• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

canım gerçekten ne kadar zor kıyamam sana inşallah hafifler ağrıların da bebişler biraz daha durur karnında... sağlıkla al inşallah yavrularını kucağına
Sagol kuzum benim allah razi olsun ins rabbim nasip etmisse biraz daha dururlar ne yapalim bizde sabretmeye calisiyoruz ama allahim hepimize kolaylik versin ikiz zormus hafta ilerledikce zorlasiyorda kimse zorlanmadan tasisin hayirlisiylq dogursun ins 🤲🏻🤗

epey geldin canım 3 hafta daha dayansak ciddi bir is başarmış olcaz. bahsettigin seyler tamamen ayni. bizim araba azicik yüksek ona bile 5 dkda binebiliyorum ayak kalkmiyor yukari cok aciyor. burdan bakılınca abartiyor gibi görünüyoruz ama degil maalesef keske daha rahat tasiyabilseydik.
bebisler kac kg olmus? rahim agzini hic mi olcmedi bu sefer? nst soktu mu?
Cok sukur canim benim gene geldik dedigin gibi bi 8 aylik tam olsak biraz daha rahatlyacagiz ins 😅 valla kuzum hafta gercekten ilerledikce agrimda o kadar artti ki agrilardan yatmak bile zorlasti ama gene sukur allahim haftam ilerliyor 🤲🏻 yok kuzum bebislerin kilosunu haftaya olceriz dedi artik rahim agzini muhimsemiyor nst sokmadi cunku sanci seviyemi ben bile cozdum zatem cok olsa rahim iyice kisalip suyum gelir tahminen oda suan bu durum yok gidebildigi yere kadar diyor allah buyuk ins bir kac hafta daha dayaniriz ins 🤲🏻🤗😇

Canim cok sukur suan dogurmadim 31+1 olduk 🤲🏻 cuma dr randevum vardi oda rahim agzima yada sancima odaklanmiyor artik dogum sancisi olmadigi surece bizi idare ediyor bunlar ne kadar kalsa kar her an telefon bekliyorum senden ama ins gidersin diyor 😁 bebislerin sularina kan akisina bakiyor bide bendeki saglik durumuma bakarak gidecegiz dedi bakalim ins bir kac hafta daha dayaniriz allahin izniyle 🤲🏻🤗 sordugun icin sagol balim benim 🥰💚

Ne giyecek bir kıyafetim kaldi af edersiniz ne ic çamaşırı eşimin aletleri vardi suan onlarda iflas durumdalar bende siparişler verdim ama doğum içinde suan da da giymek için 2 tane pijama yeter diye düşündüm zaten suan rahat edebildiğim şeyler sadece hamile pijama ve 1 tane sweat onlari kullanıyorum siz de durumlar nasıl kizlar bu arada yemek konusunda da iştahsızlık olmaya başladı artık normalde iştah açıklığı olurmuş bende tam tersi kapandi iştah mantar da son gaz akinti devam.sukurler olsun ki suan kaşınma durdu ilaç kullanmamak için şekeri bıraktım ve bazen sahiden de şeker istiyor canım yiyebildigim sadece elma ondan şeker alıyorum
Ben de hamilelik için bir daha giymeyeceğim şeyler almak istemedim. Bütün pijama altlarım oluyor üstüne de uyduruyorum birşeyler. Iç çamaşırı giyemiyorum evdeyken çok rahatsız oluyorum. Her gun pijama altı değiştiriyorum ve 3 4 günde bir yıkıyorum pijamaları neyseki kurutma var sorun olmuyor. 2 3 tane düzgün şeyim var onları doktara giderken giyiyorum:) ayakkabı da ugg almıştım hem giymek rahat olur zaten kış diye sıcak sıcak giyiyorum onları.

ben de 16 kilo aldim ama son ay 1 kilo aldım sadece. 15 kilosu 16-27 haftalar arasinda aldim. doktorum 20ye tamamlamami istiyo
Ya 33 haftadayım 14 kilo aldım diyorum doktora çok diyor 🤦‍♀️ Napicaktım yani anlamıyorum ki. Bir de çok ilginç bir şekilde hiç yememden kısmamama rağmen bir buçuk aydır hiç kilo almadım. Nasıl oluyor bu anlamadım.Oğlumda son aylar 3er 3er alıyordum🤷‍♀️

Ben de oyleyim kuzum gece uyumuyorlar yarim saatte bir kalkiyorlar hem de ikisi ayni anda. Esim mama vakitlerinde yardım ediyor ama meme zamanlari yapabilecegi bisey yok ben uyanıyorum surekli. Kaka yapiolar 2 kere gece cisleri temizlenmeyince uyumuyorlar yani gece 3 veya 4 kere bez de degisiyorum ikisinin. Hep soyle telkin ediyorum kendimi büyüdükçe guzellesiyor, her sey daha anlamli oluyor. 33 aylik kizim bana seni seviyorum demeden uyumuyor, uyaninca anne seni cok ozledim diyor. Hep oyle dayan kizim diyorum kendime. Ama dikis acilarim da var ve ozellikle sabah uyandigimda artik feristahim kaymis oluyor, ameliyathanenin sogugu daha yeni yeni etkisini gosteriyor tum kemiklerim kiriliyor sanki. Bu sabah anneannemle anneme verdim bebekleri 11e kadar uyudum o bana cok iyi geldi, ama 2 hafta sonra bu luksum de olmicak. Allah kerim artik.
Ya benim ilk sezeryan benim bebeler 3270 biri 3370 biri (maşallah deyin 😂) oldu çocuklar çıkınca içi boşalmış çuval gibi kaldım be yatakta dönebiliyorum ne yürüyebiliyorum ben hala toparlanamadım bebeklerin bir kere bile altını değiştiremedim süt yeni gelmeye başladı sütüm yok diye ağlama krizleri mi geçirmedim ay kabus gibi bir lohusalık şu besleme işi bi alışsak başka şey gözümü o kadar korkutmuyor He bide ağlama krizleri var biri bitiyor biri başlıyor ve hiç bişey yapamıyorum ağrılarımdan iyiki annemler ve eşim var doğum zamanı kimse bilmişlik yapmasın ikizi olacak valla evde ki hesap hiç çarşıya uymuyor ne derlerse yapıyorum annemler

Canım benim de ilk gebeliğim öyle sonlanmıştı kesem küçüktü bebek büyüktü ama doktor hep olmaz demişti şimdiki gebeliğim normal... bunun altında yatan başka bir sebep vardır kesin
2 defa kurtaj oldu canm bu yüzden bakalım başka bir doktora daha gidecek inş normal ilerler birdahaki hamileliği

Ya 33 haftadayım 14 kilo aldım diyorum doktora çok diyor 🤦‍♀️ Napicaktım yani anlamıyorum ki. Bir de çok ilginç bir şekilde hiç yememden kısmamama rağmen bir buçuk aydır hiç kilo almadım. Nasıl oluyor bu anlamadım.Oğlumda son aylar 3er 3er alıyordum🤷‍♀️
evet ben de az mi yiyorum diye bakıyorum ama yok ayni aslinda hatta daha cok tartıya yansimiyor niyeyse. bazı doktorlar cok abartiyor kiloyu ikiz gebe birisinin 14 kilo almasina neden cok diyorlarsa bir şeyi de dogal akisina birakin yahu 24 degil ki bu

Ya benim ilk sezeryan benim bebeler 3270 biri 3370 biri (maşallah deyin 😂) oldu çocuklar çıkınca içi boşalmış çuval gibi kaldım be yatakta dönebiliyorum ne yürüyebiliyorum ben hala toparlanamadım bebeklerin bir kere bile altını değiştiremedim süt yeni gelmeye başladı sütüm yok diye ağlama krizleri mi geçirmedim ay kabus gibi bir lohusalık şu besleme işi bi alışsak başka şey gözümü o kadar korkutmuyor He bide ağlama krizleri var biri bitiyor biri başlıyor ve hiç bişey yapamıyorum ağrılarımdan iyiki annemler ve eşim var doğum zamanı kimse bilmişlik yapmasın ikizi olacak valla evde ki hesap hiç çarşıya uymuyor ne derlerse yapıyorum annemler
hem masallah hem gecmis olsun. karninin sarkmasi mi aci veriyor sana? toparlayıci kulotlar var onlarin genisinden giysen karnini azıcık destekler belki daha az hissedersin hareket ederken. benim gobegimi kumasla bağlamıştık oteye beriye hareket edip canimi yakmasın diye. ama bir iki saat sonra cikarmak zorunda kalıyordum tabii. süt konusu ne desem bilemedim ben ogluma sadece 20 gün damla damla süt verdim sonra olan da gitti komple mamayla büyüdü. hayatı kendime zindan ettim. simdi geri dönüp bakıyorum gerek var miydi bu derece uzulmeye.... hepsi hormonlardan.

hem masallah hem gecmis olsun. karninin sarkmasi mi aci veriyor sana? toparlayıci kulotlar var onlarin genisinden giysen karnini azıcık destekler belki daha az hissedersin hareket ederken. benim gobegimi kumasla bağlamıştık oteye beriye hareket edip canimi yakmasın diye. ama bir iki saat sonra cikarmak zorunda kalıyordum tabii. süt konusu ne desem bilemedim ben ogluma sadece 20 gün damla damla süt verdim sonra olan da gitti komple mamayla büyüdü. hayatı kendime zindan ettim. simdi geri dönüp bakıyorum gerek var miydi bu derece uzulmeye.... hepsi hormonlardan.
Kesinlikle yenice kabullendikten sonra gece bi kalktım gümüş kapak takılıydı içi süt dolmuş kalktım biraz sağıp verdim az az yenice geliyor çocuklar çok iştahlı sürekli aranıyor 2 saatte bir doyuruyoruyorum ona rağmen eldivenlerini yalanıyor hala biri inşallah iner sütüm daha ilk günler hep ağladım çocuklar bi yerde ben bi yerde

♥️ maşallah olsun kilosu gayet iyi zâten bebekler çabuk toparlanıyor 🙆‍♀️ emzirme konusunu çok merak ediyorum sırasıyla mı veriyorsun? Bide ağlayınca beraber mi ağlıyorlar 😂😂🤷‍♀️
Hep ayni anda uyaniyorlar benimkiler elim ayagima dolaniyor, emzik alistirmaya calisiyorum ki birini emzirirken oteki sirasini beklesin diye. Ikisini ayni anda ben veremem sahsen cunku sol mememi vermekte zaten zorlaniyorum bi de ayni anda hiic yapamam beceremem yani. Benimkiler beraber agliyor beraber uyaniyor her seyleri beraber. Olan bana oluyor😂

Kiz ben kucuk beden hamile kulotumu bile giyemiyorum daha canim aciyor diye, toparlayici hic giyemem 😢 karin sarkiyor evet baya indi mesela benim şiş ama hala sarkiyor

Maşallah kiz sen nasil tasidin ikisini birden 😂ben ölüyorum sandim benimkiler minik olmasina ragmen, ne ciger kaldi ne bagirsak🤪 süt icin incir ye, lohusa şerbeti veya kaynar denen bisey var biizim memlekette o bana iyi geldi mesela bol sekerle iciyorum, senin ilk gebelik diye memen falan acir bende olursandim olmadi agri cok şükür. Damla damla da olsa memende tut bebekleri onlar da ceksin bos bos pes etme sakın.

Ben de hamilelik için bir daha giymeyeceğim şeyler almak istemedim. Bütün pijama altlarım oluyor üstüne de uyduruyorum birşeyler. Iç çamaşırı giyemiyorum evdeyken çok rahatsız oluyorum. Her gun pijama altı değiştiriyorum ve 3 4 günde bir yıkıyorum pijamaları neyseki kurutma var sorun olmuyor. 2 3 tane düzgün şeyim var onları doktara giderken giyiyorum:) ayakkabı da ugg almıştım hem giymek rahat olur zaten kış diye sıcak sıcak giyiyorum onları.
Benm hiç bir şeyim olmuyor kuzum xs herseyim o yüzden de almam lazım artık 1 tane hamile pijama 1 tane hamile eşofman almistim biri doktor için biri eve ve evde giydiğim de artık değişik bise oldu değiştirmem lazım duye de verdim bakalim sipariş

Maşallah kiz sen nasil tasidin ikisini birden 😂ben ölüyorum sandim benimkiler minik olmasina ragmen, ne ciger kaldi ne bagirsak🤪 süt icin incir ye, lohusa şerbeti veya kaynar denen bisey var biizim memlekette o bana iyi geldi mesela bol sekerle iciyorum, senin ilk gebelik diye memen falan acir bende olursandim olmadi agri cok şükür. Damla damla da olsa memende tut bebekleri onlar da ceksin bos bos pes etme sakın.
Kendimi bi toparlayabilsem gerçekten içerde anlamadım ama mahvolmuşum rahim toparlayana kadar bi vakit geçecek gibi çocuğun biri hep sağdaydı derin nefes alırken acıyor orası ama aşırı rahatladım bebekler çıkınca tüy gibi oldum 😂😂 inşallah şu emme işi de çözülür de sırayla besliyoruz emzirmeye çalışıyoruz derlen bi sonraki beslenme saati geliyor

Canim cok sukur suan dogurmadim 31+1 olduk 🤲🏻 cuma dr randevum vardi oda rahim agzima yada sancima odaklanmiyor artik dogum sancisi olmadigi surece bizi idare ediyor bunlar ne kadar kalsa kar her an telefon bekliyorum senden ama ins gidersin diyor 😁 bebislerin sularina kan akisina bakiyor bide bendeki saglik durumuma bakarak gidecegiz dedi bakalim ins bir kac hafta daha dayaniriz allahin izniyle 🤲🏻🤗 sordugun icin sagol balim benim 🥰💚
Cok sukur kritik surecleri atlattin kuzum cok sevindim bu yazdiklarina ben tam 32+0 da hastaneye yatmistim o zaman demisti ki doktorum artik dogsalar da allahin izniyle sıkıntı yasamayiz kisa bir kuvoz sureci olur ama yanina gelirler kisa surede 🤗
Sen de artik o doneme girdin ikizlerde 32 ve ustunu cok iyi goruyor doktorlar 🤗 cok sevindim cok

Kendimi bi toparlayabilsem gerçekten içerde anlamadım ama mahvolmuşum rahim toparlayana kadar bi vakit geçecek gibi çocuğun biri hep sağdaydı derin nefes alırken acıyor orası ama aşırı rahatladım bebekler çıkınca tüy gibi oldum 😂😂 inşallah şu emme işi de çözülür de sırayla besliyoruz emzirmeye çalışıyoruz derlen bi sonraki beslenme saati geliyor
Valla ben mama da veriyorum napim, bi meme bi mama olunca dinlenmis dr oluyorum

Canm ne güzel temaslar bize de nasip olsun inşallah ne yedin de guzel kilo aldılar bizimle paylaşır mısın 🥰 masallah 41 kere kuveze de bak girmemişler misler gibi smdi de incir ye sütü fiskirtir dediğim 1 kür vardi onu da dene o da çok iyi

Back