- 11 Aralık 2020
- 621
- 720
- 33
- 35
- Konu Sahibi Inquisitive
- #5.301
E bebek internet sitesinde yine birşey kalmamış mağazaya gitmek lazım. Emzirmeyle ilgili şeyler indirimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de daha önce burnum klimalardan kuruyor diye weewell almıştım canım çok anladığımdan değil de eşim biraz bakmıştı memnunuz nasıl olsa başlangıçta bebişler bizim odada olacaklar diye onu kullanıcam tabi onlara iyi gelmezse odalarına başka da alınabilir sonra denemek lazımBuhar makinesi aldım e bebekte indirim vardı geçen gün. Ordaki çalışan weewell önerdi biz de onu aldık. Pek bir fikrim yoktu açıkçası. Bugün de süt pompaları indirimde 100 tl falan indirim oluyor yine iyi bence şimdi onlara bakıcam canım.
Alırken dikkat etmedim kademesi yokmuş çok şaşırdım:) neyse artık geri kalanda bir sıkıntı yok.Ben de daha önce burnum klimalardan kuruyor diye weewell almıştım canım çok anladığımdan değil de eşim biraz bakmıştı memnunuz nasıl olsa başlangıçta bebişler bizim odada olacaklar diye onu kullanıcam tabi onlara iyi gelmezse odalarına başka da alınabilir sonra denemek lazım
Tünelin ucuHahaha evet yanlar kesinlikle popomuzun yanları inşallah çok sağ olun Evet valla geçen gün uygulamada yazıyordu 30 haftalık ikiz gebelik doğumu yaklaşmış tekil gebeliğe eşdeğermiş o kadar da şikayet edilcek bir şey yok aslında şuan doğursam son bir iki haftadır zorlanıyor olurdum tekil gebelikler böyle mi doğuruyormuş biz daha neler yaşıcaz kimbilir durabildikleri kadar dursunlar da katlanırız uykusuzluğa alışmak lazım zaten yakında bizi uyutmucak minnoşlar
Ne kadar doğru bilmiyorum ama astımı olan bi arkadaş, buhar makinelerinin haznesinin her gün temizlenmesi gerektiğini söylemişti bakteri üremesi çok oluyormuş bu da alerjiyi vs tetikliyormuş. Bebelere kullanmadan önce doktor görüşü de alın kızlar ben alacaktım beklettim şuan dr al derse alıcamBen de daha önce burnum klimalardan kuruyor diye weewell almıştım canım çok anladığımdan değil de eşim biraz bakmıştı memnunuz nasıl olsa başlangıçta bebişler bizim odada olacaklar diye onu kullanıcam tabi onlara iyi gelmezse odalarına başka da alınabilir sonra denemek lazım
En son hastanedeydi rahim agzi uzunluğu kisalmasindan erken doğum olmasin diye direniyordu. Son durumu hiç yazmadı diye biliyorum ben de, inşallah hâlâ dayaniyordur.Kizlar Beyaz_lale_ den haberiniz var mi mesajlari okumadigim icin yazdiysa da gormedim birsey ama merak ettim
Aa benimkinde kademe vardı şimdi baktım da birsürü modeli varmış canım inşallah iyi çıkar makineler biraz şans işiAlırken dikkat etmedim kademesi yokmuş çok şaşırdım:) neyse artık geri kalanda bir sıkıntı yok.
İnşallah canım evet dayanılır tabii ki mümkün olduğunca dursunlar içerde biz çekeriz sıkıntıyı hiç sorun değil benim de henüz reflüm falan yok öyle baharatlı yiyemiyorum gibi şeyler olmuyor bulantım da hiç olmadı çok şükür mideme baskı var sadece çok yiyemiyorum ama sık sık yemeye çalışıyorumTünelin ucu
şuan yaşadıklarınız biraz daha artacak ben çok şükür hep iyiydim yine son 10 gündür bişeyler oldu panda gibi yuvarlanıyorum, reflü, nefes alamama giderek artıyor gençler
Ama hep şunu söylerim o kadar şey yaşadık, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hastalık vermesin sayılı günler bunlar geçer gider.
Yani cidden şikayet ediyoruz gerçekten zor çünkü ama dayanılır bebelerimiz için.
Tabi aslında havayla alakalı her şeyin sürekli temizlenmesi lazım klimalarda da aynı durum geçerli. Astım ayrı bir durum daha da hassas. Biz kendimiz için almıştık zaten denerim duruma göre doktora sorarımNe kadar doğru bilmiyorum ama astımı olan bi arkadaş, buhar makinelerinin haznesinin her gün temizlenmesi gerektiğini söylemişti bakteri üremesi çok oluyormuş bu da alerjiyi vs tetikliyormuş. Bebelere kullanmadan önce doktor görüşü de alın kızlar ben alacaktım beklettim şuan dr al derse alıcam
Canim iyiyiz sanirim dr sanci ilacini keselim bakalim durumum nasil diye onu gozlemliyor suan eger ilac almamla ilac almayarak durumum aynisi ins hastaneden cikacagim evde dinlenrek haftalari gecirirsin dedi umarim oyle olur evde daha rahat ederim cunku sordugun icin tesekkur ederim canim benimBeyaz_lale_ kuzum nasilsin
Ben vuruldum herhangi bir sorun olmadı. Erken doğum riskim olduğu için yapıldı. 28.haftamda oldum. Şuan 30.haftaya geldimBana vucakmis ay sonunda bende baya korkuyorum açıkçası
Yine de maşallah de sen sonlara doğru artabilir inşallah artmaz daİnşallah canım evet dayanılır tabii ki mümkün olduğunca dursunlar içerde biz çekeriz sıkıntıyı hiç sorun değil benim de henüz reflüm falan yok öyle baharatlı yiyemiyorum gibi şeyler olmuyor bulantım da hiç olmadı çok şükür mideme baskı var sadece çok yiyemiyorum ama sık sık yemeye çalışıyorum
Tabi aslında havayla alakalı her şeyin sürekli temizlenmesi lazım klimalarda da aynı durum geçerli. Astım ayrı bir durum daha da hassas. Biz kendimiz için almıştık zaten denerim duruma göre doktora sorarım
Ben bugün iş arasında gittim lansinoh süt toplayıcıyla, süt saklama poşeti aldım :) aslında ikili elektirikli süt pompası bakacaktım ama yoktuE bebek internet sitesinde yine birşey kalmamış mağazaya gitmek lazım. Emzirmeyle ilgili şeyler indirimde
26 dedi bugün bnm hesabıma göre 27 ona göre 26Sen kac haftaliksin canim
Yan etkisi falan oldu mu kuzum kac doz vuruldunBen vuruldum herhangi bir sorun olmadı. Erken doğum riskim olduğu için yapıldı. 28.haftamda oldum. Şuan 30.haftaya geldim
26 dedi bugün bnm hesabıma göre 27 ona göre 26
Baya yol katetmissin sen de zaman hizli geçiyor bir sure sonra ya, 28i de atlatirsan gonlun bir nebze ferahlar26 dedi bugün bnm hesabıma göre 27 ona göre 26
Cok sukur canim cok sevindim cevap vermeyince endise ettim ama cok sukur iyisinizCanim iyiyiz sanirim dr sanci ilacini keselim bakalim durumum nasil diye onu gozlemliyor suan eger ilac almamla ilac almayarak durumum aynisi ins hastaneden cikacagim evde dinlenrek haftalari gecirirsin dedi umarim oyle olur evde daha rahat ederim cunku sordugun icin tesekkur ederim canim benim
Inan kuzum bana saatler bile geçmiyor ki 30 u devirmek lazımmış canBaya yol katetmissin sen de zaman hizli geçiyor bir sure sonra ya, 28i de atlatirsan gonlun bir nebze ferahlar
merakliblog un doktoru 28 30 32 34 ve 2bucuk kilo hedefleri koymustu gebeligi icin, bizim sirada 2bucuk kilo hedefi kaldi buraya gelene kadar surekli acabalar oldu kafamizda ama geldik cok sukurInan kuzum bana saatler bile geçmiyor ki 30 u devirmek lazımmış can
Aynen benm hep dediğim hayirli zamanda sağlıkla gelsinler inşallah inan doğum stresi de ayriymis yani bir de ben çok öfkeliyim bu günlerde çok bağırıyorum elimde olmadanmerakliblog un doktoru 28 30 32 34 ve 2bucuk kilo hedefleri koymustu gebeligi icin, bizim sirada 2bucuk kilo hedefi kaldi buraya gelene kadar surekli acabalar oldu kafamizda ama geldik cok sukur
Ben bu akşam gittim lansinoh ikili süt pompasını aldım. Tekli alacaktım kalmamış ikili de tek kalmıştı. Valla çok pahalı geliyor bana ama ne yapalim alıyoruz mecbur. Saklama poşeti de aldımBen bugün iş arasında gittim lansinoh süt toplayıcıyla, süt saklama poşeti aldım :) aslında ikili elektirikli süt pompası bakacaktım ama yoktu