- 5 Mart 2021
- 5.998
- 8.850
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.961
Ahahahah çok iyiAlmadım vallahaabi bebe arabası bi park yatak unisex hahah
Hamileliginde bi sıkıntı mi var canim doktor yasakladi mi yaniBenim kocam da heyecanla doğum sonrasını bekliyor hemen ilişki olacak sanıyor kıyamam ya
BüyüyorlarMaşallah büyümüş iyi çok şükür kuzu burdan herkes doktordan güzel haberlerle dönünce seviniyorum
Benimde vardı kuzuu sonra dedi doktor artık birşey zararı yok dedi rahim kapanmış demiştii ama genede oyle pek etmedik tabi çünkü eskisi gibi olmay hard gibiYok hiç benim düşük geçmişim var biraz açıkcası ikimizdede korku kalmış doktor yasaklamadı ama biz bu kararı aldık eşim de sağolsun
Amin inşaallahh canım beniimmAhahahah çok iyikıyafet alırken renkleri öyle düşünüyorum Bebişlerimize bereketleri ile gelir yaa
O zaman sıkıntı bende ya adamin tepesinden inmiyomHahahaahhaadam birazdaha sabrediversin vallahaa biz baya uzun zamandır etmiyoruzz şu zamandan sonra daha hiç dokunmaz bana
Benim aslında bunda düşük tehlikem olmadı hiç ama ne biliyim öyle bi karardı işteBenimde vardı kuzuu sonra dedi doktor artık birşey zararı yok dedi rahim kapanmış demiştii ama genede oyle pek etmedik tabi çünkü eskisi gibi olmay hard gibi
Ben kocama gidiyorumm ama yanaşmıyor ki bana kızz birşey ollacagındanmı korkuyor bilmiyorum ama yinede hamileyken hard gibi ilişki olmayınca benide sarmıyoO zaman sıkıntı bende ya adamin tepesinden inmiyom40gün yoğuuum doğum sonrasi zaten
Aynen canom yanlış değilde bizimki hassas sanırım ben hernekadar gitsemde yanına pek yanaşmıyor hard gibide olmuyorsa banada sarmazBenim aslında bunda düşük tehlikem olmadı hiç ama ne biliyim öyle bi karardı işteyok doktor izin verdiyse olabilir zaten bu yanlış değil
Deli kiz dikkat etcen tabi ki öyle etcenBen kocama gidiyorumm ama yanaşmıyor ki bana kızz birşey ollacagındanmı korkuyor bilmiyorum ama yinede hamileyken hard gibi ilişki olmayınca benide sarmıyo
Ayyy benimde dün gece oyleydii yaaa patates etti beniDeli kiz dikkat etcen tabi ki öyle etcen
Aman bugünlerde gecer be. Kuzu dün gece midem delindi sandim öyle bir yandi ki son hapimi yuttum sutupta kalmadi pzrtesiye kadar Allah a emanet mide
Evet canım hepimiz icin aynı şey geçerli artık cok zor ev almak insanlar kendini geçindiremiyor masraflar çok fazla yinede çok şükür halimize umarım bizim nesil de güzel günler görür geçim sıkıntısı darlıktan kurtuluruzHahaha belkide kızz2ci bebeyi artık yeni ev alanaa kadar yapamam masrafı çok genede buna yetişir ama ikinciye pek yetişmez kiradayız herşey pahalı artık epey sıkışırızz allah yardım ediyorr ama zorlanırız
Evett kuzuumm yaa ignesi var o bu şu var faturalar hele allah yardımcımız olsunnEvet canım hepimiz icin aynı şey geçerli artık cok zor ev almak insanlar kendini geçindiremiyor masraflar çok fazla yinede çok şükür halimize umarım bizim nesil de güzel günler görür geçim sıkıntısı darlıktan kurtuluruz
Hahahahah alemsinAynen canom yanlış değilde bizimki hassas sanırım ben hernekadar gitsemde yanına pek yanaşmıyor hard gibide olmuyorsa banada sarmaz
Girdi bence ortada yohhhMurphy girdimi acaba doğuma
Beni ne yesem ediyo kuzu be valla mide koruyucu olmasa ne hale gelirdik kim bilirAyyy benimde dün gece oyleydii yaaa patates etti benidaha tövbe ettimm
Ölüm gibi birşeyBeni ne yesem ediyo kuzu be valla mide koruyucu olmasa ne hale gelirdik kim bilir
Malesef ama yapcak yok son aylar daha çok vuruyor o yanmaÖlüm gibi birşey
Aayyy hadi inşaallahhhhhMalesef ama yapcak yok son aylar daha çok vuruyor o yanma
Neyse kuzu ben kaçar carşiya 🖐 Umarim güzel bulurum pijamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?