• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Hayırlı olsun bebişleriniz, ikizlere bakmak zor mu? Püf nokta derseniz 😁 malum allahın izniyle ikiz anneleri olacağız 🥰
Puf nokta ilk zamanlar yalniz olmaman evde bana destek 4 kisi var bn hala yorgun ve uykusuzum 😂 2 haftaya falan herkes cekilecek esim ve ben kalicaz o da calisiyor bakalim napicam. Tek odada oturur bisey yapmam gbi geliyor 🙈 cok kiyafet cikiyor, 1 numara bez bebeklerime cok buyuk ama kullaniyorum, oyle olunca altlari bazen popodan dusuyor cis oluyor her yer falan. Yenidogam kiyafet icinde kayboluyo benim minikler biri 2700 biri 2400 dogdu

Karnin sertleşmeye başlıyor ve yürüdükçe mesela adım atınca agri oluyor o sertlikte ve basınç hissi oluyor alt tarafına doğru
Anlattiklarina benzer seyler yasiyorum galiba. Bikac gundur degisik seyler hissediyorum ama anlamlandiramiyorum. Sertlik ve agri tek tarafli mi oluyo, benim sol tarafta. Arada igne batiyo sanki alta 🤷‍♀️

Biz Pertiz 4 günde mahvettiler valla hamileliği özleyeceğim aklıma gelmezdi 🥲
Ben de oyleyim kuzum gece uyumuyorlar yarim saatte bir kalkiyorlar hem de ikisi ayni anda. Esim mama vakitlerinde yardım ediyor ama meme zamanlari yapabilecegi bisey yok ben uyanıyorum surekli. Kaka yapiolar 2 kere gece cisleri temizlenmeyince uyumuyorlar yani gece 3 veya 4 kere bez de degisiyorum ikisinin. Hep soyle telkin ediyorum kendimi büyüdükçe guzellesiyor, her sey daha anlamli oluyor. 33 aylik kizim bana seni seviyorum demeden uyumuyor, uyaninca anne seni cok ozledim diyor. Hep oyle dayan kizim diyorum kendime. Ama dikis acilarim da var ve ozellikle sabah uyandigimda artik feristahim kaymis oluyor, ameliyathanenin sogugu daha yeni yeni etkisini gosteriyor tum kemiklerim kiriliyor sanki. Bu sabah anneannemle anneme verdim bebekleri 11e kadar uyudum o bana cok iyi geldi, ama 2 hafta sonra bu luksum de olmicak. Allah kerim artik.

Puf nokta ilk zamanlar yalniz olmaman evde bana destek 4 kisi var bn hala yorgun ve uykusuzum 😂 2 haftaya falan herkes cekilecek esim ve ben kalicaz o da calisiyor bakalim napicam. Tek odada oturur bisey yapmam gbi geliyor 🙈 cok kiyafet cikiyor, 1 numara bez bebeklerime cok buyuk ama kullaniyorum, oyle olunca altlari bazen popodan dusuyor cis oluyor her yer falan. Yenidogam kiyafet icinde kayboluyo benim minikler biri 2700 biri 2400 dogdu
♥️ maşallah olsun kilosu gayet iyi zâten bebekler çabuk toparlanıyor 🙆‍♀️ emzirme konusunu çok merak ediyorum sırasıyla mı veriyorsun? Bide ağlayınca beraber mi ağlıyorlar 😂😂🤷‍♀️

Karnin sertleşmeye başlıyor ve yürüdükçe mesela adım atınca agri oluyor o sertlikte ve basınç hissi oluyor alt tarafına doğru
Benim de 2 gündür sol tarafı karnım yürürken ağrı yapıyor doktora yazdım kendini yorma dinlen gezme ağrın olduğu zaman parol içebilirsin dedi

Benim için bunlar erken değil mi ya 🙄

Benimde tup bebek kuzum öncesinde de 6 tane kaybim var. Doktorunu dinlemek en mantıklısı çok dus alma diyorsa tabi ki alma şurada kaç ayın kaldı duş almadın diye bisey olmaz. Yemekleri de daha pratik şeyler yaşta çalış mesela eşin geldiğinde bir kilo soğanı dilsin küçük poşetlere koy buzluğa at çıkarırsın hemen. Ben çalışırken öyle yapıyordum pratik oluyordu.
Canm konuyla alakalı değil ama bişey sormak istiyorum 6 kaybim var demişsin sebebi ne idi bnm kuzenim hamile kalabiliyo ama 8 haftadan sonra bebeğin kalbi duruyo doktorlar tahlil falan yaptılar ama bişey çıkmadı sanırım kese buyumuyo bebek büyüyo ondan olabilir demisler ama net bişey dememişler

Canm konuyla alakalı değil ama bişey sormak istiyorum 6 kaybim var demişsin sebebi ne idi bnm kuzenim hamile kalabiliyo ama 8 haftadan sonra bebeğin kalbi duruyo doktorlar tahlil falan yaptılar ama bişey çıkmadı sanırım kese buyumuyo bebek büyüyo ondan olabilir demisler ama net bişey dememişler
Kuzum benim o haftalara gelmiyordu. 5.haftalarda falan düşüyordu. Benim sorun bağışıklık cıktı. Vücudum embriyoyu yabancı madde olarak görüp atıyormuş. Cd56 testi ile tespit edildi. Bunu yaptırabilir. Ama özellikle kalbi duruyorsa trombofili testleri yapılsın genellikle ondan oluyor.

Daha tartilmadim doktora korkudan gidemiyorum ki ne zaman gitsem ayrı bir stres sebebi söylüyor can ama bende az değil yani aldim sağlam 10 kilo 29. Hafta
Kuzum senin iyi bende şeker çıktı ya zaten ondan çok almışım şimdi dikkat ediyorum 20 gündür 1 kilo almışım.. çok şükür diyetim güzel gidiyor doktor insülin başlatmaz inşallah değerlerim hep 140 altı.

Kuzum benim o haftalara gelmiyordu. 5.haftalarda falan düşüyordu. Benim sorun bağışıklık cıktı. Vücudum embriyoyu yabancı madde olarak görüp atıyormuş. Cd56 testi ile tespit edildi. Bunu yaptırabilir. Ama özellikle kalbi duruyorsa trombofili testleri yapılsın genellikle ondan oluyor.
Anladım canm teşekkür ederim 💕

Canım benim de ilk gebeliğim öyle sonlanmıştı kesem küçüktü bebek büyüktü ama doktor hep olmaz demişti şimdiki gebeliğim normal... bunun altında yatan başka bir sebep vardır kesin

Kuzum senin iyi bende şeker çıktı ya zaten ondan çok almışım şimdi dikkat ediyorum 20 gündür 1 kilo almışım.. çok şükür diyetim güzel gidiyor doktor insülin başlatmaz inşallah değerlerim hep 140 altı.
Ben şeker yüklemesi yaptirmadim yapsam çıkardı çıksa da bana zaten diyet vermez cnkunzaten diyetteyim can direk insülin derdi heralde bende diyetle idare ediyorum bakalaim

Back