- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.401
Benim doğum yapacağım hastaneKızlar yaaa burun aspiratöru aldım ama bebeğe tahriş etmezmi burnu serum lular daha iyiymiş aslında varmı aramızda alan
Bn bavul u açmadım bileAynen benimdeedaha kapatamadım bavulu
Ya bn korkuyordum sanki damarları fln gelivercek gibi geliyorduEvettt daha iyi aslında öbürtürlü çeke çeke burnu kupkuru tahriş olcak yani bilemedim
Orası öyle de ne bileyim gerçekten arkadaşın dediği gibi topik gerilim filmine dönmüşCanım çanta eksikler fln her türlü hazırlanır. Bnm de hiç bişe hazır değil . Panik olma ona. Bi günlük iş onlar. Kötüysen yat dinlen. Sağlıktan önemli değil o işler her türlü hallolur.
Bnm de bayram sonrasına kaldı gibi hazırlıklar hep
Bendede eksik olanlarda annemde zaten yaBn bavul u açmadım bile. Hatta dolap üstünden inmedi bile . Bayramda annemden büyük kızın minik eşyalarını getircem inş onu bekliom
Ya bu burun temizleme olayını hasta olduklarında yapmayacakmıyızYa bn korkuyordum sanki damarları fln gelivercek gibi geliyorduyapamıyordum. Bi de şöyle avantajımız var yaz bebekleri olacağı içim banyo rahat yaptırırız banyodan sonra da rahatça çıkıveriyor
Evettt kullanılmaması gerek aslında nese büyüyünce kullanıriz artıkBenim doğum yapacağım hastane
Burun aspiratörü kullanmayın diyor
Evetttt bakk bu konuda rahatızz ya o zaman öyle yaparız şiniden almayem ben o halde ben 3 günde bir yıkarım kızımı yada 2 günYa bn korkuyordum sanki damarları fln gelivercek gibi geliyorduyapamıyordum. Bi de şöyle avantajımız var yaz bebekleri olacağı içim banyo rahat yaptırırız banyodan sonra da rahatça çıkıveriyor
Ben evlenirken çeyizime lcw nın yüksek bel büyük beden kiloltarından almıştım bi paket tabi o zamanlar 5 li paket 10 liraydı hiç açmadım onu açtım tavsiye ederim yeri kaymak gibiİç çamaşırı olarak bu hamile kilotlarından mı aldın cnm
Benim şuan kullandıklarım hep normal düşük bel small yerine Large aldım onları kullanıyordum
Doğumdan sonra kullanamazsın dediler doğrumu
Ona göre bugün çıkıp alayım bari
Ben şu pompa gibi olanı aldım o daha kullanışlıEvettt kullanılmaması gerek aslında nese büyüyünce kullanıriz artık
Onu da azönce gördum ya tiktokta tesadüfen o nasıl boşmu geliyo dolumu içiBen şu pompa gibi olanı aldım o daha kullanışlı
Nasıl dolu mu boş mu kızOnu da azönce gördum ya tiktokta tesadüfen o nasıl boşmu geliyo dolumu içi
O zaman benim gördüğüm başka bulamamda şiniNasıl dolu mu boş mu kızchicco burun aspiratör yeşil
Bakayım cnm hemen sağolBen evlenirken çeyizime lcw nın yüksek bel büyük beden kiloltarından almıştım bi paket tabi o zamanlar 5 li paket 10 liraydı hiç açmadım onu açtım tavsiye ederim yeri kaymak gibi
Serumda al kuzu onu damlatmadan çekemezsin zatenKızlar yaaa burun aspiratöru aldım ama bebeğe tahriş etmezmi burnu serum lular daha iyiymiş aslında varmı aramızda alan
Hergün yıkican kaçış yokEvetttt bakk bu konuda rahatızz ya o zaman öyle yaparız şiniden almayem ben o halde ben 3 günde bir yıkarım kızımı yada 2 gün
Anladımm tamam beybitommSerumda al kuzu onu damlatmadan çekemezsin zaten
Yıkarımm vallahaa ohhh miss gibii güzelde uyku çekerrrHergün yıkican kaçış yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?