• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Bu arada rahat rahat dus alan var mı kizlar yaa ben esim.yokken alamıyorum geliyor beni o yıkıyor ve saçlarımı da yatarak o kuruluyor ama ona ragmen kasilmalarim oluyor o gün ve bütün gün yatakta kalıyorum
Kıyamam kuzucum sana ya allah yardimcin olsun. Senin çok zor geçiyor. Insallah esin hayirlisiyla bi gelse yanina biraz rahat edersin.Doktorun mu diyor duş alma diye ? Ben her gün alıyorum duş doktor bisey demiyor bu konuda. Sadece küvette falan kalma demişti hijyen açısından sorun olabilir diye.

Kıyamam kuzucum sana ya allah yardimcin olsun. Senin çok zor geçiyor. Insallah esin hayirlisiyla bi gelse yanina biraz rahat edersin.Doktorun mu diyor duş alma diye ? Ben her gün alıyorum duş doktor bisey demiyor bu konuda. Sadece küvette falan kalma demişti hijyen açısından sorun olabilir diye.
Dr bana çok dus alma 10 dk dan fazla ayakta kalma erken doğum riskin var çok oturma genelde yat diyor surekli canm bende kalkıyorum kahvalti yapıp yatiyorum 1 saat snra geri kalkıp yemek koyuyorum ama bana sor otura otura yapıyorum herseyi soğan falan dograyacaksam hep oturup yapıyorum benim tüp bebek ya doktor da biz de senelerdir beklediğimiz için biraz pimpirikleniyoruz

Bu arada rahat rahat dus alan var mı kizlar yaa ben esim.yokken alamıyorum geliyor beni o yıkıyor ve saçlarımı da yatarak o kuruluyor ama ona ragmen kasilmalarim oluyor o gün ve bütün gün yatakta kalıyorum
Ben canim istediginde dus aliyorum, doktorum birsey demiyor, zaten kisa suruyor. Saclarim Covid dolayisi ile kuafore gidemedigimden belime kadar uzadi o yuzden her seferinde saclarimi yikamiyorum o kadar. Gerekmedikce yardim almiyorum, sadece ayakkabilarimi esim bagliyor, onu yapamiyorum.

Dr bana çok dus alma 10 dk dan fazla ayakta kalma erken doğum riskin var çok oturma genelde yat diyor surekli canm bende kalkıyorum kahvalti yapıp yatiyorum 1 saat snra geri kalkıp yemek koyuyorum ama bana sor otura otura yapıyorum herseyi soğan falan dograyacaksam hep oturup yapıyorum benim tüp bebek ya doktor da biz de senelerdir beklediğimiz için biraz pimpirikleniyoruz
Benimde tup bebek kuzum öncesinde de 6 tane kaybim var. Doktorunu dinlemek en mantıklısı çok dus alma diyorsa tabi ki alma şurada kaç ayın kaldı duş almadın diye bisey olmaz. Yemekleri de daha pratik şeyler yaşta çalış mesela eşin geldiğinde bir kilo soğanı dilsin küçük poşetlere koy buzluğa at çıkarırsın hemen. Ben çalışırken öyle yapıyordum pratik oluyordu.

Ne giyecek bir kıyafetim kaldi af edersiniz ne ic çamaşırı eşimin aletleri vardi suan onlarda iflas durumdalar bende siparişler verdim ama doğum içinde suan da da giymek için 2 tane pijama yeter diye düşündüm zaten suan rahat edebildiğim şeyler sadece hamile pijama ve 1 tane sweat onlari kullanıyorum siz de durumlar nasıl kizlar bu arada yemek konusunda da iştahsızlık olmaya başladı artık normalde iştah açıklığı olurmuş bende tam tersi kapandi iştah mantar da son gaz akinti devam.sukurler olsun ki suan kaşınma durdu ilaç kullanmamak için şekeri bıraktım ve bazen sahiden de şeker istiyor canım yiyebildigim sadece elma ondan şeker alıyorum
Kuzum ben her gün pijama değiştiriyorum inan eskiler oluyor zaten ama üstler maalesef xxl ye geçeceğim nerdeyse :) evet benimm de aşırı iştahım yok 1 ay önce daha vardı şimdi normal.. şeker her şeye zarar bırakman iyi olmuş

Benimde tup bebek kuzum öncesinde de 6 tane kaybim var. Doktorunu dinlemek en mantıklısı çok dus alma diyorsa tabi ki alma şurada kaç ayın kaldı duş almadın diye bisey olmaz. Yemekleri de daha pratik şeyler yaşta çalış mesela eşin geldiğinde bir kilo soğanı dilsin küçük poşetlere koy buzluğa at çıkarırsın hemen. Ben çalışırken öyle yapıyordum pratik oluyordu.
Soğanı tam olarak nasıl yapıyorsun canım ben de yapayımm

Soğanı tam olarak nasıl yapıyorsun canım ben de yapayım

Soğanı tam olarak nasıl yapıyorsun canım ben de ya
Biz Pertiz 4 günde mahvettiler valla hamileliği özleyeceğim aklıma gelmezdi 🥲
O derece mi yaaa güzel yanları yok mu :)

Ben plastik açılır kapanır normal yukseklikte ikea sandalyesiyle duşa giriyorum. Otururken sırtımı yaslayıp suda kalmak rahat oluyor, süreyi uzun tutmadan.cikmadan önce ayağa kalkip son bir normal duş alir gibi ayakta durup öyle çıkıyorum. Haftada 1 saclarimla birlikte yikaniyorum. Hafta ortasinda da bone takıp bi vücuduma su tutup rahatliyorum, saçımla ugrasmiyorum.

ben de duş alamiyorum ama doktorum yasakladi diye degil duşla ilgili hiçbir sey soylemedi. ben duş alınca (10 dk) cokk yoruluyorum vajinada zonklama ve karinda kasilma basliyor. duş aldigim gün baska hicbir sey yapamıyorum o gün iptal. haftada 1 zorlayip yapiyorum. son 2 defadir sadece saçımı yikayip kendimi yataga attim. bu sefer esimden yardım isticem. az kaldi güzel bitecek insallah

Soğanı tam olarak nasıl yapıyorsun canım ben de yapayım
Canım ben baya 2 kilo falan alıyorum el rondosunda cekiyorum veya bıçakla doğuruyorum yemeklik. Sonra biraz süzgeçte bekliyorum su salarsa döküyorum suyu. Sonrasında azıcık sıvı yağda soteliyorum ama çok değil sadece diriligini alıyorum. Sonra tamamen soğuyunca birer pişirilip kilitli poşetlere koyuyorum annem kaplara da koyuyor bana poşet daha pratik geliyor. Yemekten önce çıkarıp hemen kullanıyorum. Bu arada tamamen çiğden koyan arkadaşlarımda var ama ben öyle denemedim.

Soğanı tam olarak nasıl yapıyorsun canım ben de ya

O derece mi yaaa güzel yanları yok mu :)
Bebeklerin kokusu ve gözünün önümde olması dışında ilk dönem çok zor yani şuan tek bebeğe bakan bebek bakıyorum demesin bence ikiz çok zor birinin doyuruyorsun diğerine sıra geliyor o doyuyor az bi vakit geçiyor tekrar beslenme işleri başlıyor süt sezeyan dan dolayı yeni yeni geliyor bebeler memelerle kavga halinde valla şu dönem bi geçse keşke daha analıktan bişey anlayamadım He bide sezeryanın etkileri de geçmedi 😞

Ben plastik açılır kapanır normal yukseklikte ikea sandalyesiyle duşa giriyorum. Otururken sırtımı yaslayıp suda kalmak rahat oluyor, süreyi uzun tutmadan.cikmadan önce ayağa kalkip son bir normal duş alir gibi ayakta durup öyle çıkıyorum. Haftada 1 saclarimla birlikte yikaniyorum. Hafta ortasinda da bone takıp bi vücuduma su tutup rahatliyorum, saçımla ugrasmiyorum.

ben de duş alamiyorum ama doktorum yasakladi diye degil duşla ilgili hiçbir sey soylemedi. ben duş alınca (10 dk) cokk yoruluyorum vajinada zonklama ve karinda kasilma basliyor. duş aldigim gün baska hicbir sey yapamıyorum o gün iptal. haftada 1 zorlayip yapiyorum. son 2 defadir sadece saçımı yikayip kendimi yataga attim. bu sefer esimden yardım isticem. az kaldi güzel bitecek insallah
Haftalar ilerledikçe daha zor oluyor galiba 😢 ne zaman agirlasmaya başladınız peki bdn korkmaya basladim sanki biraz

Merhaba guzel hamis anneler ins 2022 bizim icin saglikla sihatle bebislerimize kavustugumuz yil olur 🤲🏻🥰 dun dr randevum vardi ama yazamadim artik evden cikmak yurumek zorlasti baya eve gelince full uyudumda kendime gelebildim 🤭 cok sukur bebislerin suyu kan akislari iyiymis dr artik rahim agzi sanci muhimsemiyor onemli olan bebisler iyiyse ve bende ciddi birsey yoksa ne kadar kalsa durumu 😁 artik herhalde boyle boyle bir iki hafta daha gideriz ins baya zorlaniyorum saga sola donunce acidan aglayacak durumdayim yurumek zaten yok bitti bende dus almak yok resmen bitik durumdayim ama ne yapalim acidan kivrana kivrana direnmeye devam 🤣😅
epey geldin canım 3 hafta daha dayansak ciddi bir is başarmış olcaz. bahsettigin seyler tamamen ayni. bizim araba azicik yüksek ona bile 5 dkda binebiliyorum ayak kalkmiyor yukari cok aciyor. burdan bakılınca abartiyor gibi görünüyoruz ama degil maalesef keske daha rahat tasiyabilseydik.
bebisler kac kg olmus? rahim agzini hic mi olcmedi bu sefer? nst soktu mu?

Haftalar ilerledikçe daha zor oluyor galiba 😢 ne zaman agirlasmaya başladınız peki bdn korkmaya basladim sanki biraz
herkes ayni olmuyor rahat ol canim benim cati agrisi 16 haftalikken basladi bu zamana kadar artarak geldi. kimisi 38 haftayı ev isi yaparak tamamliyor. gece uyuyamayacak dereceye 29. haftada geldim. insallah sizde olmaz rahat rahat yürürsünüz nefes alirsiniz

Kuzum zaten pratik ve yapımı kolay şeyler tercih ediyorum aynen aylardir 15 gunde 10 gunde 1 falan alıştı saclarim falan yqglanmiyor eskisi gibi

Kuzum ben her gün pijama değiştiriyorum inan eskiler oluyor zaten ama üstler maalesef xxl ye geçeceğim nerdeyse :) evet benimm de aşırı iştahım yok 1 ay önce daha vardı şimdi normal.. şeker her şeye zarar bırakman iyi olmuş
Kuzum ben eşimin pijamana geçmiştim ama onlar da küçük olmaya başladı:))

Oturup kalkinca bir kiz düştüm demişti başı dönmüş erken doğum yapmış ondan dolayı korkuyorum

Canım ben baya 2 kilo falan alıyorum el rondosunda cekiyorum veya bıçakla doğuruyorum yemeklik. Sonra biraz süzgeçte bekliyorum su salarsa döküyorum suyu. Sonrasında azıcık sıvı yağda soteliyorum ama çok değil sadece diriligini alıyorum. Sonra tamamen soğuyunca birer pişirilip kilitli poşetlere koyuyorum annem kaplara da koyuyor bana poşet daha pratik geliyor. Yemekten önce çıkarıp hemen kullanıyorum. Bu arada tamamen çiğden koyan arkadaşlarımda var ama ben öyle denemedim.
Sağ ol canım deneyeceğim

Back