- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.561
Gözün aydın canın.Kız bir tane mesajıma dahi cvp yazmadın:) Son dönem eziyet gibi kurtuldun canım.Dikişlerin ağrıyor mu?Bebiş ne zaman cıkacak?
Yaaa küçükkk bebeeeeken kısa zamanda bebeğinize kavuşcaksınız inşallah
Günaydın canıım bizde seni özlüyoruz bebişin ve sen iyi olda gelirsin yakındason ayların güzel halleri yok bence çorabımı bile giyemiyorum
Hahaha sırrı bizim kızçe uslu durmasıkız sırrı nedir söyle bana da ya of bn dön dön uyuyamıom be
Aşkoomm sağsalim geldi yaa bune şükürrr tedavisi iyi gitsinde gelişirr kurban olduğumm
Sen nasılsın
Ben bugün dayak yemişim gibi uyandım başım kafam çatlıyor resmen bi uyumuşum ölü gibi hiçte sevmem bukadar uyumayı
Iyiyimm şimdi kuzuşş ara ara kramplarım oluyo az önce çok kötüydü bian bi vuruyo iğne batık gibi cok feciYa uyumuşsun ne güzel sonra uyuyamıyorsun bak diyormuşum:)) bi ara isyanlardaydın şimdi ne durumdasın bakim :)
Iyiyimm şimdi kuzuşş ara ara kramplarım oluyo az önce çok kötüydü bian bi vuruyo iğne batık gibi cok feci
Evett bebişimm arefe günunde istanbula gidicez ogün herşeyi tamamlıcaz eve gelcem yıkıcam koycam bavula bitmiş oluyor artıkkİyice büyüdü tabi yer kalmadı miniğe canını acıtıyor kuzum. Son hazırlıklarını bayramda mı hazırlayacaksın
Yaa bu kokulu şeylerde nebilimm abartılmiyormu ben dalin deterjandan aldımmKızlar size bı soru
Bebişin kıyafetlerini yıkayanlara
Bu kıyafetler de çok az da olsa deterjan kokusu kaldı ,bebisi rahatsız eder mi acaba?
Sizinkiler 0 koku mu ,tekrar yikasam mi diye düşündüm ama hepsi Utulendi ne dersiniz?
Evett bebişimm arefe günunde istanbula gidicez ogün herşeyi tamamlıcaz eve gelcem yıkıcam koycam bavula bitmiş oluyor artıkkbi hastane çıkışı kaldı 2 tane daha iç zıbin alcam
Annemde muslinlerim falan kaldı onlari alcam
Amaann alırsinızz yaaa bizim zamanımız olmuyo diye siniden ettik eşim yardımi olmadan ben tek yetiştiremezdim tatilide yok pekYaa ne güzelbi bebişi beklemek kalacak geriye benim daha yatak bile yok ortalıkta
Kokusuz olanda bile koku kalıyor sanırımKızlar size bı soru
Bebişin kıyafetlerini yıkayanlara
Bu kıyafetler de çok az da olsa deterjan kokusu kaldı ,bebisi rahatsız eder mi acaba?
Sizinkiler 0 koku mu ,tekrar yikasam mi diye düşündüm ama hepsi Utulendi ne dersiniz?
Hahahaha niye öyle ediyorsunuzki kuzu pekiiAz önce bebeği büyüyüp ihtiyacı kalmamış birinden ana kucağı aldık
Para falanda istemedi
Allah razı olsun
Bir eksikten daha kurtulduk
Eşim bugün getirecek
Yıkayıp temizleyip annemin evinde kullanacağız
Kendimi ikiz çocuğum varmış gibi hissediyorum
Hem bana hem annemin evine derken bir çok şeyi çifter çifter alıyoruz
Masraf ikiye katlanıyor
Hafta 7 günse 3-4 günü net annemde kalıyoruz bizHahahaha niye öyle ediyorsunuzki kuzu pekii
Hee güzelmiş kuzuu ama ben rahat edemem evimden başka yere arada giderim anneme ama evimin rahatlığı yokHafta 7 günse 3-4 günü net annemde kalıyoruz biz
Ben utuleyip kilitli poşetlere koydum sanırım poşette oldigu için koku geçmedi çıkartıp dolapta bekleteyim öyle geçer sanırım kokusuKokusuz olanda bile koku kalıyor sanırım
Ama 2-3 gün içinde geçti kokular
Ben evlendikten 2.5 ay sonra hamile kaldımHee güzelmiş kuzuu ama ben rahat edemem evimden başka yere arada giderim anneme ama evimin rahatlığı yok
Ben çekmecede beklettim hemen gitti kokusuBen utuleyip kilitli poşetlere koydum sanırım poşette oldigu için koku geçmedi çıkartıp dolapta bekleteyim öyle geçer sanırım kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?