- 2 Ağustos 2013
- 35.605
- 109.456
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.821
Normali o aslında deseydin deli mi ne sanki doktor doğuruyon dediKv yede sinir oldum akşam diyoki neden kafası aşağıdaymış ki bi gariplik var gibi konuşuyo deli edecek beni
O herşeyi bilir canımNormali o aslında deseydin deli mi ne sanki doktor doğuruyon dedi
Çokta şey değil yaaBende üşendim çatır çatır çatlamaya başladım
Bugün iş yerine gelmiş de henüz bakamadım nasıl olduğuna. Ama geneli memnunBana link atsana kuzu
Mühim değil dimiÇokta şey değil yaa
Bugün iş yerine gelmiş de henüz bakamadım nasıl olduğuna. Ama geneli memnun
İç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 299,99 TL
Siyah U Yaka Düz Askılı Hamile Kuplu Atlet size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S26913Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Kim olursa olsun ne kadar az bilgi verirsen o kadar iyi.. İnsanlar pek bir bilgiç karşındakinin hamile olduğunu unutup apır sapır konuşuyorlarKv yede sinir oldum akşam diyoki neden kafası aşağıdaymış ki bi gariplik var gibi konuşuyo deli edecek beni
Yani benim için değil zaten kızarıklıklar beyaz olacak çokta dikkat çekmez çeksede kocam görecekMühim değil dimibi baksaydın kıız bayılırım kargo açmaya
Aynen öyle ultrason fotosunu sorunca işte söylemek zorunda kaldım bendeKim olursa olsun ne kadar az bilgi verirsen o kadar iyi.. İnsanlar pek bir bilgiç karşındakinin hamile olduğunu unutup apır sapır konuşuyorlar
Atleti güzelmiş ama kaliteli duruyo yazın atlet giymiyorum ben sütyenlerinden alıcam ama baktım şimdi bence uç belli etmez bana güzel geldiYani benim için değil zaten kızarıklıklar beyaz olacak çokta dikkat çekmez çeksede kocam görecek
Evdeydim işte ben eşim de getirmemiş unutmuş
Ben yaz kış sütyen atlet hayatta çıkarmam bu iyi çıkarsa en azından tek olur ayriyeten sütyene gerek kalmazAtleti güzelmiş ama kaliteli duruyo yazın atlet giymiyorum ben sütyenlerinden alıcam ama baktım şimdi bence uç belli etmez bana güzel geldi
Bakalım bende alırım belki bulunsunBen yaz kış sütyen atlet hayatta çıkarmam bu iyi çıkarsa en azından tek olur ayriyeten sütyene gerek kalmaz
Kesinlikle, benimde bir arkadaşım beni strese sokup duruyor sürekli sorup duruyor eşyaları ne zaman tamamlayacakmisim, tv yi duvara ne zaman monte edecekmişim, sehpaların kenarını ne zaman bebek güvenlik bantları ile bantlayacakmisim bebek hemen buyurmus, televizyon uzerimize devrilirmiş bi insan 50 kez mi söyler bunu, daral geldi. Iyi niyetle söylense de bu kadar çok söylenmesi batiyor, hormonlardan zaten kafamız güzelİnsan der hamile kafasına ya takılırsa bu ama nerdee
Alisicaz onlara da alisicazmış. Belime doğru da var
Aa ben daralırım öyle arkadaşım olsa sanane sen dert etme deseydin niye bu kadar heycanlıKesinlikle, benimde bir arkadaşım beni strese sokup duruyor sürekli sorup duruyor eşyaları ne zaman tamamlayacakmisim, tv yi duvara ne zaman monte edecekmişim, sehpaların kenarını ne zaman bebek güvenlik bantları ile bantlayacakmisim bebek hemen buyurmus, televizyon uzerimize devrilirmiş bi insan 50 kez mi söyler bunu, daral geldi. Iyi niyetle söylense de bu kadar çok söylenmesi batiyor, hormonlardan zaten kafamız güzel
Alisicaz onlara da alisicazmide yanmasına alistigimiz gibi
Yapisi öyle onun, çok severim çok iyi tatlı bir kız ama nerede duracagini bilmiyor çok tez canlı, çok pimpirikli, heyecanlı. Hamilelik oncesinde dert olmuyordu ama bende hormonlardan kafam kaldırmıyor heralde artık o ceneyi bu ara az görüşmeye başladım çünkü cidden çok hassas bir donemdeyiz mümkünse sadece pozitif olalım, olumlu olalım ki güzel gecsin donemimizAa ben daralırım öyle arkadaşım olsa sanane sen dert etme deseydin niye bu kadar heycanlı
Sanki anlatsan anlıcak hepsi de kadın doğumcu kesildi başımıza la havleKv yede sinir oldum akşam diyoki neden kafası aşağıdaymış ki bi gariplik var gibi konuşuyo deli edecek beni
Kesinlikle kuzu tabiki iyidir ama demekki bu konuda pek hassas değil ne yapıcaksın en iyisi bi süre daha az sıklıkta görüşmekYapisi öyle onun, çok severim çok iyi tatlı bir kız ama nerede duracagini bilmiyor çok tez canlı, çok pimpirikli, heyecanlı. Hamilelik oncesinde dert olmuyordu ama bende hormonlardan kafam kaldırmıyor heralde artık o ceneyi bu ara az görüşmeye başladım çünkü cidden çok hassas bir donemdeyiz mümkünse sadece pozitif olalım, olumlu olalım ki güzel gecsin donemimiz
Ayy kıyamam o kadar icten yazmissin ki acini hissettim, elma varsa bi iki dilim yemeyi desen rahatlatır mi acaba ?Ya ben bu mideyi alıp duvara vurucam az kaldı yanii ne yanması bitiyor ne bulantısı ağlıcam valla tavana bakarak
Laf olsun torba dolsun işte kuzuSanki anlatsan anlıcak hepsi de kadın doğumcu kesildi başımıza la havle
Aynen cnm Bende cok sevinmistim Ama Bebek dogunca 2600 cikinca uzulmedim degilBanada en son gittiğimde dedi ki kiloyu asla kesin veremeyiz ben sana 3.400 derim ama doğduğunda 3 olur yanılma payı çok yüksek dedi mesela bak bu taraftan ölçerim 2.400 olur şu taraftan ölçerim 2.300 olur diyede gösterdi ultrasonda artık kilolu diye sevinmiştim bende ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?