- 25 Ağustos 2019
- 60.457
- 110.743
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.001
Tv tablet konusunda çok uzak değilim yani açarım cizgifilm falan cok izlediğini düşünsem kapatıyorum oyuna geçiyor dagitıyor ediyor ama sıkintıdan napsın çok seyde alamiyorum herşey pahalı oyüzden geneldr açıyorum bende dinlenmiş oluyorum ama çikolata veya aburcuburları asla vermem çunkü ciddi oranda çok zararlı birşey kızımın saglığından olsun istemem tamam aman ver nolcak kelimesine aşırı sinir oluyorum summercim o anki birşey olmadı belki zamanla olacak belki birseye eksik olcak yani kızım varken yanındayken aburcubur yemeyiz uyudumu yerizz uyumazsada geç olsada yemeyiz mükemmel annelikle alakası yok saglığını düşünüyoruzKızlar ortalama 2 yıldır bu siteye üyeyim. Üyeliğim yokken bile girip bakıyordum mutlaka. Kimsenin anneliği tabiiki de sorgulayamam ama bazı seyler bana cok uzak geliyor. Mesela ağlayarak uyku eğitimi vermek. Ben hayatta kızımı odada tek basına bırakıp ağlaya ağlaya uyuyamam. Bu cocuk icinde kötü bi psikoloji bence. İkincisi tv tablet telefon vs. Yok ben bunları açmam 5 yasına gelmeden gibi.Yani teknoloji çağında yaşıyoruz tablet tv telefon olmayan mı var. Ben bu yasıma kadar evde ses olsun diye tv acan ınsanım kızım dogdugundan beri de hic kapatmadım. 15 aylk oldu hala tv açıktır. Çizgi film açsam bile 5 dk fazla bakmıyor. Telefon görünce yanımıza getiriyor açın diye mesela. Yani ben anlamıyorum dogru mu onu da bilmiyorum.Üçüncüsü ise yemek meselesi. Aman paket gıda vermem aman organik mutlaka. Yani bu zamanda hersey katkı maddesi iken bu kadar büyük cümleler kullanmak ne kadar dogru bilmiyorum. Ben kızıma çikolata da veriyorum kek de anlamıyorum yani. Ben bu zamana kadar hiç büyük konuşmadım. Yapmam vermem yedirmem hic dile getirmedim yani. Bu mükemmel annecilik tavırları hic samımı gelmiyor bazen. Siz ne düşünüyorsunuz. Böyle seyler mümkünmü cidden?
Aburcubur yese yemek yemezz oyüzden alışkanlık haline gelmemek gerekir herneolursa olsun bikerede tatsam hep onu ister