- 16 Eylül 2021
- 218
- 523
- 23
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.481
Ben de normalde çok acıkıyorum ama bu gün aşırı bi acıkmaBen hiç bir zaman doymuyorm ,bebek mi istiyor.ben mi orasını söylemeyeyim ama
Aynen bende günü kurtarmak için alıyorum sonrasında giyemeyeceğim için yazık yani. Ben hiç pijama almadım giyiyorum bol olanları falanAynn hiç birşey kendi ederinde satılmıyor ya ,çok yazık insanlara vallahi geçinmek çok zor
Aynen outlet vs artk Allah ne verdiyse,zaten ne kadar giyeceksin ki kendime 5 takım pijama aldm hamilelik için eşim bugün hala.pijama takımı gecelik vs al diyo ev için dedim yazık ya bir buçuk iki aya bunlar giyilmeyecek bile hep uygun aldm yani hamilelikte giyeceğim sadece ,niye abartaym ki
Dışarı için de iki 3 parça almıştım onları giyiyorum herhalde doğuma kadar kendime başka bir şey almam.Bayrama da herkes uzakta kimsemiz yok kime giyincez ki
Yaaa geçmiş olsun. Niye oldu zorladın mı elini?Ballı lokmammmmmmm
Pek iyi değilim
Çok sık nefes darlığım oluyor
Sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor
Otursam olmuyor
Bide elimde tendon zedelenmesi oldu. Kaldım tek elle perişan oldum
Ayyy bi an doğuruyorum diye okudum doymuyorumu töbeeeKızlar bugün doymuyorum ya nasıl bir şey yemek yerken bile acıkıyorumbebişim zayıf acaba o mu istiyor
Ayyy tövbe de kız zaten bebek 1500 grammış daha doğmasınAyyy bi an doğuruyorum diye okudum doymuyorumu töbeeeAman psikolojimiz iyice doğurmak üzerine kaydı
Az ve sık yemeye devam et son zaman enerji fazla gidiyor sık yeme isteği olusuyor insanda illa ki
Ya rahat ediyorsan giy tabi ben hep dar şeyler giyiyordum evde hiç olmadılar hamilelikte , mecburen aldmAynen bende günü kurtarmak için alıyorum sonrasında giyemeyeceğim için yazık yani. Ben hiç pijama almadım giyiyorum bol olanları falan
Ya ben online da çok güzel elbise beğendim 2 tane ama beden yokKızlaaaar ben kendime kıyafet bulamadım yadün lcw ya gittim mevsimlik bişeyler alayım diye 1 tane kısa kollu model ve 3 rengi vardı sadece deli oldum ya koskoca mağazada hamile giyim yok resmen. Şu an giyecek bir şeyim yok havalarda ısındı kaldım valla öyle
Aaaaaaa balımm cok geçmiş olsun ya niye öyle oldunBallı lokmammmmmmm
Pek iyi değilim
Çok sık nefes darlığım oluyor
Sağa yatsam olmuyor sola yatsam olmuyor
Otursam olmuyor
Bide elimde tendon zedelenmesi oldu. Kaldım tek elle perişan oldum
Yok canim tabiki de vakti zamaninda gelsin miniğinAyyy tövbe de kız zaten bebek 1500 grammış daha doğmasın
Ben de memnundum ekimde mavi pakete geçtiler berbat kızarıklık ve pişik yaptı canım.Bn kızımda uni Baby kullanmıştım çok da memnundum kuzum o yüzden yine uni Baby aldım.
Kuzum yenidoğan döneminde kokulu olmasın kullanacağın.Hatta suda ıslatıp öyle kullanGerilim filmi izler gibii ne güldüm buna
Normal doğuma ugraşmak istmiyorrrr demekkii dr
Canımm ben slepy yenidoğandan aldım ıslak mendil kokusunu falan beğendim peçeteside güzell
Gelll
Aboovvvvama sen zayıftın dimi ondan bukadar çabııkkk aldın
32. hafta mı canım bu değerler?Kızlar bir de bir şey sorucam 3 gündür kafama çok takıldı ya benim bebiş zaten küçük kalmış genel olarak baş ölçümleri iki şakak arası olan BPD 3 hafta geri çıktı googledım çok kötü şeyler çıkıyor4 gün sonra yine randevum var sizlerin BPD değeri kaç? 3 gün önce bizim ki
BPD: 72,7
Baş çevresi : 283
Karın çevresi: 253
Femur: 59,4
32+432. hafta mı canım bu değerler?
Yok kuzu simdilik kullanmıcam pamuk temizleme aldım 3 ay onla edicem ıslak mendile sonra geçerim stok etmek için almıştım eve indirim vardıKuzum yenidoğan döneminde kokulu olmasın kullanacağın.Hatta suda ıslatıp öyle kullan
Kızlar bir de bir şey sorucam 3 gündür kafama çok takıldı ya benim bebiş zaten küçük kalmış genel olarak baş ölçümleri iki şakak arası olan BPD 3 hafta geri çıktı googledım çok kötü şeyler çıkıyor4 gün sonra yine randevum var sizlerin BPD değeri kaç? 3 gün önce bizim ki
Bazen geri kalır vs doktor kötü bir şey söylemedi ise bence kendini üzme.Google a bakarsak benim bu gece doğurmam gerekiyorKızlar bir de bir şey sorucam 3 gündür kafama çok takıldı ya benim bebiş zaten küçük kalmış genel olarak baş ölçümleri iki şakak arası olan BPD 3 hafta geri çıktı googledım çok kötü şeyler çıkıyor4 gün sonra yine randevum var sizlerin BPD değeri kaç? 3 gün önce bizim ki
Değerlerin iyi canım çok geçmiş olsun bana da şeker var diye diyet yaptırdı doktor bebiş 2 haftada anca 100 gram alabildi… şimdi o kadar sıkı yapmıyorumCanım 31+4 de bizim değerler bu şekilde idi.Covid olduğum hafta idi gelişimi biraz duraksamıştı.
Eki Görüntüle 3054735
Bende 3 tane tshirt aldım kısa kollu. Bir şey yok gerçekten doğru düzgünYa ben online da çok güzel elbise beğendim 2 tane ama beden yokbaşka da doğru dürüst hamile kıyafeti yok. En azından ben beğenmedim.
Hiç hatırlamıyorum bpd diye yazdırıyor amaKızlar bir de bir şey sorucam 3 gündür kafama çok takıldı ya benim bebiş zaten küçük kalmış genel olarak baş ölçümleri iki şakak arası olan BPD 3 hafta geri çıktı googledım çok kötü şeyler çıkıyor4 gün sonra yine randevum var sizlerin BPD değeri kaç? 3 gün önce bizim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?