• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Gunaydin. Bu sabah herkes erkenci galiba :) beni uyku tutmadi eşimle ciddi kavgalarimiz oluyor. Beni hiç anlamiyor :KK43: sabaha kadar agladim. Biliyorum degmez cocuklar icin guclu olmaliyim ama elimde degil 😢
Günaydın canım 💙 Valla ben hep erkenciyim çalışmıyorum güya artık raporluyum ama göbekten uyumak çok zorlaştı yan yatmaya alışık değilim kemiklerim batıyor dönsem dönemiyorum oyyy oy 🙁 Çok üzüldüm senin için hamile kadını sabaha kadar ağlatmak nedir gerçekten bebişlerin için üzülmemen lazım kıyamam kuzum ya 😔

Gunaydin. Bu sabah herkes erkenci galiba :) beni uyku tutmadi eşimle ciddi kavgalarimiz oluyor. Beni hiç anlamiyor :( sabaha kadar agladim. Biliyorum degmez cocuklar icin guclu olmaliyim ama elimde degil 😢
Hormonlarimizdan dolayi normal belki eskiden de ayni idi simdi göze batıyor takmayın kafanıza stres yapmayın bebislere yazik muzik acın dans edin temiz hava alin ohh miss gelsin guzel günler

Gunaydin. Bu sabah herkes erkenci galiba :) beni uyku tutmadi eşimle ciddi kavgalarimiz oluyor. Beni hiç anlamiyor :KK43: sabaha kadar agladim. Biliyorum degmez cocuklar icin guclu olmaliyim ama elimde degil 😢
Günaydın 🌸 bizimde arada kavgalarımız oluyor. Ama genelde konuşarak çözebiliyoruz. Ben alıp karşıma tane tane anlatıyorum 😁 bizde sanırım biraz fazla hassaslasiyoruz bu dönemde. Sen uzulmemeye çalış bebekler için, her evlilikte illa ki oluyor bunlar.

Kizceler herkes demir hapina baslayknca kabız olur ben neredeyse ishal diyebilecek durumdayım bunu yaşayan varmi gece uyumadan iciyrm sabah wcye ciktigimda ishal gibi oluyrm

Dun aksam poliklinigine devlet hst.sindeki kadin dogumcu arkadasimin yanina gittim, hem birseyler icin hayirli olsun demem lazimdi, hem de devlette dosyami da actirip muayenemi de olmus oldum vesileyle..
  • 550gr bandina gelmis veletler (22+4), 1 haftada 100er gr almislar. Haftasonu itibariyle yasamsal siniri gecmis olurlar dedi.
  • gebelik baslangicina kiyasla sadece 1kg 400gr almisim!! (gebelik baslangicim 82kg, 162cm boy-yani obezite sinirindaydim). Doktor durumdan cok memnun, harikasin, bebekler cok iyi, aynen devam diyor. Ara ogunde kazandibi yiyip nasil boyle oluyor ben de saskinim, kizimda 6-7kg almistim simdiye kadar.. Rabbimin hikmeti dedim, kurcalamiyorum, gebelik gebelige benzemiyor demekki..
  • Rahim agzinda kisalma yok, altta olan bebek makat gelis; altlari tekmeliyor, digeri ustte kafa gelis;mideme calisiyormus :)
  • Igne isini sordum :)) Erken dogum belirtisi olmasi durumu haric hersey yolunda ise ciger gelistirici vurmayiz, ikizlerle ilgili pratigimiz olaya mudahale yani proaktif birsey yapmiyoruz dedi. Igne etkisi 2 hafta suruyor, gerekince vuracagiz dedi..
  • Progesteron desteginin artik kesilmesini burasi da onayladi. Gerekirse baslanir, kendi hormonlarinla devam dediler.
Benden 38.haftaya kadar gebelige devam performasi bekliyorlarmis, "hadi canim ben tek bebegi o kadar tuttum anca" dedim. Gorecegiz bakalim :KK66:)🤷‍♀️
Arada yogun bakim, kuvoz, hangi hastane vb. ne lazimsa hunharca sordum :KK66:) 🙈
Ne güzel bebekler kilo almış ama siz almamışsınız. Bu haftaya göre baya güzel kilo alımı. Benimde bebeklerden biri makat gelişti ama hissetmiyordum. Son iki gündür vajinamdatekme hissediyorum net şekilde. Acaba normal mi hissedilir mi bu şekilde sizde de oluyor mu🙄

Kizceler herkes demir hapina baslayknca kabız olur ben neredeyse ishal diyebilecek durumdayım bunu yaşayan varmi gece uyumadan iciyrm sabah wcye ciktigimda ishal gibi oluyrm
Başka bisey tetiklemiş olabilir mi acaba? Demirden başka vitamin verildi mi ? Mesela magnezyum çoğu kişiyi ishal yapmış onu okumuştum. Mganezyum falan yapıyor olabilir mi ki

Allah razi olsun kasilmam yok şuan. bebeklerin ikisinin de hareketini hissediyorum o yuzden simdilik sabahi beklicem. acaba diyorum surekli yattigim icin en ufak harekette kaslari incittim mi? bir yanım da kötüyü cagiriyor diyor ki en son boyle hissettiğinde rahim agzi kisalmisti. kafasi asagida olan catiya mi girdi acaba. her ne ise sabah ogrenicem.
Canım inşallah iyisindir haberlerini bekliyoruz. Ikisinin de kafası aşağı baskı yaparsa ondan da olabilir. Geçen hafta benim öyleydi sonra biri döndü yukarı rahatladım.

Gunaydin hamiş yoldaslarim
Bana dün afp mom testi yapıldı 18+2deyim sizler yaptırdınız mi? Birde kizim 3 gün geriden geliyormuş önce üzüldüm sanki ben mi yetersiz besleniyrm diye ama drum normal dedi bazem böyle farklılıklar olur birisi öne geçer dedi. Sizlerinde gün farki oldu mu?
Günaydın:) benim oğlanlardan biri sizin haftalarda hep diğerinden 3 5 gün geri kalıyordu üzülüyordum ben de. Sonra yarış haline girdiler bir biri öne geçiyor bir biri geçiyordu:) bir süredir eşit gidiyorlar. Yani olabiliyor böyle şeyler. Kız erkekden geri oluyor ama biraz bildiğim kadarıyla. Sorun yok yani rahat olun 🙏

Ne güzel bebekler kilo almış ama siz almamışsınız. Bu haftaya göre baya güzel kilo alımı. Benimde bebeklerden biri makat gelişti ama hissetmiyordum. Son iki gündür vajinamdatekme hissediyorum net şekilde. Acaba normal mi hissedilir mi bu şekilde sizde de oluyor mu🙄
Benim de oğlan makat geliş kız yatay ama önde oğlan olduğu için tekmeler geliyor vajinama 😬 şimdi bir de iyice güçlendiler daha net hissediyorum canım 😅 normal yani kıpır kıpır bu minnoşlar 🤗 çok ağrı sızı oluyorsa sen doktoruna söyle yine de o daha iyi bilir

Benim de oğlan makat geliş kız yatay ama önde oğlan olduğu için tekmeler geliyor vajinama 😬 şimdi bir de iyice güçlendiler daha net hissediyorum canım 😅 normal yani kıpır kıpır bu minnoşlar 🤗 çok ağrı sızı oluyorsa sen doktoruna söyle yine de o daha iyi bilir
Yok ağrı sızı hiç olmuyor ama ilk gebeligimde olunca korkuyorum vajinama tekme gelince acaba hissedilir mi yoksa ters bir durum mu var diye korkuyorum. Diyorum ayağı çıkacak gibi 🙈🙈 sizlerden duymak iyi geliyor normal olduğunu, teşekkür ederim💜

Ben aylardır durumumu anlatıyorum gebel olarak yapmamız gerekenleri vs. Anlıyor sonra yine illa beni ağlatacak birşey söylüyor birşey yapıyor vs. Hormonlardan dolayı kötüyüz zaten hergun mutlaka ağlıyorum. Ya büyük oğlumun dersi için ya eşimin bir tavrı için ya ikizlere endişeden illa sarsıla sarsıla ağlıyorum. Daha hassas davranmaları gerekiyor ama yok malesef

Ayakları vajinamda makatımdan çıkacak gibi oluyor 🤭 oluyor yani :)

Malesef oyle basit kavgalar, hamilelik hormonlarindan kaynaklanan seyler degil. Valizini toplayip gidiyordu
Ben aylardır durumumu anlatıyorum gebel olarak yapmamız gerekenleri vs. Anlıyor sonra yine illa beni ağlatacak birşey söylüyor birşey yapıyor vs. Hormonlardan dolayı kötüyüz zaten hergun mutlaka ağlıyorum. Ya büyük oğlumun dersi için ya eşimin bir tavrı için ya ikizlere endişeden illa sarsıla sarsıla ağlıyorum. Daha hassas davranmaları gerekiyor ama yok malesef

Malesef oyle basit kavgalar, hamilelik hormonlarindan kaynaklanan seyler degil. Valizini toplayip gidiyordu
Çok üzüldüm sizin adınıza, konu nedir tabi bilemiyoruz ama yine de hamile bir kadına böyle davranması çok kırıcı. Umarım sakinleşir ve sorunlarınızı çözersiniz 🙏🏻

Günaydın:) benim oğlanlardan biri sizin haftalarda hep diğerinden 3 5 gün geri kalıyordu üzülüyordum ben de. Sonra yarış haline girdiler bir biri öne geçiyor bir biri geçiyordu:) bir süredir eşit gidiyorlar. Yani olabiliyor böyle şeyler. Kız erkekden geri oluyor ama biraz bildiğim kadarıyla. Sorun yok yani rahat olun 🙏
Tsk ederim cicim allah razi olsun okudum araştırdım ama.iste kendinde hemen birsey arıyor ya aslinda normalmiş

Back
X