perşembe günü 35+0 olacaklar. 2kg çıkarırlarsa nasıl bakacağımı düşünüyorum çok küçükler. Sadece emzirsem kilo almazlar mı mama da mı vermem gerekiyor. Uzun süre emzirince kilo almazlar mı diye milyon tane soru geçiyor aklımdan. Aslında senin bebeklerinin kilosu iyiymiş maşşalah ne zaman verecekler acaba. Hayırlısı olsun inşallah ama bu bekleme süreci de yorucuymuş.
Kuzum hani teslim ettiklerinde tabikidr anlatirlar ve her bebek bir olmaz tabi ama soyleki ben covid oldum bebisler malasef erken cikti tabi ben oyle yorum yapiyorum hastane degil cok kucuk olduklarindan heleki 2 kilo gibi sana verirlerse memende cok tutma bana soyle dedi dr yemek yerken merdiven cikartiyorsun dogal olarak efor sarfediyorlar ilk basta 5 dk tut memende zaten o 5 dk sonra yoruluyorlar sonra sagilmis sutun varsa onu ver ama aradada mama ver daha tok tutuyor diye 2500 ustu oldugunda memede tutma suren artar mesala 20 dk falan oyle oyle tutabiliyorlar ins meme reddi olmaz hani gogus ucuyla veriyorum gogsum tutuyorlar ama uzun sure tutmak bile yorucu geliyor o yuzden zamanla herhalde gogus ucuda biraktirim diyorum sende ciktiklarinda sorun yasamadan buyutursun hayirlisiyla canim benim 🤗🥰

kızlar günaydın akşam yatarken sol kasığıma inanılmaz ağrı girdi bebekler hareket ediyor ama hangisi ediyor bilmiyorum normal mi acaba doktora gitmeme gersk varmıdır

Aynen canim dr yavas yavas memeye agirlik verecegiz dedi hani 25 gunlukler ama duzeltilmis 35 haftalik bebek ne kadar emebilir aslinda gogus ucuyla veriyorum mesala gogsumu direk tutuyorlar ama uzun sure tutmak bile yoruyor onlari ama bende sansizlik oldu covid olunca malasef bebislerim erken cikti ama ins toparlayacaklar 🤲🏻 aynen cok sukur agrim gecti suan da hafif emiyorlar iyi geldi ama genede tam bosaltamadiklarindan arada sagim yapiyorum seninde aslinda iyi birsey yapiyorlar inanki kuzum biliyorum cok zor hasret var ama kucuk bebek heleki efor sarfedecek bebek cok zor yani o kadar korkuyla yaklasiyorum ki ama oyle oylr toparlayacaklar benimkilerdr sende kucagina alinca daha rahat bakacaksin onlara ins annesi hic uzulme 🥰 kasilma soyle kuzum ayak bilegi el bilegi tam kaslari acilmis degil hareket yapamiyor bu yuzden fizik tedaviyle actiracaklar ins kalca cikikligi 2 ay sonra benim randevum ona daha var guzel sonuc gelir ondan da ins ama oyle boyle bebislerimiz saglikla buyuyecek hayirlisiyla bunlarin hepside gececek ins 🤲🏻🤗💚
Amin inşallah canım benim hepsi geçsin gitsin artık güzel mutlu sağlıklı günlerimiz olsun daha ne isteriz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰 erken doğdukları için oluyor tabi böyle şeyler fizik tedaviyle çözerler onu da inşallah 🤲🏻💙 sağımı bırakma sakın bana konuştuğum bütün hemşireler öyle dedi bebekler emse bile sonra sağım yap hem sütün azalmasın artsın hem de tıkanıklık mastit falan olmasın diye kuzum

2 ile baslamak ikizde mumkun olmaz herhalde, her ne kadar 3-6kg dese de bize buyuk olur, bilhassa yenidogan asamasinda...
Hayirlisi bakalim, aldiklarimizi gule gule kullanmak nasip olsun 🥰
Ben sleppy 1 aldım bayaga küçük geldi gözüme el kadar 210paket olandan almıştık eşime alirsak 2 numara olanından alalim dedim

Kizceler bende hast de yatıyorum sekerden dolayi takip ediliyorum Insilun baslandi benim durumunda olan varmi? Allah korusun şeker i kontrol altına alamazsak ne gibi sonuclar oluyor int e pek bakmak istemiyrm moral bozmasin diye iyi düşünüyorum iyi olsun luzularim beni bu zamana kadar hiç uzmediler eminjm.ki vaktinde saglikla gelecekler ins

Kizceler bende hast de yatıyorum sekerden dolayi takip ediliyorum Insilun baslandi benim durumunda olan varmi? Allah korusun şeker i kontrol altına alamazsak ne gibi sonuclar oluyor int e pek bakmak istemiyrm moral bozmasin diye iyi düşünüyorum iyi olsun luzularim beni bu zamana kadar hiç uzmediler eminjm.ki vaktinde saglikla gelecekler ins
Canım ölçümler kaç cikiyorki açlık tokluk

Canm
Canm hast de düştü şükür açlık en yuksek 119 tokluk 148 suanda aclik 77 tokluk 136 da ciktigi oldu ins düşürduk bakalim evde 218 i görmüştük
İnsulin fayda etmeye başlamış cikarirlar bugün yarin kaç ünite vurunuyorsun
Ben sabah 8 öğlen 6 akşam 8 gece 22:30da 14 unite vurunuyorum
Sekerimi yağsız kasarli tost yukseltmiyordu geçen gün yedim 146 gördüm daha yemem bebekler büyüdükçe sekerde sıkıntı oluyor galiba bu hafta yıne yüksek degerler görürsem dahiliye Dr görüşüp dozunu tekrar ayarlatirim diye düşünüyorum

2022 de doğum yapacak ikiz annesi olacaklar bu grupta toplanalım. Heyecanlarımızı paylaşalım.
Rabbim hamile olan herkese yardım etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
YAŞTAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİ
ŞEHİRKAÇINCI
ÇOCUK
CİNSİYETİSİMdogum
Azmet5255 Azmet5255 2420-30.01.2022Mardin1.Kız&ErkekAzra- Metehan(37+2)
2400gr+3080gr
Maatt Maatt 3120.02.2022Tekirdağ2.Erkek&ErkekKıvanç-Yamaç(36+3)
2680gr+2730gr
Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ 3305.03.2022Ankara1.Kız&Erkek(33+6)
2100gr+1980gr
PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu 2908.03.2022İzmir1Kız&Erkek(31+4) 1250gr&1600gr
NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim 2.Kiz&Kız2400gr&2400gr
@Ades_14112815.03.2022Almanya1.Kız&KızSena-Melek
@Mavikus_3124.03.2022Yozgat2.Kız&Erkek(33+0)
1680gr&1780gr
@Nameless Warrior3224.03.2022İstanbul1.Kız&KızÖykü-Masal
@mussmutluu3126.03.2022Diyarbakır1.Kız&ErkekGökçe- Göktuğ(30+0)
1620gr&1310gr
S Saripapatya22
K Kapikulpu
@omrum20043930.03.2022İstanbul1.Kız&ErkekDefne-Bulut
@novaneva3313.04.2022Ankara1.Kız&Erkek
Inquisitive Inquisitive 3615.04.2022Sakarya2.Erkek&ErkekMustafa-Kemal
@Cerenace2819.04.2022İzmir1.Erkek&Erkek
@pinkpanters3808.05.2022İzmir1.
@Puffytwins3511.05.2022Kocaeli2.Kız&Erkek
Pembe Lotus Pembe Lotus 3611.05.2022İstanbul2.Kiz&ErkekEliz-Eymen
@Mizgincelik2915.06.2022Bursa1.Erkek&Erkek
@Elaguldela3317.06.2022İstanbul1.
Kız&Erkek
Armina-Armağan
@Mucizelerim benimle331.
@pamuklupijama?????
@ozn_srk3428.06.2022Bursa1.Kız&Kız
@dleksk3401.09.2022İstanbu1.
İnsulin fayda etmeye başlamış cikarirlar bugün yarin kaç ünite vurunuyorsun
Ben sabah 8 öğlen 6 akşam 8 gece 22:30da 14 unite vurunuyorum
Sekerimi yağsız kasarli tost yukseltmiyordu geçen gün yedim 146 gördüm daha yemem bebekler büyüdükçe sekerde sıkıntı oluyor galiba bu hafta yıne yüksek degerler görürsem dahiliye Dr görüşüp dozunu tekrar ayarlatirim diye düşünüyorum
Evet canm muhtemelen cikicam yarin
Ben gebeligimden oncede Insilun direncim vardi hamileligimin basinda ilaci kesmislerdi ben bekliyrdm o yuzden diyetisyen den hep destek aldim bu zamana kadar
Suan da sabah ac 2 oglen aç 2
oglen 4 ünite aliyorum canm bakalim hayirlsii ile ins saglikla kucagimiza alalim kuzuları da sonra yeriz hamileyken zor hakikaten benim onceleri tatli istemiyrdu seviniyordum iyi bari hamileyken tatli istemedi sukur diyordum ama şimdi istiyr
Sen neler yapıyorsun baska beslenme icin onerilerin varmi daha önce seker durumub varmiydi

Evet canm muhtemelen cikicam yarin
Ben gebeligimden oncede Insilun direncim vardi hamileligimin basinda ilaci kesmislerdi ben bekliyrdm o yuzden diyetisyen den hep destek aldim bu zamana kadar
Suan da sabah ac 2 oglen aç 2
oglen 4 ünite aliyorum canm bakalim hayirlsii ile ins saglikla kucagimiza alalim kuzuları da sonra yeriz hamileyken zor hakikaten benim onceleri tatli istemiyrdu seviniyordum iyi bari hamileyken tatli istemedi sukur diyordum ama şimdi istiyr
Sen neler yapıyorsun baska beslenme icin onerilerin varmi daha önce seker durumub varmiydi
Senin dozlar dusukmus benimde insülin direncim sinirdaydi ilac kullanmiyordum ama
Yemeklerin yanında yogurt ayran tüketirsem Şekerim normal cikiyor aslinda yuruyebilsek oda sekeri dusuruyor
Benimde canım sekerli şeyler istiyor ama tutuyorum kendimi
91 hamile kaldım tup bebek tedavisi çok kilo aldirdi bi ara 93.5 ciktim suan 89.1 ciktim sabah kilo almıyorum ona seviniyorum

Back