18.haftama kadar kustum. Sonra kusmalara kesildi ve reflu basladi hala devam ediyor. Beni en cok yoran sey midem oldu. Gaviscon surup kesinlikle cok ise yariyor ama kisa sureli. Gunde 4 kere icebilirsin. Çok şiddetlendiği zaman nexium/lansor dönüşümlü kullanabilirsin. Onun haricinde doğal çözüm buzdolabından çıkarılmış sütü yudum yudum bir çay bardağı içince rahatlatiyor 1 saat falan. Soguk yogurtta ayni sekilde. 2 nohut buyuklugunde zencefil cayi az da olsa geciriyor. Gece iki yastikla yatiyorum mutlaka kafam yukarida oluyor. Bir de su icerken birden yuklenme midene yudum yudum atiyorum bir bardagi 5 dakikada ic. Ve de yemek sirasinda ve hemen sonrasinda su icme. Buldugum cozumler bunlar
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
tamamen gecirmiyor ama biraz daha yasanilabilir kılıyor
Sen magnezyum kullanıyordun galiba ona rağmen rahatlamadıysan karpal tünel sendromu olabilir. Benimde olmuştu ama şiddetlenmedi. Buradan bir arkadaşın olmuştu atel vermişti bunun için fizik tedavi doktoru kimdi acaba hatirlayamadim