• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

göbek deligimin yaninda boydan boya gördüm bir tane öbürleri daha küçük. o büyük catlagin olduğu yeri bebek cok zorluyor resmen icerden ittirerek yardi ustteki deriyi
Benim de sağdaki sürekli aynı yere kafa atıyor orayı çatlak içinde bıraktı kafa ata ata:) delicek çıkarıcak kafayı en sonunda diyorum

Annemler gece sevmezde esimi o konuda yonetmen lazim bi dogsada sevsem diyip duruyor onuda halledersem eger geceleri ins rahat ederim dedigin gibi 🤗 bol bol ins tuyolar senden alacagiz artik tecrubeli ikiz annemiz olunca 😁🥰
Uyku egitiminin en temeli bence kuzum gece iletisim kurmamak benimkiler halen sallanarak uyuyor ama gece tekrar uyumalari gerektigini ogrendiler sukur uyku egitimi sadece sallanmadan uyumak gibi bir algi var ama degil en temeli gece gunduz ayrimini bilmesi.
esin simdi oyle diyoda gece uykusuz kalinca ve gunduz full arti full mesai yapinca bebeklerle aman uyanmasinlar diye nefesini bile tutar merak etme 😂😂😂

Oyy, oyy bebeleri duydukca benim halim nice olacak diyorum :)) Benim bir yardim takimim falan yok, yuksek ihtimalle tek basima halledecegim
şimdilik catlak patlak yok, ama olur tabi. Minik minik agirlasiyorum

Normal doğumdan sonra korse giyilebiliyor sezeryenden sonra giyilemiyor değil mi? Bir de ne sürersek sürelim bu göbekler çatliycak benim çatlak yani şuan da doğumdan sonra iyice ortaya çıkıyor değil mi
Dogumdan sonra deri daraliyor evet benim belli baya, sıkı kulot bile giyinemedim daha korseye bence vakit var, dikislerimin agrisi tam gecince bi daha denerim ama

Benim mama ağırlıklı zaten şuan sarılık riskine girmedim bende 😂
Aynen ben de o sebeple, aman canlari sag olsun ya napalim, sutumuz emzirdikce artacak kizimda mesela 2 hafta sonra falan çoğalmışti. Oyle olunca bekliyorum sabirla saril saril gelmesin8 😂

Hastanede 2 hafta kalinca ordan ogrendim herseyi o yuzden azcik korkular oldu bende 😅 bakma hic bencede iyilessin belki sonra kuzum insan gordukcede agri olmasada psikilojik etkileniyor gecsin gitsinde bakarsin o zaman 🤗
Annem hakliymis o zaman, saga dogru biraz uzatmis kesiyi bu sefer dedi cunku. Korkma ya bisey hissetmiyorsun, bi bebekleri cikarirken midem bulandi, dedim midem bulaniyor bebekler cikinca gececek cok normal dedi. Bebekler cikinca duydugum o aglama sesleri var yaaaa dunyaya bedel 😂

Dogumdan sonra deri daraliyor evet benim belli baya, sıkı kulot bile giyinemedim daha korseye bence vakit var, dikislerimin agrisi tam gecince bi daha denerim ama
Normal doğumun güzel tarafı bu işte hemen korse giyebilmek. Ama ne yapalim bizim çaremiz yok . Korkuyorum da sezeryenden epidural mi oldunuz

Normal doğumun güzel tarafı bu işte hemen korse giyebilmek. Ama ne yapalim bizim çaremiz yok . Korkuyorum da sezeryenden epidural mi oldunuz
Evetcanim epidural oldum, yani degisik bisey agri asla hissetmiyorsun ama hareketlerin farkindasin

Kizlar kabızlık geçmiyor napacam ben bilmiyorum 😪 doktordan ilaç istycem artık yapacak biseyim kalmadi

Uyku egitiminin en temeli bence kuzum gece iletisim kurmamak benimkiler halen sallanarak uyuyor ama gece tekrar uyumalari gerektigini ogrendiler sukur uyku egitimi sadece sallanmadan uyumak gibi bir algi var ama degil en temeli gece gunduz ayrimini bilmesi.
esin simdi oyle diyoda gece uykusuz kalinca ve gunduz full arti full mesai yapinca bebeklerle aman uyanmasinlar diye nefesini bile tutar merak etme 😂😂😂
Tecrube farkli birsey yani herkes bana aman sakin sallamaya alistirma diyor simdiden ama ikiz bebek ne yapacagim baska ki baksana sen yapmana ragmen gene duzen olusturmussun masallah canim bunlara ins bende dikkay edecegim becerebilirim 😊 o zaman benimde kesin kesin yapar uykusuzluga gelemez cunku 🤣🤣

Tecrube farkli birsey yani herkes bana aman sakin sallamaya alistirma diyor simdiden ama ikiz bebek ne yapacagim baska ki baksana sen yapmana ragmen gene duzen olusturmussun masallah canim bunlara ins bende dikkay edecegim becerebilirim 😊 o zaman benimde kesin kesin yapar uykusuzluga gelemez cunku 🤣🤣
Hele ki gazli bebek sallanmadan asla uyumuyor benimkiler dana kadar halen salliyorum 🙈 bebek kendi belirliyor zaten duzeni hic kasma kendini birak sallansin agliyosa napacaksin ki baska

gönül ister ki sallanmasin emsin emzik almasin kucaga alismasin gürbüz gibi büyüsün ama bize rastlamaz oylesi :D ogluma hamileyken cok idealisttim. bana tepki olarak dogdu diyebilirim. sütüm gelmedi asiri gazli ve kolikti. emzik tutsun diye agzina lastikle bagladim aylarca ugrastim 4. ayda tutturdum emzigi. sallamayacaktim gittim 20 km oteden tek kalan hamak besigi kaptım 5 ay da orda salladim 1 saatcik uyusun diye. 2 sene ayagimda salladim. her bebek farkli kimi melek olur kimi huysuz ne olursa olsun en iyisini sen bilirsin annesi bilir

yürütec cok zararli diye bik bik eden ben cocuk yere basar basmaz yürütece koydum onu yazmayi unutmusum :) cunku aşırı kucakciydi. meme emmedi ama bütün enerjimi ömrümü emdi bebisim :)) cok sukur hepsi bitiyor azalıyor zamanla büyüyor

Back