Evet kuzum 1 hafta daha durursa kuzular ki durur allahin izniyle kritik surec bitiyor sizin icin
Cok sukur teyzesi iyiler kizim hastaydi gecen hafta orta kulak iltihabi cok sukur toparlandi epey ateslenmisti,bugun de oglum huzursuz bakalim insallah hastalik olmaz devami
ilk 3 ay zorlu geciyor yalan yok 3 6 daha kolay 6 9 artik bilinc artiyor 9dan sonra milat sadece sabir hersey geciyor duzeliyor. Tavsiyem mutlaka aksam uyku rutini olustur mutlaka ama asla aksatma belli saatleri olsun ve hep oyle uyusunlar gece uyandiklarinda sevme opme konusma hele hele oyun oynama isik acma bunlar gece uykusunu geri donulmez sekilde bozuyor cok ornegini gordum sana en buyuk tavsiyem bu gece iletisime gecmeden tum ihtiyaclarini gider tekrar uyut cook faydasini gorursun ben halen konusmam geceleri herseyi sessizce yapar tekrar uyutmaya calisirim, dusun bak gecen gun kizim uyandi 2 saat uyumadi gece kendisi anne baba mama konustu oynadi guldu hic tepki vermedim sadece yanindaydim sonra uyudu eger oynasam aliskanlik kazanacak ve oyun icin uyanamaya baslicaklar