- 2 Ağustos 2013
- 35.639
- 109.685
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.281
Bende en çok korktuklarım arasında sonda ve dikişlerOyyy orda da dikiş ayrı zor olur ya
Canim insallah saglikla gelir bebeğinVakti zamanı gelince en hayirli zamanda en hayirli şekilde doğurmanı dilerim
Ayy eyvah, kesin lavman istemek lazim
Al benden de o kadar
Neey
Ay noluyo bu bebiklere, hamilelik 8 aya indi de bizim mi haberimiz yok erken erken geliyolar, mayis anneleri de daha simdiden dogurmaya basladilar
İnşallah su değildir yaaa. Dualarımız seninle ve oğlunlaara ara yaz habersiz bırakma bizi lütfen
Dikkat edin kendinize. Dualarımız sizinle. Ya niye böyle oldu ki acaba 2 arkadaş da böyle erken erken
canım benimm inşaallahh güzel haberlerle çıkarsın hastaneden
İnşallah güzel haberler alırız, vakti geldiyse de sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah… dua etmez olur muyuz hiç. Senden haber var mı diye girip duruyorum siteye. Haberdar et bizi gelişmelerden
Allahım yardımcın olsun arkadaşım
Allah razı olsun kızlar.. Amniyotik sıvı değil dediler ama önceden erken doğum olduğu için gözetim altında tutuyorlar serum verdiler. Gece tekrar bakilacak nst vs. haberdar ederim sizi inş.Allah yardımcın olsun kuzum. İnşallah değildir. Stres yapma inş yolunda gider her şey .
Hadi inşallah güzel haberlerle gel dursun kuzucuk biraz dahaAllah razı olsun kızlar.. Amniyotik sıvı değil dediler ama önceden erken doğum olduğu için gözetim altında tutuyorlar serum verdiler. Gece tekrar bakilacak nst vs. haberdar ederim sizi inş.
Canım çok geçmiş olsun, umarım yolunda gider her şey biraz daha ertelenir doğum, ertelenmezse de umarım sağlıklıca kavuşursunuz.Allah razı olsun kızlar.. Amniyotik sıvı değil dediler ama önceden erken doğum olduğu için gözetim altında tutuyorlar serum verdiler. Gece tekrar bakilacak nst vs. haberdar ederim sizi inş.
Güzel haberlerlegel canımAllah razı olsun kızlar.. Amniyotik sıvı değil dediler ama önceden erken doğum olduğu için gözetim altında tutuyorlar serum verdiler. Gece tekrar bakilacak nst vs. haberdar ederim sizi inş.
Allah razı olsun kızlar.. Amniyotik sıvı değil dediler ama önceden erken doğum olduğu için gözetim altında tutuyorlar serum verdiler. Gece tekrar bakilacak nst vs. haberdar ederim sizi inş.
Canım benim iki doğumda da suyum gelerek hastaneye geldim. Bildiğin yatak,iç camasirim sirilsiklam islandi. Sonrasında da sızıntı şeklinde gelmeye devam etti. Su konusunda tecrubeliyim aslında kesin suyum geldi dedim ama test öyle demiyor. Bakalım birazdan tekrar muayene olcam. İnşallah ben yaniliyorumdurÇok sevindim canım ben suyum geldi deyince benim gibi baya geldi sandım. Umarım en kısa sürede sıkıntısız çıkarsın
İnş canım sağlıkla gelsinler de, acı ağrı kısmını biz her türlü atlatırız inşBir sure yan oturdum evet:) ama olsun güzeldi ben memnun kaldım, inşallah sorun çıkmaz da tekrar hayırlısıyla normal doğum olabilir
Bende en çok korktuklarım arasında sonda ve dikişler
Birşekilde çıkacaklarkorkunun faydası yok kuzum öyle ya da böyle illa olacak . Sonda dan korkma ya bişe yok onda
Bende krampı çok merak ediyordum hayatım boyu hiç yaşamadığım bir şey. Eşim dedi kramp girerse bu kramp dersin dedi. Sonra bir süre önce uyurken ilk krampımı yaşadım şoka girdim ve ayy kramp girdi kramp girdi diye bağırdım azıcık.Aaayy bi kramp girdi şuan bana anlatamamm aklım çıktı çiğlık attım evde
Doğum habercisi bunlar artık yaklaştığı içinBende krampı çok merak ediyordum hayatım boyu hiç yaşamadığım bir şey. Eşim dedi kramp girerse bu kramp dersin dedi. Sonra bir süre önce uyurken ilk krampımı yaşadım şoka girdim ve ayy kramp girdi kramp girdi diye bağırdım azıcık.Eşim zor sakinleştirdi. Ama cidden çok şok oldum. O günden beri aralıklarla giriyor sakince karşılıyorum arkadaşları. Kramp gireceğini anlarsam bacağıma falan bacağımı, ayağımı tersine hareket ettiriyorum. 2 kere de sanırım kasığıma girdi onunda acısını çekerek geçmesini bekliyorum
Bu aradaAmazing family geçmiş olsun, o kadar yoğun gelen şey amniyotik sıvı değilse ne olabilirmiş acaba?
Canım dualarım sizinleAllah razı olsun kızlar.. Amniyotik sıvı değil dediler ama önceden erken doğum olduğu için gözetim altında tutuyorlar serum verdiler. Gece tekrar bakilacak nst vs. haberdar ederim sizi inş.
Bacağa giren kramp mı doğum habercisi?Doğum habercisi bunlar artık yaklaştığı için
Kramplar oluyordu ama bukadsr şiddetli ilkkez oldu aklım çıktı ya buneydiii
Altıma işemiş olabilirmişimBende krampı çok merak ediyordum hayatım boyu hiç yaşamadığım bir şey. Eşim dedi kramp girerse bu kramp dersin dedi. Sonra bir süre önce uyurken ilk krampımı yaşadım şoka girdim ve ayy kramp girdi kramp girdi diye bağırdım azıcık.Eşim zor sakinleştirdi. Ama cidden çok şok oldum. O günden beri aralıklarla giriyor sakince karşılıyorum arkadaşları. Kramp gireceğini anlarsam bacağıma falan bacağımı, ayağımı tersine hareket ettiriyorum. 2 kere de sanırım kasığıma girdi onunda acısını çekerek geçmesini bekliyorum
Bu aradaAmazing family geçmiş olsun, o kadar yoğun gelen şey amniyotik sıvı değilse ne olabilirmiş acaba?
Yokyok bacak başka benim kasığımdan bahsettim kuzu bacak olur banada oluyo bazenBacağa giren kramp mı doğum habercisi?
Benim genelde dönüşümlü olarak bi sola bi sağa giriyor. Kasıkta da 2 kere sadece sola girdi.
Hiç aklıma gelmedi. Ne bileyim tamamen iradesizce yapılabilir miymiş idrar?Altıma işemiş olabilirmişim
Hee tamam. Kasıkta olanda fena oluyor, Rabbim kolaylaştırsın. Nefes egzersiziyle falanda geçmiyor.Yokyok bacak başka benim kasığımdan bahsettim kuzu bacak olur banada oluyo bazen
Amaaannnn geçmiyor vallahaa hep yalanHiç aklıma gelmedi. Ne bileyim tamamen iradesizce yapılabilir miymiş idrar?
Hee tamam. Kasıkta olanda fena oluyor, Rabbim kolaylaştırsın. Nefes egzersiziyle falanda geçmiyor.
Allah razı olsun kızlar.. Amniyotik sıvı değil dediler ama önceden erken doğum olduğu için gözetim altında tutuyorlar serum verdiler. Gece tekrar bakilacak nst vs. haberdar ederim sizi inş.
Altıma işemiş olabilirmişim
Hahahaha bu iyiydiiAltıma işemiş olabilirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?