- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.701
Evt dogru zaten memeyi direkt kesemem once gece beslenmesini kesmem lazim ki yavas yavas kademeli kesebileyim, valla kendimden cok umitsizim, emzirmeyi cok seviyorum ve kiyamiyorum istediginde vermemeye, bak bu gece uyudu kucagimda memede yine, yerine koyuyorm uykusu agirlasti bayildi uykusuzluktan artik, koyarken yine uyandi meme meme meme diye, vermedigim her saniye de sesinin tonu artiyo panik halinde, hani uykusu gelsin pispisla uyumak uzereyken uyur durumu fln bize sökmüyo, dusunuyorum dusunuyorum hic bi cikar bulamiyorum, meme vermiyoken yatmiyo da
Ben korkudan yapamiyorm ya, valla sanki hic bi yolu yokmus gibi hissediyorum suan, 2 yasinda da biraktiramicm zaten, belki konusup ikna ederm, yani o oyle uzulup meme memee diye aglayinca ben kahroluyorm ya
vallahi canım bende aynı senin gb hissediyorum
dün gece sürekli memedeydi beraber yatakta uyuduk yerine koydukça hemen kalkıp ağlıyor
ne yapacağımı bende bilmiyorum ama eşimle konuşup ondan destek alarak bu süreci idare etmemiz gerekiyor
iki yaşta iyice bağlanıp bırakmazlarsa diye de korkuyorum
bu aktardaki sabır taşı için değerlendirme olacak
gruptan biri demişti diş sancılı bir süreç dişten sonra memeyi bırak demişti birazda onun rahatlığındayım sanırım