- 9 Ekim 2021
- 6.009
- 12.378
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.981
Çok heycanlıııGirdi bence ortada yohhh
Ayy evett bende heyecanlandımÇok heycanlııı
Off bunu bu fiyata aldığım için güne puanım 100
Doktor hiç yasaklanmadı canım ama ben 1 buçuk ay önce idrar yollarında enfeksiyon olduğu için hastanede yattım ondan beri bişey yapmıyoruz hatta 5.aydan beriHamileliginde bi sıkıntı mi var canim doktor yasakladi mi yaniSon ana kadar devam bizde sorun olunca yasakliyorlar tabi de
Yaaa maşallah darısı kolay bir doğum olarak başımızaMayıs annelerin de biri 4.600 gr doğurmuş bebişini hemde normal
Oda olur canm saglikla gelsn minnoş. Dualarmz seninleAh birde kucağıma alıp dönseydim evime benden mutlusu yoktu ama bunada şükür
Çok şeker değil mi yaYa bu neeeeeeeeee
Ayy inşallah normal olsun dünde annem diyo boşver sezeryan ol sancı çok zor sanki benim kararımYaaa maşallah darısı kolay bir doğum olarak başımıza
Rahat edemem hiçAynı bennnnBende hep giyerim atlet
Demek kiiiiNe yaniii bu topikte en seksii benmiyim yaniii
Geçen de yazmıştım kız üşeniyorsanız hiç olmadı bebe yağı alın dustan cıkarken sürün diye.Ben de 2 hafta sürmedim hasta olduğum dönemde göbüşümün alt kısmında 2 tane olmuş demek ki yağlar kremler işe yarıyormuş.
Maşallah gözün aydınKızlar ben kontrolden çıktım. 2 kilo olmuşuzhaftası ile uyumlu dedi doktor.
İlk defa NST ye girdim onun sonucuda güzel.. İdrarda enfeksiyon devam.. Şerefe monurol saşeeeextra antibiyotikte vermiş bu sefer 3 gün kullanılıyormuş 3 hafta sonra bir sonraki kontrol.. Ve 32. Hafta raporu alındı belirsizlik bitti
Hay maşallah ne güzelMayıs annelerin de biri 4.600 gr doğurmuş bebişini hemde normal
Aman yok kız ben evde giydiricem kızdan kalan pembeleri napayım yani ilk aylar çok çabuk büyüyorlar.Kızım da yaz bebesiydiGenede yeme içme var oğlan olursa mesela oda enbaştan
Teskkur ederimCanım ben üçlü test yaptırmamıştım 2li de birşey çıkmadığı için ama değer normal yazıyor bence bir sıkıntı yok
Kızlar aramızda yaptıran vardı yardımcı olursanız
Sezeryanda da dikiş ağrıları çok zor kolay değil ki toparlanmak.Çok şeker değil mi yaerkek anaları baksın
Ayy inşallah normal olsun dünde annem diyo boşver sezeryan ol sancı çok zor sanki benim kararım
Yok gelmedi temmuz anasi olarak burayi takip ediyom geldimi gelmedimi diyeKızlar bebiş gelmedi dimi
Hahahahaha zannetcekler bu da kızAman yok kız ben evde giydiricem kızdan kalan pembeleri napayım yani ilk aylar çok çabuk büyüyorlar.Kızım da yaz bebesiydi2 tane doğunca giyeceği 5 li takım aldım battaniye vs kızımdan kalanları kullanıcam.Bir de yazlık şortlu takım aldım bir kaç tane.Bebek arabam bile pembe
ALmışlardır kesinn gelmediğine göre yoksa giriyorduYok gelmedi temmuz anasi olarak burayi takip ediyom geldimi gelmedimi diye
Bizim gruptada merak uyandi dunden beri
Saglikla gelsin.prenses umarim ikiside iyidir
BencedeALmışlardır kesinn gelmediğine göre yoksa giriyordu
Sen hele seni etiket etmiştim başka topiğe askolsunBencede
Kendine gelmesi uzun surer yazar elbet
Gördüm begendim ya kuzucumSen hele seni etiket etmiştim başka topiğe askolsun
Topiğin ek seksisi benim derken boşa demiyormuş hatunAynen canom yanlış değilde bizimki hassas sanırım ben hernekadar gitsemde yanına pek yanaşmıyor hard gibide olmuyorsa banada sarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?