- 2 Ağustos 2013
- 35.638
- 109.673
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #51.261
İnşallah su değildir yaaa. Dualarımız seninle ve oğlunlaSağ olun kızlar hastanedeyim muayene vs iyi amnisure testi yapacaklar emin olmak için hafif hafif sancılarım başladı. Ben eminim su olduğuna ama inşallah değildir diye de dua ediyorum daha çok erken
Dualarınızı eksik etmeyin bizden kendinize iyi bakın kızlar
Yazmaz mıyım
Olsunnn iyi olsun da teyzesinin kuzusuKeşke kuzum biraz daha kalacak maalesef
Dikkat edin kendinize. Dualarımız sizinle. Ya niye böyle oldu ki acaba 2 arkadaş da böyle erken erkenSağ olun kızlar hastanedeyim muayene vs iyi amnisure testi yapacaklar emin olmak için hafif hafif sancılarım başladı. Ben eminim su olduğuna ama inşallah değildir diye de dua ediyorum daha çok erken
Hahahahahahah ayy çiğdoş sesli güldümmmAman jou sen sakin kal da bide senin suyun gelmesin ben alır getiririm sana iki dakka iç zıbın
Istanbula gidince beeeKız git al neyi bekliyosun yumurta kapıda
Ben lcw den aldım gecelik henüz gelmedi bemce bebek kıyafetleri gayet kaliteli güvenebilirsin
Bitek südyen kaldı benim onuda aldımmı tamamdır çantaya geçerim
Rabbim hayırlısını nasip etsin kuzum haberdar et bizide
canım benimm inşaallahh güzel haberlerle çıkarsın hastanedenSağ olun kızlar hastanedeyim muayene vs iyi amnisure testi yapacaklar emin olmak için hafif hafif sancılarım başladı. Ben eminim su olduğuna ama inşallah değildir diye de dua ediyorum daha çok erken
İnşallah güzel haberler alırız, vakti geldiyse de sağlıkla hayırlısıyla olsun inşallah… dua etmez olur muyuz hiç. Senden haber var mı diye girip duruyorum siteye. Haberdar et bizi gelişmelerdenSağ olun kızlar hastanedeyim muayene vs iyi amnisure testi yapacaklar emin olmak için hafif hafif sancılarım başladı. Ben eminim su olduğuna ama inşallah değildir diye de dua ediyorum daha çok erken
Dur kiiiiz korkma geçen bana da oldu 1 kezAaayy bi kramp girdi şuan bana anlatamamm aklım çıktı çiğlık attım evde
Ayyy kız aklım çıktı böyle değildi kramp oluyodu ama bu çok kötüydü ya doğuma hazırlık bu kramplar zaten ama çok feciydi ayyyyDur kiiiiz korkma geçen bana da oldu 1 kez
Sakin ol kuzu benimde öyleydi tahmin edebiliyorumAyyy kız aklım çıktı böyle değildi kramp oluyodu ama bu çok kötüydü ya doğuma hazırlık bu kramplar zaten ama çok feciydi ayyyy
Aayyyy swoottt bu böyleyse vallahiii bagırtması çok normal nasıl bağırdımm mutfakta adam kostur kostur mutfağa geldi bu böyleyse doğuma gidene kadar hiç düşünemiyorum allahım yardım etsinSakin ol kuzu benimde öyleydi tahmin edebiliyorumhatta bu böyleyse doğum sancısı nasıl demiştim
Allahım yardımcın olsun arkadaşımSağ olun kızlar hastanedeyim muayene vs iyi amnisure testi yapacaklar emin olmak için hafif hafif sancılarım başladı. Ben eminim su olduğuna ama inşallah değildir diye de dua ediyorum daha çok erken
Pskolojim bozuldu ya korku başladı hepimiz stresten doğurucazAyyy kız aklım çıktı böyle değildi kramp oluyodu ama bu çok kötüydü ya doğuma hazırlık bu kramplar zaten ama çok feciydi ayyyy
Aayyyy swoottt bu böyleyse vallahiii bagırtması çok normal nasıl bağırdımm mutfakta adam kostur kostur mutfağa geldi bu böyleyse doğuma gidene kadar hiç düşünemiyorum allahım yardım etsin
Ayyy ödüm patladı kızzz aklımm gittiii kramp oluyodu karnımda da bebe yüzünden busefer bebe hareketli değildi ama bu çok feciydi aha dedim geliyoPskolojim bozuldu ya korku başladı hepimiz stresten doğurucaz
Oyyy orda da dikiş ayrı zor olur yaEvet 3 dikisim vardı diqtan görünen, içeriyi bilmiyorum:))
Aynı ben:)) çok terliyoruz bence
Bilemiyorum. Benim öğlen 1de yatisim yapıldı, doktor yiyip içmeyi yasakladı o dakikadan itibaren, 6bucukta kızım doğdu. Ne sonda ne lavman/lağman nasıl yazılıyorsa artık onları yapmadilar:)) çok şükür bir kaza da olmadı
Allah yardımcın olsun kuzum. İnşallah değildir. Stres yapma inş yolunda gider her şey .Sağ olun kızlar hastanedeyim muayene vs iyi amnisure testi yapacaklar emin olmak için hafif hafif sancılarım başladı. Ben eminim su olduğuna ama inşallah değildir diye de dua ediyorum daha çok erken
Bir sure yan oturdum evet:) ama olsun güzeldi ben memnun kaldım, inşallah sorun çıkmaz da tekrar hayırlısıyla normal doğum olabilirOyyy orda da dikiş ayrı zor olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?