- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
- #9.201
Kuzum hani teslim ettiklerinde tabikidr anlatirlar ve her bebek bir olmaz tabi ama soyleki ben covid oldum bebisler malasef erken cikti tabi ben oyle yorum yapiyorum hastane degil cok kucuk olduklarindan heleki 2 kilo gibi sana verirlerse memende cok tutma bana soyle dedi dr yemek yerken merdiven cikartiyorsun dogal olarak efor sarfediyorlar ilk basta 5 dk tut memende zaten o 5 dk sonra yoruluyorlar sonra sagilmis sutun varsa onu ver ama aradada mama ver daha tok tutuyor diye 2500 ustu oldugunda memede tutma suren artar mesala 20 dk falan oyle oyle tutabiliyorlar ins meme reddi olmaz hani gogus ucuyla veriyorum gogsum tutuyorlar ama uzun sure tutmak bile yorucu geliyor o yuzden zamanla herhalde gogus ucuda biraktirim diyorum sende ciktiklarinda sorun yasamadan buyutursun hayirlisiyla canim benimBenim bebişler henüz çok küçükler 1650 ve 1700 gramlar iki kilo olunca verecekler sanırım. devlet diye mi öyle bilmiyorum. Perşembe günü 35+0 olacaklar. 2kg çıkarırlarsa nasıl bakacağımı düşünüyorum çok küçükler. Sadece emzirsem kilo almazlar mı mama da mı vermem gerekiyor. Uzun süre emzirince kilo almazlar mı diye milyon tane soru geçiyor aklımdan. Aslında senin bebeklerinin kilosu iyiymiş maşşalah ne zaman verecekler acaba. Hayırlısı olsun inşallah ama bu bekleme süreci de yorucuymuş.